reklama
Młoda - ja byłam na wizycie z synem i z W. , za tydzień tez idziemy wszyscy w trójkę .
Suddenly- bardzo ważne dla Ciebie żebyś zrobiła jeszcze jedna betę i była ona wyższa od tej co teraz, dobrze że tak od razu się nie zgadzasz na zabieg itp. Ja bym dała jeszcze dziecku czas i się wyjaśni, a po drugiej becie jeszcze poszła na usg do innego gina, skoro wychodzi ci 4 tydzień to jeszcze ma prawo nie być widać bijącego serduszka itd.
iickasia- witaj , zapraszamy i trzymamy kciuki mocno ,
Ja też oglądam ale mnie wkurzają .. jak oni grają ..
Martinek- zdrówko , chyba do meczu co ? Hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Suddenly- bardzo ważne dla Ciebie żebyś zrobiła jeszcze jedna betę i była ona wyższa od tej co teraz, dobrze że tak od razu się nie zgadzasz na zabieg itp. Ja bym dała jeszcze dziecku czas i się wyjaśni, a po drugiej becie jeszcze poszła na usg do innego gina, skoro wychodzi ci 4 tydzień to jeszcze ma prawo nie być widać bijącego serduszka itd.
iickasia- witaj , zapraszamy i trzymamy kciuki mocno ,
Ja też oglądam ale mnie wkurzają .. jak oni grają ..
Martinek- zdrówko , chyba do meczu co ? Hehe
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Magdziocha
Zaangażowana w BB
ja też oglądam a dzisiaj niemiecki trener znowu się po jajcach drapał nie wiem czy zauwazyłyście
Ayran
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe mamy!
Suddenly właśnie nadrobilam posty z 2 dni i super ze beta jednak obiecująca! Mocno trzymam kciuki za drugą bete i wizytę
Co do przenosin na fb to też zdecydowanie jestem na tak, za jakis czas - nikt kto nie należy do grupy nie może jej odszukać na żadnej liście, jest całkowicie niewidoczna dla znajomych i w ogole dla wszystkich nie zaproszonych.
Mój mąż nie był jeszcze ze mną na żadnej wizycie, w pierwszej ciąży chodziłam zawsze na jakieś poranne godziny. Tym razem chciałabym żeby weszli z córką na jakieś późniejsze usg, np to genetyczne w 12 tygodniu i później też oczywiście.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Suddenly właśnie nadrobilam posty z 2 dni i super ze beta jednak obiecująca! Mocno trzymam kciuki za drugą bete i wizytę
Co do przenosin na fb to też zdecydowanie jestem na tak, za jakis czas - nikt kto nie należy do grupy nie może jej odszukać na żadnej liście, jest całkowicie niewidoczna dla znajomych i w ogole dla wszystkich nie zaproszonych.
Mój mąż nie był jeszcze ze mną na żadnej wizycie, w pierwszej ciąży chodziłam zawsze na jakieś poranne godziny. Tym razem chciałabym żeby weszli z córką na jakieś późniejsze usg, np to genetyczne w 12 tygodniu i później też oczywiście.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
mloda1234
Zaangażowana w BB
Magdziocha
Zaangażowana w BB
Wiadać widać przyda nam się taka ściąga z badaniami Anetka80 kiedy się zapisywałaś do tego Korniluka na NFZ że wizytę miałaś ostatnio ile średnio się czeka ?
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
A tam z takim meczem... Godzina mojego spania poszla... Ide lulu
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom