reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ewelina - gratulacje ! A wg om który to tydzień ?

Kruczyca - to ty tak jak ja mi się jedynie Wojciech podobało i mam już mojego - Wojtka hehe, czyli odpada. Nie może być jr :D .

Dziewczyny widzę ze z imionami to chyba podobnie właśnie gadałam z W. Na temat imienia dla dziewczynki Liwia ale kompletnie mu się nie podoba , ja nie wiem jak to z nim będzie jest ciężki jeśli chodzi o takie coś będziemy walczyć oboje hahha,

Fabimama- ja też myślę w tym kierunku ze musi być łatwe to wymowienia po ang. I takie które działa i w pl i irl bez aż takiego przekształcania czy coś . Ja nie wiem sama jak to będzie .

Peri- lekarz mi powiedział ze to normalne że ciągnie jak na okres wiec nie martw się póki nie ma plamien jest ok !

Ja to nie mam pojęcia jeśli chodzi o imię może coś na M. Tez bo syn tez na M . ;) .

Byłam w sklepie kupiłam drukarkę i tusz i papier bo wku juz mnie łapał ze ciągle gdzieś musze iść prosić kogoś albo do kafejki no kurde , jeszcze miły pan mi przytargał to do auta żebym nie dzwigała bo to all in one - to ciężkie . Hihi.

Witam nowa mamę lutową :) i gratulacje

Jeny musze się wziąć za tabelkę i dopisać nowe mamy bo nie nadaze później hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Ewelina gratuluję serduszka :)
Witam wszystkie nowe mamy :)
My nie mamy jeszcze żadnych typów imion, mi się podoba dla chłopca Nikodem,Miłosz a dla dziewczynki Matylda, Nikola, Hanna ale jeszcze będę szukać :)
Peri mnie też wczoraj bolało jak na okres, to normalne.
Dopadły mnie mdłości a już się łudzilam ze mnie tym razem ominą :)

Każde imię będzie się komuś tam źle kojarzyło i nie ma co obrzydzać jak się komuś podoba właśnie takie :) My przy pierwszym dziecku bardzo cieszyliśmy się, że jednak dziewczynka, bo dla chłopca nie mogliśmy nic wybrać ;) właśnie dzisiaj rozmawialiśmy o tym i chyba poki co zostaniemy przy jedynym ktore już wtedy nam obojgu się spodobało, czyli Czarek (Cezary). Na 100% polowa rodziny powie że im się nie podoba, ale tym razem nie mam zamiaru się przejmować :) Dla dziewczynki podoba mi się mnóstwo imion, np. Maja, ale jest trochę zbyt popularne. Gaja, Aniela, Marysia

Witam Was ;) ja dziś po badaniach typu morfologia mocz HIV toxoplazmoza różyczka i cała reszta ;) u nas będzie Mikołaj albo Inga :)

Dziewczyny a jak u was z objawami ?
u mnie tylko senność i lekko powiększone piersi i bolące tylko przy dotykaniu
Trochę mam każdy dzień rozwalony przez to spanie , może to nienormalne ale jakby tak zsumować to spię po 16 godz na dobę :szok: podejrzewam że przyplątała mi się anemia i stąd to zmęczenie i senność , gdyby nie mój mąż to pewnie i bym prawie nic nie jadła :sorry2: normalnie nie mam siły i ochoty podnosić się z wyra , co prawda jestem trochę usprawiedliwiona bo lekarka kazała mi leżeć i odpoczywać ze względu na tą nieregularną kosmówkę ale ja się zrobiłam taka zmęczona i leniwa że nic kompletnie nie ogarniam - maaasakra:oo::oo::oo:

Ewelina - gratulacje ! A wg om który to tydzień ?

Kruczyca - to ty tak jak ja mi się jedynie Wojciech podobało i mam już mojego - Wojtka hehe, czyli odpada. Nie może być jr :D .

Dziewczyny widzę ze z imionami to chyba podobnie właśnie gadałam z W. Na temat imienia dla dziewczynki Liwia ale kompletnie mu się nie podoba , ja nie wiem jak to z nim będzie jest ciężki jeśli chodzi o takie coś będziemy walczyć oboje hahha,

Fabimama- ja też myślę w tym kierunku ze musi być łatwe to wymowienia po ang. I takie które działa i w pl i irl bez aż takiego przekształcania czy coś . Ja nie wiem sama jak to będzie .

Peri- lekarz mi powiedział ze to normalne że ciągnie jak na okres wiec nie martw się póki nie ma plamien jest ok !

Ja to nie mam pojęcia jeśli chodzi o imię może coś na M. Tez bo syn tez na M . ;) .

Byłam w sklepie kupiłam drukarkę i tusz i papier bo wku juz mnie łapał ze ciągle gdzieś musze iść prosić kogoś albo do kafejki no kurde , jeszcze miły pan mi przytargał to do auta żebym nie dzwigała bo to all in one - to ciężkie . Hihi.

Witam nowa mamę lutową :) i gratulacje

Jeny musze się wziąć za tabelkę i dopisać nowe mamy bo nie nadaze później hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Według OM dokładnie tak sama ja z usg czyli 6 t 2d

reklama
Do góry