reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Cudnie! Czekamy na sobotnią bete a teraz nic się nie denerwuj bo stresujesz maleństwo bardzo się cieszęBeta 21720 )))))) jeszcze w sob zrobie,a jutro sobie pogadam z tym babsztylem co mnie juz na zabieg wysylala..
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Greey- ponoć smaki nie mają bić do rzeczy taki zabobon, raczej organizm steruje czego mu brak , ale trzymam kciuki za chłopca u Ciebie .
Kruczyca - do mnie niestety te lipne zapachy dochodzą których nie chce czuć hehe ale są ,
Airfix - gratulacje i super wieści i konkretny lekarz , od razu wie co i jak, ale no niech tam nie żartuje ze się dzieci chowają hehe - ale co tam jeśli to ma być twoja ostatnia ciąża to a miej i te dwójkę hehe .
Suddenly- beta ładnie wysoka! super !! powtórz koniecznie i oby była wyższa, a na lekarzy trzeba niestety brać poprawkę :/.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca - do mnie niestety te lipne zapachy dochodzą których nie chce czuć hehe ale są ,
Airfix - gratulacje i super wieści i konkretny lekarz , od razu wie co i jak, ale no niech tam nie żartuje ze się dzieci chowają hehe - ale co tam jeśli to ma być twoja ostatnia ciąża to a miej i te dwójkę hehe .
Suddenly- beta ładnie wysoka! super !! powtórz koniecznie i oby była wyższa, a na lekarzy trzeba niestety brać poprawkę :/.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
IzaZdro
Aktywna w BB
Beta 21720 )))))) jeszcze w sob zrobie,a jutro sobie pogadam z tym babsztylem co mnie juz na zabieg wysylala..
Brawo!!!
Nie zostawiłabym na tej lekarce suchej nitki!!! To konwał jakiś a nie lekarz!!! Ale najważniejsze ze wszystko jest ok [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelina1238
Zaciekawiona BB
Beta 21720 )))))) jeszcze w sob zrobie,a jutro sobie pogadam z tym babsztylem co mnie juz na zabieg wysylala..
SUPER SUPER SUPER !!! Czekamy na sobotnią bete, będzie dobrze trzymam kciuki
Sudenly wiedziałam, że będzie dobrze przecież na zdj usg widać w oddali maleńką fasolkę.kiepskie usg po prostu. A ta baba to jakaś stara?ja omijam stare lekkarki odkad jedna nie uslyszala poważnego obustronnego zap płuc u mojego dziecka z dusznosciami.
reklama