reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Młoda - ja byłam na wizycie z synem i z W. , za tydzień tez idziemy wszyscy w trójkę :) .

Suddenly- bardzo ważne dla Ciebie żebyś zrobiła jeszcze jedna betę i była ona wyższa od tej co teraz, dobrze że tak od razu się nie zgadzasz na zabieg itp. Ja bym dała jeszcze dziecku czas i się wyjaśni, a po drugiej becie jeszcze poszła na usg do innego gina, skoro wychodzi ci 4 tydzień to jeszcze ma prawo nie być widać bijącego serduszka itd.

iickasia- witaj , zapraszamy i trzymamy kciuki mocno ,

Ja też oglądam ale mnie wkurzają .. jak oni grają ..

Martinek- zdrówko , chyba do meczu co ;) ? Hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

1466109276602.jpg

Widać coś?

Załączniki

• 1466109276602.jpg
    1466109276602.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 417
Witam wszystkie nowe mamy! :)
Suddenly właśnie nadrobilam posty z 2 dni i super ze beta jednak obiecująca! Mocno trzymam kciuki za drugą bete i wizytę:)

Co do przenosin na fb to też zdecydowanie jestem na tak, za jakis czas :) - nikt kto nie należy do grupy nie może jej odszukać na żadnej liście, jest całkowicie niewidoczna dla znajomych i w ogole dla wszystkich nie zaproszonych. :)
Mój mąż nie był jeszcze ze mną na żadnej wizycie, w pierwszej ciąży chodziłam zawsze na jakieś poranne godziny. Tym razem chciałabym żeby weszli z córką na jakieś późniejsze usg, np to genetyczne w 12 tygodniu :) i później też oczywiście.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadać widać :) przyda nam się taka ściąga z badaniami ;) Anetka80 kiedy się zapisywałaś do tego Korniluka na NFZ że wizytę miałaś ostatnio ile średnio się czeka ?

reklama
Do góry