reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Anna 25 a mi gdzieś umknęło, że qty w szpitalu z krwiakiem :/ oczywiście kciuki mocno trzymam &&& :)

Karolina 859 witaj! Współczuję, że musisz podejmować takie decyzje. A może warto byłoby się skonsultować z innym lekarzem?

Ja już mam doła... mam dość leżenia, dziecka prawie nie widuje, jeszcze ta pogoda... w dodatku dzis znow mam brazowe nitki w sluzie a juz ich nie bylo kilka dni. Ja chcę już luty.:/

Karolina859 Trzymaj sie dzielnie, i znajdź dobrego lekarza. Mi tez odradzili zajście w ciaze z uwagi na problemy hematologiczne, ze zagrożenie zdrowia i życia, ze mało wazę...tez w tych granicach co Ty. Poszłam do kolejnego lekarza i kolejnego, zrobiłam niezbędne konsultacje ze specjalistami i dali zielone światło. Wierze ze i u mnie i u Ciebie bedzie dobrze. Z tym ze ja mam jedno dziecko i o drugie starałam sie 5lat. Jesteś młoda, organizm da rade :)

Anna25 Kciuki zaciśnięte &&&&& wracaj do domku szybciutko

Ja od dwoch dni sie złe czuje, wczoraj ból głowy, mdłości, wymioty, ból brzucha jak na @ ale tylko z tej strony gdzie dzidzia jest. Dzis znow bol brzucha. Wizyta dopiero we wtorek, a na IP jest nieprzyjemna lekarka która każdej wmawia ciaze urojona, wiec jaki sens jechac 20km, a i tak nie ma kto mi z dzieckiem zostać.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - ja bojowo nastawiona ale nie do mojego tylko na innych ludzi hah,

Anna- kciuki trzymam ! Ale jest dobrze to najważniejsze zawsze lepiej w domku poleżeć byle by spr. Czy napewno bezpiecznie jest puścić :) - a tak to nie ma jak w domku

Karolina - gratulacje ciazy - ojej nieciekawie z ta cc , i że takie zagrożenie dla Ciebie - ja bym szła na konsultacje do innego lek.,

Elenna - masakra z tym lezeniem - strasznie dużo lutowek ma problemy i leży , przegięcie ! Wierzę że już masz dość a przy dzieciach się jeszcze tak nie da ,

Airfix - odpoczywaj kobieto ile się da, wtorek juz zaraz, może dasz rade bez IP najważniejsze że żadnych krwawien nie ma,

Ja już mogę minimalnie ruszać głowa juhu ;) hehe,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Alola26 - witaj :) , gratuluję ciąży I jasne zapraszamy :) - łez póki możesz skoro to pierwsza ciąża tyle powiem hahha ;) - bo później juz o takim luksusie tylko pomarzysz :). Ja tez musiałam leżeć i zakaz seksu przez krwiak ale już leki pomogły, biedny mąż musi niestety wytrzymać dla dzieciątka wszystko :) ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Alola26[emoji1] spokojnej ciąży życzę. Ja po wczorajszej wizycie, z dzieckiem wszystko ok, to już 3 cm szczęścia. Niestety problemy z ciśnieniem mam, leczę się od 4 lat i teraz w ciąży mi skacze. Wczoraj u lekarza miałam 160/106, fakt ze byłam tez zdenerwowana. Zmieniono mi lek i zobaczymy. Do tego lekarz chciał mi pobrać cytologię i zakrwawilam strasznie krwią, z cytologi nici, pobierze następnym razem inna metodą. Okazało się ze mam nadżerke [emoji30]Narazie o ile cytologia nic nie wykaże, nic z nią nie robimy. 28 lipca nam usg generyczne intest pappa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asia3003 jak wizyta??? Wszystko ok?
Ja już po wizycie, dwa serduszka biją mocno 180/min, teraz 01.08 usg genetyczne :-) oby do przodu...

reklama
Emma248 tak wizyta ok, ale jednak rezygnuję z obsługi NFZ badania mi zlecone to morfologia, mocz o glukoza:/ Także dzięki:p Mam jakieś grzybki i coś tam jeszcze idę w środę pobrać wymaz do badania.

Agatucca który masz tydzień?

Do góry