reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A to wstępny projekt mojej kuchni ;) Generalnie byłam zaskoczona że wyszła tak mała :D Jak widzę to miejsce na budowie to pomieszczenie wydaje mi sie większe :D Barek napewno będzie inny, taki z prostą ścianką zamiast tych rurek. Albo w ogole zastanawiam się jeszcze nad jakimś innym rozwiązaniem :) Uwielbiam gotować i to jest najważniejsze miejce w domu. te drzwi koło lodówki to moja ukochana spiżarnia <3

reklama
Na moim poprzednim forum też mamy dziewczynę która mieszka w Niemczech i ma męża kucharza :D

Kruczyca - mi zwykle śni się odwrotnie, jeżeli tobie też to to chyba dobra wróżba :)

Piję właśnie poranną kawę i tak mi nie wchodzi, że chyba ją wyleję :o Coś nowego.....

Ja tez mam meza kucharza [emoji4] za duzo w domu wiec nie gotuje.

Kruczyca, ja tez sie w nocy budze przerazona. Dzisiaj masz wizyte, prawda?

My tez rok temu kupilismy dom, ale jeszcze za duzo w nim nie remontowalismy, bo za kazdym razem jak zaoszczedzimy troche kasy to wymyslimy jakas podroz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to wstępny projekt mojej kuchni ;) Generalnie byłam zaskoczona że wyszła tak mała :D Jak widzę to miejsce na budowie to pomieszczenie wydaje mi sie większe :D Barek napewno będzie inny, taki z prostą ścianką zamiast tych rurek. Albo w ogole zastanawiam się jeszcze nad jakimś innym rozwiązaniem :) Uwielbiam gotować i to jest najważniejsze miejce w domu. te drzwi koło lodówki to moja ukochana spiżarnia <3

Ayran, nie widze zdjecia

Aryan ja tez nie widzę zdjęcia. U mnie na pewno tez nie będzie Smega, narzeczony wybija mi to z głowy, ale pomarzyć zawsze można :)
Zazdroszczę Wam, ze macie już swoje domy:) my za 2,5 miesiąca bierzemy ślub, potem planujemy przenieść sie do innego miasta, wziac mieszkanie na kredyt. Może zanim urodzę tez sie pochwale swoim kącikiem :)

Kruczyca nie wierz w żadne sny i nawet nie próbuj sie nimi przejmować! daj znac po wizycie :) ja usg mam dopiero za tydzień we czwartek, jutro endokrynolog.

Kruczyca kciuki za usg trzymam. :) a stres przed usg to chyba zawsze się odczuwa ;)

Zawsze sobie obiecywałam, że mój facet bd kucharzem. Jednak nie wyszło :p owszem M dobrze gotuje, ale czasu nie ma :/

Hej Dziewczyny kciuki za wizyty

Kruczyca będzie dobrze ! Mowie ci, zobaczysz dzidzie i w końcu odsapniesz z ulgą

Zawsze chciałam mieć męża kucharza ale też mi nie wyszło hahah ;) - chociaz coś tam gotuje wiec tragedii nie ma :D

Miłego dnia wam życzę

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuki zacisniete!!
Wy tez sie wybudzacue rano? Ja sie budze juz od 6 zerkam na zegarek, a jestem spiochem... Pewnie fasolek rzadzi organizmem;)
Moj maz nie gotuje absolutnie nic... No moze jajko na twardo;) ale za to muzyke umie zrobic... Wiec cala kuchnia na mojej glowie i tak samo Ayran to jest miejsce nr 1 w domu! Zdjecia niestety nie widze:( a pokaz jaki domek bedzie z zewnatrz to pokaze swoja stodołe;)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Kruczyca będzie dobrze ;) trzymam kciuki !!!

Gotować lubię ale często nie mam pomysłów i często gotuje to samo więc super pomysł z wątkiem kulinarnym

U mnie chyba się zaczęło dzisiaj rano tak mnie ciągnęło na wymioty że myślałam że mi wyrwie żołądek no a mdłości od rana niesamowite no masakra a miałam nadzieje że mnie to ominie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od 8 tyg. do końca ciąży z małymi przerwami no masakra myślałam że się wykończę, przytyłam przez całą ciąże tylko 6 kg i dziecko było małe. A w ogóle moją pierwszą ciąże wspominam bardzo źle te wymioty to pikuś w 7 miesiącu spadłam ze schodów wybiłam zęby i skręciłam rękę w łokciu ból niesamowity. Tym razem postanowiłam że będę 10000 razy bardziej na siebie uważać wszystko pomału i spokojnie bo ja należę do osób z ADHD ;)

Do góry