reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A to wstępny projekt mojej kuchni ;) Generalnie byłam zaskoczona że wyszła tak mała :D Jak widzę to miejsce na budowie to pomieszczenie wydaje mi sie większe :D Barek napewno będzie inny, taki z prostą ścianką zamiast tych rurek. Albo w ogole zastanawiam się jeszcze nad jakimś innym rozwiązaniem :) Uwielbiam gotować i to jest najważniejsze miejce w domu. te drzwi koło lodówki to moja ukochana spiżarnia <3

reklama
Na moim poprzednim forum też mamy dziewczynę która mieszka w Niemczech i ma męża kucharza :D

Kruczyca - mi zwykle śni się odwrotnie, jeżeli tobie też to to chyba dobra wróżba :)

Piję właśnie poranną kawę i tak mi nie wchodzi, że chyba ją wyleję :o Coś nowego.....

Ja tez mam meza kucharza [emoji4] za duzo w domu wiec nie gotuje.

Kruczyca, ja tez sie w nocy budze przerazona. Dzisiaj masz wizyte, prawda?

My tez rok temu kupilismy dom, ale jeszcze za duzo w nim nie remontowalismy, bo za kazdym razem jak zaoszczedzimy troche kasy to wymyslimy jakas podroz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to wstępny projekt mojej kuchni ;) Generalnie byłam zaskoczona że wyszła tak mała :D Jak widzę to miejsce na budowie to pomieszczenie wydaje mi sie większe :D Barek napewno będzie inny, taki z prostą ścianką zamiast tych rurek. Albo w ogole zastanawiam się jeszcze nad jakimś innym rozwiązaniem :) Uwielbiam gotować i to jest najważniejsze miejce w domu. te drzwi koło lodówki to moja ukochana spiżarnia <3

Ayran, nie widze zdjecia

Aryan ja tez nie widzę zdjęcia. U mnie na pewno tez nie będzie Smega, narzeczony wybija mi to z głowy, ale pomarzyć zawsze można :)
Zazdroszczę Wam, ze macie już swoje domy:) my za 2,5 miesiąca bierzemy ślub, potem planujemy przenieść sie do innego miasta, wziac mieszkanie na kredyt. Może zanim urodzę tez sie pochwale swoim kącikiem :)

Kruczyca nie wierz w żadne sny i nawet nie próbuj sie nimi przejmować! daj znac po wizycie :) ja usg mam dopiero za tydzień we czwartek, jutro endokrynolog.

Kruczyca kciuki za usg trzymam. :) a stres przed usg to chyba zawsze się odczuwa ;)

Zawsze sobie obiecywałam, że mój facet bd kucharzem. Jednak nie wyszło :p owszem M dobrze gotuje, ale czasu nie ma :/

Hej Dziewczyny kciuki za wizyty

Kruczyca będzie dobrze ! Mowie ci, zobaczysz dzidzie i w końcu odsapniesz z ulgą

Zawsze chciałam mieć męża kucharza ale też mi nie wyszło hahah ;) - chociaz coś tam gotuje wiec tragedii nie ma :D

Miłego dnia wam życzę

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuki zacisniete!!
Wy tez sie wybudzacue rano? Ja sie budze juz od 6 zerkam na zegarek, a jestem spiochem... Pewnie fasolek rzadzi organizmem;)
Moj maz nie gotuje absolutnie nic... No moze jajko na twardo;) ale za to muzyke umie zrobic... Wiec cala kuchnia na mojej glowie i tak samo Ayran to jest miejsce nr 1 w domu! Zdjecia niestety nie widze:( a pokaz jaki domek bedzie z zewnatrz to pokaze swoja stodołe;)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Kruczyca będzie dobrze ;) trzymam kciuki !!!

Gotować lubię ale często nie mam pomysłów i często gotuje to samo więc super pomysł z wątkiem kulinarnym

U mnie chyba się zaczęło dzisiaj rano tak mnie ciągnęło na wymioty że myślałam że mi wyrwie żołądek no a mdłości od rana niesamowite no masakra a miałam nadzieje że mnie to ominie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od 8 tyg. do końca ciąży z małymi przerwami no masakra myślałam że się wykończę, przytyłam przez całą ciąże tylko 6 kg i dziecko było małe. A w ogóle moją pierwszą ciąże wspominam bardzo źle te wymioty to pikuś w 7 miesiącu spadłam ze schodów wybiłam zęby i skręciłam rękę w łokciu ból niesamowity. Tym razem postanowiłam że będę 10000 razy bardziej na siebie uważać wszystko pomału i spokojnie bo ja należę do osób z ADHD ;)

Do góry