reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

życzę Ci tego z całego serca :);) będę trzymać kciuki za Ciebie :)
Dziękuję :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie serduszko ładnie bije dzidziuś ma 0,55 cm wszystko się zgadza według OM. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Piękna dzidzia!!!!!

Ja od rana czuję się fatalnie; ( mdlosci dobijaja. ..

Na dodatek nadal nie zarezerwowalismy domku na wakacje... ehhhh glowa mi już pęka od rana szukam szukam i nic! Jak już sa to ceny powalaja! Masakra... do wyjazdu coraz mniej czasu!

Co do imion... my jeszcze nie myślimy... u nas chłopcy mają imiona które kończą się na literke N wiec jak będzie chłopak to też pójdziemy w tym kierunku... mi podoba się Leon ;) dla dziewczynki nie mam pomysłu.... u nas musi być imię łatwe do wymowienia po angielsku...

85993e3k7isr1pev.png

Musze usiasc i Was nadrobic, tyle piszecie, ze nie nadazam [emoji13]

Martwie sie, bo boli mnie brzuch jak na okres [emoji15] mam nadzieje, ze to nic zlego.

Kruczyca, jutro do lekarza?

My tez juz o imionach rozmawialismy. Dziewczynka bedzie Nadia a chlopczyk Lukas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Musze usiasc i Was nadrobic, tyle piszecie, ze nie nadazam [emoji13]

Martwie sie, bo boli mnie brzuch jak na okres [emoji15] mam nadzieje, ze to nic zlego.

Kruczyca, jutro do lekarza?

My tez juz o imionach rozmawialismy. Dziewczynka bedzie Nadia a chlopczyk Lukas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peri jak nie masz plamien to wszystko jest ok. Wes sobie magnez. Tak jutro wizyta. Moja przyjaciółka ma córkę Nadie, aparatka taka że hej :D

7u223e3k88z714o0.png

martyyyyna - a zlecili jakies badania ? Ja juz sie nie daje wkrecic w leczenie w ciemno... Posiew moczu i ogolny mocz bym zrobila.
Jesli chodxi o imie to nie mam kompletnie jeszcze w glowie takich spraw;) sa typy z poprzedniej ciazy jeszcze... Bardzo podoba mi sie Jagienka, Gaja, Feliks i Tadeusz :) ciekawe czy ktores z tych wybierzemy... Brzuch mnie boli dzisiaj ostro ciagnie i prawy jajnik kluje. Zapisalam sie do gina na 29.06- juz sie nue moge doczekac!

Błagam tylko nie Feliks , dziadek mojego męza to Feliks i kawał skurwysyna z niego , przepraszam za wulgaryzmy ale nawet nie wiecie jak i mojej teściowej życie umilił i nam również, do dzisiaj mamy nerwy zszarpane przez niego i kłopoty finansowe a mój mąż nie ma ojca przez tego Fela . W dodatku ojciec tego dziadka też był Feliks i tez podobno kawał mendy zniego było , ja jakoś wierzę że imię stygmatyzuje i zazwyczaj osoby o tym samym imieniu są podobne , więc zastanów się poważnie nad tym nieszczęsnym Feliksem

reklama
Błagam tylko nie Feliks , dziadek mojego męza to Feliks i kawał skurwysyna z niego , przepraszam za wulgaryzmy ale nawet nie wiecie jak i mojej teściowej życie umilił i nam również, do dzisiaj mamy nerwy zszarpane przez niego i kłopoty finansowe a mój mąż nie ma ojca przez tego Fela . W dodatku ojciec tego dziadka też był Feliks i tez podobno kawał mendy zniego było , ja jakoś wierzę że imię stygmatyzuje i zazwyczaj osoby o tym samym imieniu są podobne , więc zastanów się poważnie nad tym nieszczęsnym Feliksem

Dziekuje za rade;) niestety kazdy ma imiona ktore sie zle kojarza.. Wy tu piszecie o imieniu Kaja mi sie niestety kojarzy z coreczka mojej kolezanki ktora zmarla od razu po urodzeniu i z Kaja ktora jest chora na raka i aktualnie zbieramy na nia pieniazki:( nie chcialam pisac takich smutnych rzeczy bo to nie powinno miec wplywu na wybor imienia i uwazam ze to przypadek... Wiec w takim razie postaram sie imie dla dziecka utrzymac w tajemnicy jak najdluzej;) jak powiedzielismy ze corka bedzie miala na imie Helenka to tez slyszalam rozne opinie...

ckai3e3kfhebulz8.png

Ostatnia edycja:
Do góry