reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Młoda witaj :) ja tam w kuchni mogę siedzieć 24 na dobę ;) marzy mi się taka wielka funkcjonalna kuchnia :) dziewczyny kursy gotowania podobno są bardzo fajne zawsze można spróbować :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
a ja z cistami właśnie nie mam problemu zawsze mi wychodza co prawda jeszcze nie opanowałam tej sztuki jaką posiada moja mama że wszystko z głowy i proporcje na oko , ja muszę mieć przepis i zniego robić ale jeszcze żadnego nie schrzaniłam a da się przecież :D:D:D no tylko do tego gotowania noga kompletna jestem , i nie umiem tez dobrze doprawiać albo dopieprze tej soli i pieprzu że się jeść nie da albo wręcz za mało ze trzeba doprawiać dużo :crazy: ej ja jestem za tym wątkiem z przepisami , szczególnie jeśli znacie jakieś takie zdrowe przepisy dla kobiet co mają anemię w ciąży to chętnie bym zgapiła , bo wątróbka i kiszonka z buraka z moim podniebieniem nie przejdzie

sonjabig - Chryste ruskie to moje ulubione , aż znowu mam smaka ;)

Młoda witaj :) ja tam w kuchni mogę siedzieć 24 na dobę ;) marzy mi się taka wielka funkcjonalna kuchnia :) dziewczyny kursy gotowania podobno są bardzo fajne zawsze można spróbować :)

póki co mnie nie stać na taki kurs, może kiedyś ;) jesteśmy od ponad roku w fazie remontu miał być generalny remont całego domu , zabrakło kasy bo wyszło wiele usterek w trakcie i trzeba było całą elektrykę i wszytskie rury też wymieniać i jeszcze pare takich " rzeczy " i jak mieliśmy 50 000 i myśleliśmy że nam starczy tak starczyło nam tylko na aneks kuchenny i dosyć dużą łazienkę, pokój dla maluszka i nasza przyszła sypialnia to jest dramat , trzeba będzie zrywać drewniane podłogi , robić wylewki , odgrzybiać i dopiero reszta rzeczy więc już odkładamy żeby się wyrobić z remontem do jesieni

Ja podobno dobrze gotuje chociaz nie zawsze mi sie chce;) staram sie zdrowo nie zawsze wychodzi;) robcie watek przepisowy koniecznie! Ja jutro robie gulasz z karmelizowanym rabarbarem - tak sobie wymyslilam ;) na 10 smigam na rzesy bo juz mam 4tyg i mi sie wbijaja w powieke bleee...
Magdziocha - wspolczuje przejsc z remontem.. Aktualnie od roku robilismy projekt domu, staralismy sue o kredyt a okazalo sie ze musimy zrobic z gotowki pierwsza faze jako wklad wlasny , dobrze ze udalo sie odlozyc kase ake wakacji w tym roku oprocz wyjazdu nad rzeke na dzialke rodzicow nie bedzie... Tak czy siak sie ciesze z budowy. Ruszamy w lipcu! Urodze jeszcze na starych smieciach

ckai3e3kfhebulz8.png

U nas imię dla chłopca mamy wybrane z poprzedniej ciąży- Szymon.
Z dziewczynka będzie problem, bo M się tylko Anastazja podoba, a mi nic.
Imię dla córci mi się przyśniło na 2 tyg przed połowkowym (jeszcze płci nie znaliśmy) wstałam rano i powiedziałam do M będzie Alicja :)

Z objawów mam tylko nabrzmiałe piersi i lekkie ciągnięcie w pachwinach I ciągle biegam siusiu, a no i suszy mnie strasznie.

A gotować nieznoszę... niestety muszę. :p

Peri pamiętam,że z córką tak mnie brzuch bolał ze w nocy musiałam no spe wziąć bo spać nie mogłam.

Jak miło się was czyta ale pewnie trochę minie zanim polapie która jest która heh. Ja mieszkam w Niemczech. .niedawno się wprowadziliśmy do nowego mieszkania. A ja gotuje i piekę ale mojego męża często nie ma no i on jest zawodowym kucharzem. Dziś cały dzień padało a ja cały dzień w łóżku. Miłych snów ciężarówki; )

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Śniło mi się piękne usg a się obudzilam cała w stresie że jednak nic się tam nie dzieje, że serduszka nie ma. Masakra. Serce mi zaraz wyskoczy.. Musi być przecież dobrze, jest dobrze... Będę próbowała się jeszcze przespać bo 5 to przesada :) miłego dnia dziewczyny

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Jak miło się was czyta ale pewnie trochę minie zanim polapie która jest która heh. Ja mieszkam w Niemczech. .niedawno się wprowadziliśmy do nowego mieszkania. A ja gotuje i piekę ale mojego męża często nie ma no i on jest zawodowym kucharzem. Dziś cały dzień padało a ja cały dzień w łóżku. Miłych snów ciężarówki; )

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Na moim poprzednim forum też mamy dziewczynę która mieszka w Niemczech i ma męża kucharza :D

Kruczyca - mi zwykle śni się odwrotnie, jeżeli tobie też to to chyba dobra wróżba :)

Piję właśnie poranną kawę i tak mi nie wchodzi, że chyba ją wyleję :o Coś nowego.....

Do góry