reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

życzę Ci tego z całego serca :);) będę trzymać kciuki za Ciebie :)
Dziękuję :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie serduszko ładnie bije dzidziuś ma 0,55 cm wszystko się zgadza według OM. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Piękna dzidzia!!!!!

Ja od rana czuję się fatalnie; ( mdlosci dobijaja. ..

Na dodatek nadal nie zarezerwowalismy domku na wakacje... ehhhh glowa mi już pęka od rana szukam szukam i nic! Jak już sa to ceny powalaja! Masakra... do wyjazdu coraz mniej czasu!

Co do imion... my jeszcze nie myślimy... u nas chłopcy mają imiona które kończą się na literke N wiec jak będzie chłopak to też pójdziemy w tym kierunku... mi podoba się Leon ;) dla dziewczynki nie mam pomysłu.... u nas musi być imię łatwe do wymowienia po angielsku...

85993e3k7isr1pev.png

Musze usiasc i Was nadrobic, tyle piszecie, ze nie nadazam [emoji13]

Martwie sie, bo boli mnie brzuch jak na okres [emoji15] mam nadzieje, ze to nic zlego.

Kruczyca, jutro do lekarza?

My tez juz o imionach rozmawialismy. Dziewczynka bedzie Nadia a chlopczyk Lukas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Musze usiasc i Was nadrobic, tyle piszecie, ze nie nadazam [emoji13]

Martwie sie, bo boli mnie brzuch jak na okres [emoji15] mam nadzieje, ze to nic zlego.

Kruczyca, jutro do lekarza?

My tez juz o imionach rozmawialismy. Dziewczynka bedzie Nadia a chlopczyk Lukas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peri jak nie masz plamien to wszystko jest ok. Wes sobie magnez. Tak jutro wizyta. Moja przyjaciółka ma córkę Nadie, aparatka taka że hej :D

7u223e3k88z714o0.png

martyyyyna - a zlecili jakies badania ? Ja juz sie nie daje wkrecic w leczenie w ciemno... Posiew moczu i ogolny mocz bym zrobila.
Jesli chodxi o imie to nie mam kompletnie jeszcze w glowie takich spraw;) sa typy z poprzedniej ciazy jeszcze... Bardzo podoba mi sie Jagienka, Gaja, Feliks i Tadeusz :) ciekawe czy ktores z tych wybierzemy... Brzuch mnie boli dzisiaj ostro ciagnie i prawy jajnik kluje. Zapisalam sie do gina na 29.06- juz sie nue moge doczekac!

Błagam tylko nie Feliks , dziadek mojego męza to Feliks i kawał skurwysyna z niego , przepraszam za wulgaryzmy ale nawet nie wiecie jak i mojej teściowej życie umilił i nam również, do dzisiaj mamy nerwy zszarpane przez niego i kłopoty finansowe a mój mąż nie ma ojca przez tego Fela . W dodatku ojciec tego dziadka też był Feliks i tez podobno kawał mendy zniego było , ja jakoś wierzę że imię stygmatyzuje i zazwyczaj osoby o tym samym imieniu są podobne , więc zastanów się poważnie nad tym nieszczęsnym Feliksem

reklama
Błagam tylko nie Feliks , dziadek mojego męza to Feliks i kawał skurwysyna z niego , przepraszam za wulgaryzmy ale nawet nie wiecie jak i mojej teściowej życie umilił i nam również, do dzisiaj mamy nerwy zszarpane przez niego i kłopoty finansowe a mój mąż nie ma ojca przez tego Fela . W dodatku ojciec tego dziadka też był Feliks i tez podobno kawał mendy zniego było , ja jakoś wierzę że imię stygmatyzuje i zazwyczaj osoby o tym samym imieniu są podobne , więc zastanów się poważnie nad tym nieszczęsnym Feliksem

Dziekuje za rade;) niestety kazdy ma imiona ktore sie zle kojarza.. Wy tu piszecie o imieniu Kaja mi sie niestety kojarzy z coreczka mojej kolezanki ktora zmarla od razu po urodzeniu i z Kaja ktora jest chora na raka i aktualnie zbieramy na nia pieniazki:( nie chcialam pisac takich smutnych rzeczy bo to nie powinno miec wplywu na wybor imienia i uwazam ze to przypadek... Wiec w takim razie postaram sie imie dla dziecka utrzymac w tajemnicy jak najdluzej;) jak powiedzielismy ze corka bedzie miala na imie Helenka to tez slyszalam rozne opinie...

ckai3e3kfhebulz8.png

Ostatnia edycja:
Do góry