reklama
Magdziocha
Zaangażowana w BB
a ja z cistami właśnie nie mam problemu zawsze mi wychodza co prawda jeszcze nie opanowałam tej sztuki jaką posiada moja mama że wszystko z głowy i proporcje na oko , ja muszę mieć przepis i zniego robić ale jeszcze żadnego nie schrzaniłam a da się przecież no tylko do tego gotowania noga kompletna jestem , i nie umiem tez dobrze doprawiać albo dopieprze tej soli i pieprzu że się jeść nie da albo wręcz za mało ze trzeba doprawiać dużo ej ja jestem za tym wątkiem z przepisami , szczególnie jeśli znacie jakieś takie zdrowe przepisy dla kobiet co mają anemię w ciąży to chętnie bym zgapiła , bo wątróbka i kiszonka z buraka z moim podniebieniem nie przejdzie
sonjabig - Chryste ruskie to moje ulubione , aż znowu mam smaka
sonjabig - Chryste ruskie to moje ulubione , aż znowu mam smaka
Magdziocha
Zaangażowana w BB
Młoda witaj ja tam w kuchni mogę siedzieć 24 na dobę marzy mi się taka wielka funkcjonalna kuchnia dziewczyny kursy gotowania podobno są bardzo fajne zawsze można spróbować
póki co mnie nie stać na taki kurs, może kiedyś jesteśmy od ponad roku w fazie remontu miał być generalny remont całego domu , zabrakło kasy bo wyszło wiele usterek w trakcie i trzeba było całą elektrykę i wszytskie rury też wymieniać i jeszcze pare takich " rzeczy " i jak mieliśmy 50 000 i myśleliśmy że nam starczy tak starczyło nam tylko na aneks kuchenny i dosyć dużą łazienkę, pokój dla maluszka i nasza przyszła sypialnia to jest dramat , trzeba będzie zrywać drewniane podłogi , robić wylewki , odgrzybiać i dopiero reszta rzeczy więc już odkładamy żeby się wyrobić z remontem do jesieni
martinek
Fanka BB :)
Ja podobno dobrze gotuje chociaz nie zawsze mi sie chce staram sie zdrowo nie zawsze wychodzi robcie watek przepisowy koniecznie! Ja jutro robie gulasz z karmelizowanym rabarbarem - tak sobie wymyslilam na 10 smigam na rzesy bo juz mam 4tyg i mi sie wbijaja w powieke bleee...
Magdziocha - wspolczuje przejsc z remontem.. Aktualnie od roku robilismy projekt domu, staralismy sue o kredyt a okazalo sie ze musimy zrobic z gotowki pierwsza faze jako wklad wlasny , dobrze ze udalo sie odlozyc kase ake wakacji w tym roku oprocz wyjazdu nad rzeke na dzialke rodzicow nie bedzie... Tak czy siak sie ciesze z budowy. Ruszamy w lipcu! Urodze jeszcze na starych smieciach
Magdziocha - wspolczuje przejsc z remontem.. Aktualnie od roku robilismy projekt domu, staralismy sue o kredyt a okazalo sie ze musimy zrobic z gotowki pierwsza faze jako wklad wlasny , dobrze ze udalo sie odlozyc kase ake wakacji w tym roku oprocz wyjazdu nad rzeke na dzialke rodzicow nie bedzie... Tak czy siak sie ciesze z budowy. Ruszamy w lipcu! Urodze jeszcze na starych smieciach
Elenna
U nas imię dla chłopca mamy wybrane z poprzedniej ciąży- Szymon.
Z dziewczynka będzie problem, bo M się tylko Anastazja podoba, a mi nic.
Imię dla córci mi się przyśniło na 2 tyg przed połowkowym (jeszcze płci nie znaliśmy) wstałam rano i powiedziałam do M będzie Alicja
Z objawów mam tylko nabrzmiałe piersi i lekkie ciągnięcie w pachwinach I ciągle biegam siusiu, a no i suszy mnie strasznie.
A gotować nieznoszę... niestety muszę.
Peri pamiętam,że z córką tak mnie brzuch bolał ze w nocy musiałam no spe wziąć bo spać nie mogłam.
Z dziewczynka będzie problem, bo M się tylko Anastazja podoba, a mi nic.
Imię dla córci mi się przyśniło na 2 tyg przed połowkowym (jeszcze płci nie znaliśmy) wstałam rano i powiedziałam do M będzie Alicja
Z objawów mam tylko nabrzmiałe piersi i lekkie ciągnięcie w pachwinach I ciągle biegam siusiu, a no i suszy mnie strasznie.
A gotować nieznoszę... niestety muszę.
Peri pamiętam,że z córką tak mnie brzuch bolał ze w nocy musiałam no spe wziąć bo spać nie mogłam.
kami80
Aktywna w BB
Jak miło się was czyta ale pewnie trochę minie zanim polapie która jest która heh. Ja mieszkam w Niemczech. .niedawno się wprowadziliśmy do nowego mieszkania. A ja gotuje i piekę ale mojego męża często nie ma no i on jest zawodowym kucharzem. Dziś cały dzień padało a ja cały dzień w łóżku. Miłych snów ciężarówki; )
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Śniło mi się piękne usg a się obudzilam cała w stresie że jednak nic się tam nie dzieje, że serduszka nie ma. Masakra. Serce mi zaraz wyskoczy.. Musi być przecież dobrze, jest dobrze... Będę próbowała się jeszcze przespać bo 5 to przesada miłego dnia dziewczyny
reklama
Ayran
Jak miło się was czyta ale pewnie trochę minie zanim polapie która jest która heh. Ja mieszkam w Niemczech. .niedawno się wprowadziliśmy do nowego mieszkania. A ja gotuje i piekę ale mojego męża często nie ma no i on jest zawodowym kucharzem. Dziś cały dzień padało a ja cały dzień w łóżku. Miłych snów ciężarówki; )
Na moim poprzednim forum też mamy dziewczynę która mieszka w Niemczech i ma męża kucharza
Kruczyca - mi zwykle śni się odwrotnie, jeżeli tobie też to to chyba dobra wróżba
Piję właśnie poranną kawę i tak mi nie wchodzi, że chyba ją wyleję Coś nowego.....