Kruczyca
Fanka BB :)
Dziękujężyczę Ci tego z całego serca będę trzymać kciuki za Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujężyczę Ci tego z całego serca będę trzymać kciuki za Ciebie
Piękna dzidzia!!!!!hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie serduszko ładnie bije dzidziuś ma 0,55 cm wszystko się zgadza według OM.
Peri jak nie masz plamien to wszystko jest ok. Wes sobie magnez. Tak jutro wizyta. Moja przyjaciółka ma córkę Nadie, aparatka taka że hejMusze usiasc i Was nadrobic, tyle piszecie, ze nie nadazam [emoji13]
Martwie sie, bo boli mnie brzuch jak na okres [emoji15] mam nadzieje, ze to nic zlego.
Kruczyca, jutro do lekarza?
My tez juz o imionach rozmawialismy. Dziewczynka bedzie Nadia a chlopczyk Lukas.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
martyyyyna - a zlecili jakies badania ? Ja juz sie nie daje wkrecic w leczenie w ciemno... Posiew moczu i ogolny mocz bym zrobila.
Jesli chodxi o imie to nie mam kompletnie jeszcze w glowie takich spraw sa typy z poprzedniej ciazy jeszcze... Bardzo podoba mi sie Jagienka, Gaja, Feliks i Tadeusz ciekawe czy ktores z tych wybierzemy... Brzuch mnie boli dzisiaj ostro ciagnie i prawy jajnik kluje. Zapisalam sie do gina na 29.06- juz sie nue moge doczekac!
Airfix Liwia jest moja
Błagam tylko nie Feliks , dziadek mojego męza to Feliks i kawał skurwysyna z niego , przepraszam za wulgaryzmy ale nawet nie wiecie jak i mojej teściowej życie umilił i nam również, do dzisiaj mamy nerwy zszarpane przez niego i kłopoty finansowe a mój mąż nie ma ojca przez tego Fela . W dodatku ojciec tego dziadka też był Feliks i tez podobno kawał mendy zniego było , ja jakoś wierzę że imię stygmatyzuje i zazwyczaj osoby o tym samym imieniu są podobne , więc zastanów się poważnie nad tym nieszczęsnym Feliksem