reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Anna 25 a mi gdzieś umknęło, że qty w szpitalu z krwiakiem :/ oczywiście kciuki mocno trzymam &&& :)

Karolina 859 witaj! Współczuję, że musisz podejmować takie decyzje. A może warto byłoby się skonsultować z innym lekarzem?

Ja już mam doła... mam dość leżenia, dziecka prawie nie widuje, jeszcze ta pogoda... w dodatku dzis znow mam brazowe nitki w sluzie a juz ich nie bylo kilka dni. Ja chcę już luty.:/

Karolina859 Trzymaj sie dzielnie, i znajdź dobrego lekarza. Mi tez odradzili zajście w ciaze z uwagi na problemy hematologiczne, ze zagrożenie zdrowia i życia, ze mało wazę...tez w tych granicach co Ty. Poszłam do kolejnego lekarza i kolejnego, zrobiłam niezbędne konsultacje ze specjalistami i dali zielone światło. Wierze ze i u mnie i u Ciebie bedzie dobrze. Z tym ze ja mam jedno dziecko i o drugie starałam sie 5lat. Jesteś młoda, organizm da rade :)

Anna25 Kciuki zaciśnięte &&&&& wracaj do domku szybciutko

Ja od dwoch dni sie złe czuje, wczoraj ból głowy, mdłości, wymioty, ból brzucha jak na @ ale tylko z tej strony gdzie dzidzia jest. Dzis znow bol brzucha. Wizyta dopiero we wtorek, a na IP jest nieprzyjemna lekarka która każdej wmawia ciaze urojona, wiec jaki sens jechac 20km, a i tak nie ma kto mi z dzieckiem zostać.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - ja bojowo nastawiona ale nie do mojego tylko na innych ludzi hah,

Anna- kciuki trzymam ! Ale jest dobrze to najważniejsze zawsze lepiej w domku poleżeć byle by spr. Czy napewno bezpiecznie jest puścić :) - a tak to nie ma jak w domku

Karolina - gratulacje ciazy - ojej nieciekawie z ta cc , i że takie zagrożenie dla Ciebie - ja bym szła na konsultacje do innego lek.,

Elenna - masakra z tym lezeniem - strasznie dużo lutowek ma problemy i leży , przegięcie ! Wierzę że już masz dość a przy dzieciach się jeszcze tak nie da ,

Airfix - odpoczywaj kobieto ile się da, wtorek juz zaraz, może dasz rade bez IP najważniejsze że żadnych krwawien nie ma,

Ja już mogę minimalnie ruszać głowa juhu ;) hehe,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Alola26 - witaj :) , gratuluję ciąży I jasne zapraszamy :) - łez póki możesz skoro to pierwsza ciąża tyle powiem hahha ;) - bo później juz o takim luksusie tylko pomarzysz :). Ja tez musiałam leżeć i zakaz seksu przez krwiak ale już leki pomogły, biedny mąż musi niestety wytrzymać dla dzieciątka wszystko :) ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Alola26[emoji1] spokojnej ciąży życzę. Ja po wczorajszej wizycie, z dzieckiem wszystko ok, to już 3 cm szczęścia. Niestety problemy z ciśnieniem mam, leczę się od 4 lat i teraz w ciąży mi skacze. Wczoraj u lekarza miałam 160/106, fakt ze byłam tez zdenerwowana. Zmieniono mi lek i zobaczymy. Do tego lekarz chciał mi pobrać cytologię i zakrwawilam strasznie krwią, z cytologi nici, pobierze następnym razem inna metodą. Okazało się ze mam nadżerke [emoji30]Narazie o ile cytologia nic nie wykaże, nic z nią nie robimy. 28 lipca nam usg generyczne intest pappa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asia3003 jak wizyta??? Wszystko ok?
Ja już po wizycie, dwa serduszka biją mocno 180/min, teraz 01.08 usg genetyczne :-) oby do przodu...

reklama
Emma248 tak wizyta ok, ale jednak rezygnuję z obsługi NFZ badania mi zlecone to morfologia, mocz o glukoza:/ Także dzięki:p Mam jakieś grzybki i coś tam jeszcze idę w środę pobrać wymaz do badania.

Agatucca który masz tydzień?

Do góry