reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Macie jakieś sprawdzone sposoby na mdlosci... ja już nie wyrabiam :( w pierwszej ciąży też miałam ale nie aż takie! Katastrofa...

przybijam mdlosciowa piatke [emoji6] dzis tak mnie muli, ze caly czas glowa boli i gorzko mi ble ble ble
no, ale to w imie dobra dzidzi [emoji1] aczkolwiek sposoby ba mdlosci chetnie poznam [emoji3]

2nn3yx8dg37nn3lj.png

reklama
Ja nie widzę też tego projektu. ..tez mam nowa kuchnie. Zrobiłam dół biały a góra czerwona to wszystko w połysku. Ale mi się wydaje ze w Polsce ładniejsze kuchnie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też chce białe meble ale blaty rude:) miały być te z połyskiem meble ale się rozmyslilam jak zobaczyłam u koleżanki wszędzie paluchy, kropki,ciapki. ..bym tylko sprzatala :) i poluje na te meble w stylu angielskim/retro...coś w tym stylu

Blaty tez mam takie drewniane i ten pochłaniacz powietrza tez czerwony. Nie jest tak źle może faktycznie ciut więcej widać ale to przy rączkach jak się gotuje i potem brudnymi łapami dopiera skladniki...hehe... ale za to ładnie wygląda.

Ja w pierwszej ciąży miałam badania na toksoplasmoze. Moje koty nie wychodzą. ..tylko ta starsza typowo dachowa całą czarna zwiala nam przez balkon. Wróciła po 3 dniach glodna i z kleszczem. Ale chyba powtórzę. Bo kot to może to tylko przynieść od myszy ptaków jak polują. Dziś mam wizytę i znów krew

reklama
Airfix- taka sama kuchnie chce ja :) , biała i "rude" blaty hyhy

Kami- to kup coś juz dzidzi , ja usilnie chciałam ale nic mi nie wpadło w oko nawet, zwierząt nie posiadam ale lepiej powtórz badanie na toxo.

Fabimama- a czemu teściowa ma poznać ? W lipcu jak będziecie w pl? E tam jak dobrze ukryjesz to nie będzie widać w końcu sam początek, ale fakt żeby lepiej dzieci od was to usłyszały niż od kogoś. Takim plotkarzom w rodzinie to nic bym nie mówiła ;) hhe.

Dziewczyny takie pytanko odnośnie dzidzi - bo licze i liczę no i nie ma opcji żebym zaszła w ciążę później niż myślę , bo wtedy by wychodziło ze test pozytywny wyszedł mi po 6 dniach od stosunku a to chyba nie możliwe co? Dzidzia chyba może nadrobić tydzień np w późniejszym terminie , no nie mogę się doliczyć tego żeby mi termin wychodził na 09.02. Brakuje mi tygodnia który gdzieś zginął. ..a wiem.kiedy była owulacja I dalej tygodnia brakuje na podstawie wielkości dziecka - ja nie wiem , no nie mogę się doliczyć zginął tydzień :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry