reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Czekam z niecierpliwością :)

A mam jeszcze do was dziewczyny pytanie (zwłaszcza do tych co są w ciąży po raz kolejny) - czy wasi partnerzy/ mężowie chodzą z wami na wizyty?
Moj chodzil ze mna tylko najwazniejsze badania, teraz pewnie tez te 2 razy zaliczy [emoji6]
witamy sie ja i moje poranne mdlosci, choc dzis chyba ciut mniejsze niz wczoraj.A wczoraj mulilo niemal caly dzien

2nn3yx8dg37nn3lj.png

reklama
Wiadać widać :) przyda nam się taka ściąga z badaniami ;) Anetka80 kiedy się zapisywałaś do tego Korniluka na NFZ że wizytę miałaś ostatnio ile średnio się czeka ?
Ja prywatnie byłam,teraz na NFZ w poradni w szpitalu sa zapisy na sierpień. Za tydzień idę do poradni innego po skierowanie na badania.

A ja nie mam porannym mdłości a popołudniowe. Rano jeszcze jakoś funkcjonuję, na zwolnionych obrotach i z wielką niechęcią ale po południu mam takie mdłości i odruchy wymiotne, że leżę i nic już nie robię do wieczora..

Moj chodzil ze mna tylko najwazniejsze badania, teraz pewnie tez te 2 razy zaliczy [emoji6]
witamy sie ja i moje poranne mdlosci, choc dzis chyba ciut mniejsze niz wczoraj.A wczoraj mulilo niemal caly dzien

2nn3yx8dg37nn3lj.png
U mnie maz jezdzil ze mna na usg tylko . I to na prywatne wizyty. Teraz bedzie tak samo... jak bedIsmy w pl to pojdzie ze mna... potem usg polowkowe.. na które pójdziemy z dziećmi jak będą chcieli i potem około 32tyg. Też pójdę prywatnie do polskiego gina. Więc też pójdzie ze mną ;) na reszte będę chodzić sama ;) tym bardziej że jak u nas są wizyty w szpitalu to nie raz jest 3-4 godziny czekania.

U nas koniec przemeblowania ! W końcu! [emoji3]

f2w33e3ka3hk0j3z.png

Witam sie i ja :) dziś czuję się lepiej nic nie muli póki co i nie przeszkadza. Ma ktoś dziś wizytę albo badania? :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Js dziś czekam na trzecią betę, wyniki koło 14:00 siedzę jak na szpilkach, poprzednio miałam przyrost 173% mam nadzieje, że nic się nie zmieni .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej!
Mojego M zabiorę na wizytę za 4 tygodnie na prenatalne ;)
A dziś w nocy obudził mnie przeokrutny skurcz... Strasznie bolesny musiałam odczekać kilka chwil aż odpuści.Oczywiście biegiem do wc ale do tej pory czysto mam nadziję, że nie będzie się to powtarzać...

reklama
Iickasia- czesc! Z nami sie napewno uda:)
Młoda1234- moj maz nie wchodzi ze mna bo jakos nie czuje potrzeby byl tylko przy 4d, na pewno chce zeby pod koniec zobaczyka rodzenstwo Helenka:)
Miciurka- oczywiscie do meczu bylo piwko.. Tak sie denerwowalam ze juz sie balam o fasolke
Anetka- super tabelka!
Izazdro- trzymam kciuki za bete!
Sojnabig- ja tez w nocy mialam takie ostre klucie w jajniku jak sie szybko odwracakam na drugi bok..

Moja corka dzisisj miala miec wycieczke w pkolu do ogrodu ekologicznego i oczywiscie trafili na najgorsza pogode od poczarku wiosny... Burza, ulewa:( pewnie nie pojechali, bedzie jej smutno. Co myslicie o piciu kawy? Czego na 100% nie wolno jest ? Wiadomo ze alko, surowe mieso.. Musze teraz poczytac co warto jesc w tym trymestrze. Jest taka ksiazka z przepisami dla ciezarowek .. Zamowie zaraz:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png

Do góry