reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie serduszko ładnie bije dzidziuś ma 0,55 cm wszystko się zgadza według OM. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Załączniki

• IMG_8222.JPG
    IMG_8222.JPG
    74,9 KB · Wyświetleń: 66
Airfix widzę, że mamy podobny gust [emoji4] A jak ma na imię pierwsza córka (jeśli nic nic pomyliłam) [emoji6] Moja Liliana. Mąż jej wymyślił to imię i wszyscy się zachwycali a on chodził dumny jak paw [emoji1]

Mam nadzieję, że i u mnie będą jutro dobre wiadomości [emoji4]

martyyyyna - a zlecili jakies badania ? Ja juz sie nie daje wkrecic w leczenie w ciemno... Posiew moczu i ogolny mocz bym zrobila.
Jesli chodxi o imie to nie mam kompletnie jeszcze w glowie takich spraw;) sa typy z poprzedniej ciazy jeszcze... Bardzo podoba mi sie Jagienka, Gaja, Feliks i Tadeusz :) ciekawe czy ktores z tych wybierzemy... Brzuch mnie boli dzisiaj ostro ciagnie i prawy jajnik kluje. Zapisalam sie do gina na 29.06- juz sie nue moge doczekac!

ckai3e3kfhebulz8.png

Witam wszystkie Lutóweczki :)
Trochę tu po cichu zaglądałam z nadzieją, że uda mi się załapać do Waszego grona. I oto od 4 dni @ brak, a teściki pokazują zgodnie II , więc zaczynam świętować w chwilach przerwy od ataków paniki pt "jak to ja sobie z dwójką dzieci poradzę ":)
Widzę, że tu u Was już po pierwszych wizytach. Ach, jak ja juz bym chciała zobaczyć dzidziusia i serduszko ;)

reklama
ooo widzę, że Kaja popularne się robi, u nas też ten wybór. Jak wybierałam imię dla córki to nikt nie miał Hania, a potem same Hanie się rodziły. Widzę, że z Kają będzie podobnie. Dla chłopca - brak pomysłu :/

Do góry