reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Czekam z niecierpliwością :)

A mam jeszcze do was dziewczyny pytanie (zwłaszcza do tych co są w ciąży po raz kolejny) - czy wasi partnerzy/ mężowie chodzą z wami na wizyty?
Moj nie ze względu na pracę ale nie czuje potrzeby żeby był na każdej wizycie, a na takich ważniejszych usg na pewno będzie ;) już się nie może doczekać tego w 12-14tc ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A powiecie mi w przybliżeniu kiedy są te najważniejsze usg i badania? Bo jestem zielona w temacie. Trochę podczytywałam już, ale wy jesteście ogromnym źródłem wiedzy :)

Teraz jestem umówiona na usg w 6 tygodniu, mam już podstawowe badania krwi. A potem? Jak to wygląda?

Podczytuję już Was od dawna ale nie miałam śmiałości napisać wcześniej, bo u mnie jeszcze nic pewnego. Jestem po 2 poronieniach, więc jeśli będzie źle czeka mnie wizyta w Klinice Niepłodności w Lublinie.
Mamy już córeczkę 1,5 roczną :) więc to moja 4 ciąża. Mam 28 lat. A wizytę z usg we wtorek. Zrobiłam 1 betę 3 czerwca i była ponad 9tys. z drugiej nie mam wyniku bo dostanę przed wizytą i mam skierowanie jeszcze na jedną przed wizytą, więc we wtorek będę wiedziała coś więcej :)

iickasia witamy :)
Suddenly wiedziałam że będzie dobrze zjeb porządnie tego babsztyla.
Młoda mój przy pierwszej ciąży chodził ze mną ale nie na każdą wizytę. . Ale najlepsza była jego mina jak lekarz się wygadał ze bedzie dziewczynka bo zapomniał ze nie chcieliśmy wiedzieć co będzie hehehhe

PS Oglądacie mecz? :)

reklama
Do góry