reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

martinek nie mam za bardzo jak pokazać z zewnątrz, bo w wizualizacji mam stara wersję, duzo zmieniliśmy, tak że front będzie inaczej wyglądał :) A zdjec z reala nie chcę wrzucać jakos na publiczne forum, mam opory.... Zresztą jeszcze stan surowy i też nie zbyt dobrze się prezentuje :D

reklama
ewelina, o masakra :o Dobrze że dziecku nic się nie stało po tym upadku ze schodów :( Uważaj na siebie, nie szalej :)

Martinek Ja się wybudzam od 1 w nocy i tak co godzinę. Przez to jestem nie do życia.

Nie mam pomysłu na obiad ,choć lubię gotować i piec:) Ale od kilku tygodni mam dziurę w glowie - wszystko nie dobre, nie takie. Chyba naleśniki z serem zrobię

Ayran Mi się marzy kuchnia w stylu angielskim:) jednak moja nie wyszła za wielka i próbuje choć namiastkę zrobić :)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze usg :) Będzie dobrze, musi:) Ja jeszcze dwa dni uff ale do samego wieczora aż muszę czekać

Superowa kuchnia..bedzie pieknie:) poszukam naszego projektu..

ckai3e3kfhebulz8.png

Kurde ja nie widzę tego linka ale spróbuję z kompa jak wrócę do domu ;). Uwielbiam projekty oglądać - heh.

Ewelina - o matko jak ty to zrobiłaś ze taki upadek w ciąży ! Dobrze ze z dzidzia ok , i wam obojgu nic bardzo poważnego nie było ale masakra ! Aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam brr. Ps.mowilam ze się "dorobisz" objawów[emoji14]

Martinek- to chyba dzidzia bo ja też ! Dziś to cały czas co chwile oczy otwarte mimo że nie muszę bo nawet dziecka nie miałam w nocy w domu bo poszedł do eksa a zamiast spać i korzystać to ja przewierciłam się cała noc i teraz zombie

!!!DZIEWCZYNY JEŚLI MOGĘ PROSIC MAMY ktorych jeszcze nie mamy w tabelce O WYSŁANIE MI NA PRIV DETALI DO LISTY MAM LUTOWYCH !!!

To jak wrócę z urzędu to dodam do listy :) , uprzejmie dziękuję :)

Koniecznie dajcie znać dziewczyny które mają dziś usg.jak tam co tam ,

I ja proponuję żeby założyciel tematu - może edytował 1 posta o wizytach usg itp i dał np. listę mam które maja kiedy wizyty? Żeby to było na wierzchu :) ?
Albo ja to mogę wcisnąć pod listę mam , tylko ze nie mogę za wami nadążyć heh , akurat mam trochę latania i czasu brak
Ja mam wizyte 26.06 ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kurde ja nie widzę tego linka ale spróbuję z kompa jak wrócę do domu ;). Uwielbiam projekty oglądać - heh.

Ewelina - o matko jak ty to zrobiłaś ze taki upadek w ciąży ! Dobrze ze z dzidzia ok , i wam obojgu nic bardzo poważnego nie było ale masakra ! Aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam brr. Ps.mowilam ze się "dorobisz" objawów[emoji14]

Martinek- to chyba dzidzia bo ja też ! Dziś to cały czas co chwile oczy otwarte mimo że nie muszę bo nawet dziecka nie miałam w nocy w domu bo poszedł do eksa a zamiast spać i korzystać to ja przewierciłam się cała noc i teraz zombie

!!!DZIEWCZYNY JEŚLI MOGĘ PROSIC MAMY ktorych jeszcze nie mamy w tabelce O WYSŁANIE MI NA PRIV DETALI DO LISTY MAM LUTOWYCH !!!

To jak wrócę z urzędu to dodam do listy :) , uprzejmie dziękuję :)

Koniecznie dajcie znać dziewczyny które mają dziś usg.jak tam co tam ,

I ja proponuję żeby założyciel tematu - może edytował 1 posta o wizytach usg itp i dał np. listę mam które maja kiedy wizyty? Żeby to było na wierzchu :) ?
Albo ja to mogę wcisnąć pod listę mam , tylko ze nie mogę za wami nadążyć heh , akurat mam trochę latania i czasu brak
Ja mam wizyte 26.06 ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ten upadek ze schodów żeby było mało był w dniu ślubu mojej siostry bliźniaczki. Schodziłam ze schodów wystrojona już w butach na obcasie co prawda niskich no ale obcas to obcas i w jednej ręce torebka w drugiej koszula męża i nagle buch noga mi sie powinęła i upadłam przodem broniłam się rękami. Jak to tylko wspominam to mnie ciarki przechodzą ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze a dokładnie dziecko nic nie ucierpiało ;)

Martinek Ja się wybudzam od 1 w nocy i tak co godzinę. Przez to jestem nie do życia.

Nie mam pomysłu na obiad
Mam tak samo, ciagle jestem spiaca, a jak sie juz poloze to spie z 15 minut i sie budze [emoji58]
w dodatku dzis od rana tak mnie muli i glowa boli, ze na zadne jedzenie nie moge patrzec [emoji15]

A propos wizyt ja mam dopiero 06.07, bo gin na urlopie i jestem za, aby tabelka wizyt byla lacznie lub pod tabelka z terminami porodow.Tak chyba bedzie czytelniej i zawsze bedziemy wiedziec, za kogo trzymac kciuki [emoji106]

2nn3yx8dg37nn3lj.png

Kruczyca będzie dobrze ;) trzymam kciuki !!!

Gotować lubię ale często nie mam pomysłów i często gotuje to samo więc super pomysł z wątkiem kulinarnym

U mnie chyba się zaczęło dzisiaj rano tak mnie ciągnęło na wymioty że myślałam że mi wyrwie żołądek no a mdłości od rana niesamowite no masakra a miałam nadzieje że mnie to ominie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od 8 tyg. do końca ciąży z małymi przerwami no masakra myślałam że się wykończę, przytyłam przez całą ciąże tylko 6 kg i dziecko było małe. A w ogóle moją pierwszą ciąże wspominam bardzo źle te wymioty to pikuś w 7 miesiącu spadłam ze schodów wybiłam zęby i skręciłam rękę w łokciu ból niesamowity. Tym razem postanowiłam że będę 10000 razy bardziej na siebie uważać wszystko pomału i spokojnie bo ja należę do osób z ADHD ;)
O kurczę! !!! Uważaj na sobie kochana!

Kruczyca trzymam kciuki za wizytę!

Macie jakieś sprawdzone sposoby na mdlosci... ja już nie wyrabiam :( w pierwszej ciąży też miałam ale nie aż takie! Katastrofa...

My jednak dzieciom będziemy musieli powiedzieć wcześniej.... Mój małżonek twierdzi że jego mama jak tylko mnie zobaczy to się domysli... i powie tesciowi. To typ kobiety która zaraz całą rodzinę obdzwoni i wszystkim sąsiadka powie... a nie chcemy żeby chłopcy się dowiedzieli od osób postronnych.... Tym bardziej ze będą u matki swojej... która zaraz im głupoty zacznie wkładać do głowy...

85993e3k7isr1pev.png

reklama
Dzień dobry ja jeszcze nie mam mdłości. ...także kawa od rana. I postanowiłam ze jak coś mi się spodoba dla dzidziusia to kupię. Ostatnio nic nie miałam i nie udało sie. Dlatego ktoś mi doradził żeby teraz myśleć pozytywnie ze tym razem się uda. Ze dzidziuś będzie. ..to i potrzebuje dużo rzeczy

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry