reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Fabimama strasznie mi przykro ściskam mocno. Ja dostałam list ze wizytę mam na 2go sierpnia, zadzwoniłam żeby przełożyć ale nie dało rady wiec usg zrobię za 3 tygodnie w Polsce.

Fabimama Ojej ;( przykro mi bardzo,bardzo :( a miałaś jakieś objawy poprzedzające to krwawienie? Mnie brzuch boli gora znów

Anna Trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku.

Ja dziś dzień witam z bólem głowy i mdłości się nasilily tak ze na wymioty ciągnie po wszystkim. Nic nie jadłam dzis, bo wszystko ląduje w łazience

Fabimama aż dwa razy przeczytałam bo nie mogę uwierzyć... ogromnie mi przykro:(

Aneta mi endokrynolog kazał na początek zrobić cały pakiet tarczycowy i dodatkowo usg. Iść trzeba szybko. W ciąży to nie powinni na NFZ na cito przyjmować ? Tylko skierowanie, a to rodzinny powinien dać. Podzwoń i się dowiedz. Ja mam akurat swojego endokrynologa 100 zł za wizytę, a tylko w ciąży mam częstsze badania i wizyty tak wystarczy raz na pół roku.

Miciur-ka ja nie wiem co tej mojej córci się dzieje. Zębów nie widać. Może ostatnio dużo wrażeń ma bo jeździ teraz do babci i tam szaleje z 9-letnią ciotką :)

Ale dziś pogoda do nic nie robienia. Wczoraj jak się położyłam na drzemkę to spałam 3.5 h:)

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

BEATKO trzymaj sie kochana!!! dzidzia po prostu wybrala inny miesiac na urodziny... tule ...

8599e6ydh9ss8jgy.png

Fabimama przykro mi :( Oby już nikt nie odchodził:(

Ja mam ciągle mdłości, pełnosc brzucha po zjedzeniu kromki chleba, masakra już piję imbir..

Zasypiam w mig ;) zwłaszcza w dzień, w nocy często się budzę:p
Dobrze, że upałów nie ma.

Idę w tym tyg.do gin.założyć kartę ciąży, bo do 10 tyg.trzeba ;) Lekarz podpowiedział mi by prowadzący był na NFZ. A,Wy jaką opiekę wybralyscie?

Ps. Widzę, że nabieracie na wadze, a ja chudne:(

reklama
Asia ja prywatnie chodzę. Wykosztujw się teraz 400 zł na badania, ale potem to już tylko 3 płatne usg i podstawowe badania, więc jest to do przełknięcia. A zaufanie do lekarza w tym przypadku jest dla mnie bezcenne.

Do góry