reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Greey- ponoć smaki nie mają bić do rzeczy taki zabobon, raczej organizm steruje czego mu brak , ale trzymam kciuki za chłopca u Ciebie ;).

Kruczyca - do mnie niestety te lipne zapachy dochodzą których nie chce czuć hehe ale są ,

Airfix - gratulacje i super wieści i konkretny lekarz , od razu wie co i jak, ale no niech tam nie żartuje ze się dzieci chowają hehe ;) - ale co tam jeśli to ma być twoja ostatnia ciąża to a miej i te dwójkę hehe ;) :D .

Suddenly- beta ładnie wysoka! :) super !! powtórz koniecznie i oby była wyższa, a na lekarzy trzeba niestety brać poprawkę :/.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Suddenly- co za glupia baba! Brak slow! Najwazniejsze ze beta wysoka i bedzie wszystko dobrze!

Zdrowko dla wszystkich lutowek i fasolek:)
1466101372-pggubt.jpeg

ckai3e3kfhebulz8.png

Suddenly fantastyczna wiadomość !!!

Airfix mi w ciągu niepełnych 48 h beta urosła o 240% :D Ale i tak mam niższą niż Martinek ;)
Jutro robię kolejny raz.

Dziewczyny czy któraś z was zna opinie o dr Tomaszu Berezie z Krakowa?

Sudenly wiedziałam, że będzie dobrze :) przecież na zdj usg widać w oddali maleńką fasolkę.kiepskie usg po prostu. A ta baba to jakaś stara?ja omijam stare lekkarki odkad jedna nie uslyszala poważnego obustronnego zap płuc u mojego dziecka z dusznosciami.

reklama
anade mam to samo !!! A zaczęło się to od tego, że zobaczyłam jak w gabinecie u mnie stare lekarki pracują (jestem dentystą). Włos się na głowie jeży ! Już bym wolała iść do studenta niż starego lekarza :)

Do góry