reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Macie jakieś sprawdzone sposoby na mdlosci... ja już nie wyrabiam :( w pierwszej ciąży też miałam ale nie aż takie! Katastrofa...

przybijam mdlosciowa piatke [emoji6] dzis tak mnie muli, ze caly czas glowa boli i gorzko mi ble ble ble
no, ale to w imie dobra dzidzi [emoji1] aczkolwiek sposoby ba mdlosci chetnie poznam [emoji3]

2nn3yx8dg37nn3lj.png

reklama
Ja nie widzę też tego projektu. ..tez mam nowa kuchnie. Zrobiłam dół biały a góra czerwona to wszystko w połysku. Ale mi się wydaje ze w Polsce ładniejsze kuchnie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też chce białe meble ale blaty rude:) miały być te z połyskiem meble ale się rozmyslilam jak zobaczyłam u koleżanki wszędzie paluchy, kropki,ciapki. ..bym tylko sprzatala :) i poluje na te meble w stylu angielskim/retro...coś w tym stylu

Blaty tez mam takie drewniane i ten pochłaniacz powietrza tez czerwony. Nie jest tak źle może faktycznie ciut więcej widać ale to przy rączkach jak się gotuje i potem brudnymi łapami dopiera skladniki...hehe... ale za to ładnie wygląda.

Ja w pierwszej ciąży miałam badania na toksoplasmoze. Moje koty nie wychodzą. ..tylko ta starsza typowo dachowa całą czarna zwiala nam przez balkon. Wróciła po 3 dniach glodna i z kleszczem. Ale chyba powtórzę. Bo kot to może to tylko przynieść od myszy ptaków jak polują. Dziś mam wizytę i znów krew

reklama
Airfix- taka sama kuchnie chce ja :) , biała i "rude" blaty hyhy

Kami- to kup coś juz dzidzi , ja usilnie chciałam ale nic mi nie wpadło w oko nawet, zwierząt nie posiadam ale lepiej powtórz badanie na toxo.

Fabimama- a czemu teściowa ma poznać ? W lipcu jak będziecie w pl? E tam jak dobrze ukryjesz to nie będzie widać w końcu sam początek, ale fakt żeby lepiej dzieci od was to usłyszały niż od kogoś. Takim plotkarzom w rodzinie to nic bym nie mówiła ;) hhe.

Dziewczyny takie pytanko odnośnie dzidzi - bo licze i liczę no i nie ma opcji żebym zaszła w ciążę później niż myślę , bo wtedy by wychodziło ze test pozytywny wyszedł mi po 6 dniach od stosunku a to chyba nie możliwe co? Dzidzia chyba może nadrobić tydzień np w późniejszym terminie , no nie mogę się doliczyć tego żeby mi termin wychodził na 09.02. Brakuje mi tygodnia który gdzieś zginął. ..a wiem.kiedy była owulacja I dalej tygodnia brakuje na podstawie wielkości dziecka - ja nie wiem , no nie mogę się doliczyć zginął tydzień :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry