reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Czekam z niecierpliwością :)

A mam jeszcze do was dziewczyny pytanie (zwłaszcza do tych co są w ciąży po raz kolejny) - czy wasi partnerzy/ mężowie chodzą z wami na wizyty?
Moj nie ze względu na pracę ale nie czuje potrzeby żeby był na każdej wizycie, a na takich ważniejszych usg na pewno będzie ;) już się nie może doczekać tego w 12-14tc ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A powiecie mi w przybliżeniu kiedy są te najważniejsze usg i badania? Bo jestem zielona w temacie. Trochę podczytywałam już, ale wy jesteście ogromnym źródłem wiedzy :)

Teraz jestem umówiona na usg w 6 tygodniu, mam już podstawowe badania krwi. A potem? Jak to wygląda?

Podczytuję już Was od dawna ale nie miałam śmiałości napisać wcześniej, bo u mnie jeszcze nic pewnego. Jestem po 2 poronieniach, więc jeśli będzie źle czeka mnie wizyta w Klinice Niepłodności w Lublinie.
Mamy już córeczkę 1,5 roczną :) więc to moja 4 ciąża. Mam 28 lat. A wizytę z usg we wtorek. Zrobiłam 1 betę 3 czerwca i była ponad 9tys. z drugiej nie mam wyniku bo dostanę przed wizytą i mam skierowanie jeszcze na jedną przed wizytą, więc we wtorek będę wiedziała coś więcej :)

iickasia witamy :)
Suddenly wiedziałam że będzie dobrze zjeb porządnie tego babsztyla.
Młoda mój przy pierwszej ciąży chodził ze mną ale nie na każdą wizytę. . Ale najlepsza była jego mina jak lekarz się wygadał ze bedzie dziewczynka bo zapomniał ze nie chcieliśmy wiedzieć co będzie hehehhe

PS Oglądacie mecz? :)

reklama
Do góry