lekarz się śmieje ze drugiego poszukamy na drugiej wizycie
Kuzynka meza opowiadala mi o sasiadce, co to po pierwszej wizycie miala miec jedno dziecko, na drugiej znalezli jej blizniaka a na trzeciej okazalo sie ze trojaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lekarz się śmieje ze drugiego poszukamy na drugiej wizycie
Dlaczego? Jakie problemy?Anonimka Też to słyszałam, identyczną opowieść hahah
Evee Ja słodycze uwielbiam mniam...zawsze i wszędzie. U mnie co trzecie pokolenie bliźniaki, I raczej nie my ,a lekarz w moim przypadku by zszedł na zawał hahah nikt ciąży prowadzić nie chciał o moje problemy... I lekarz sobie "zyczy" aby jednak jedno było [emoji6]
Mleczko skondensowane z puchy? Nie dziwię się, że Cię mdli. [emoji23][emoji23][emoji23]Eveee- hej - to faktycznie się może zdarzyć ze może i dwa hih ale przyrosty bety różne i na początku bardzo przyrasta - ciekawe jak będzie u Ciebie - czekamy na wieści , ps. E tam mąż by się cieszył i pewnie by w szoku był hah ale zawsze faceci dumni z takich rzeczy ,
Airfix - tylko mega mdłości u mnie już jestem na skraju ze bije się jeszcze ze sobą żeby nie tulic wc - ale już jestem bardzo blisko tego momentu ale staram się nie haha - ja mleczko skondensowane dziś jadłam strasznie mi się chciało i pół puchy wrąbałam jakieś lody, na śniadanie owoc, i też obiad tylko porządny , tez ewentualnie chleb ale tylko z nutella jak narazie , a dalej boli brzuch ?
Anonimka- ale niespodzianka juz jakby były trojaczki u mnie to chyba ja bym na zawał zeszła tam haha
Ja leżę i odpoczywam
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś też pytałam lekarza czy na pewno nie ma trzeciego, śmiał się i mówił że może poszukać :-)Kuzynka meza opowiadala mi o sasiadce, co to po pierwszej wizycie miala miec jedno dziecko, na drugiej znalezli jej blizniaka a na trzeciej okazalo sie ze trojaczki
Właśnie mdliło mnie przed , zjadłam i jest okMleczko skondensowane z puchy? Nie dziwię się, że Cię mdli. [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie na samą myśl mnie mdli... [emoji16]