reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie serduszko ładnie bije dzidziuś ma 0,55 cm wszystko się zgadza według OM. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Załączniki

• IMG_8222.JPG
    IMG_8222.JPG
    74,9 KB · Wyświetleń: 71
Airfix widzę, że mamy podobny gust [emoji4] A jak ma na imię pierwsza córka (jeśli nic nic pomyliłam) [emoji6] Moja Liliana. Mąż jej wymyślił to imię i wszyscy się zachwycali a on chodził dumny jak paw [emoji1]

Mam nadzieję, że i u mnie będą jutro dobre wiadomości [emoji4]

martyyyyna - a zlecili jakies badania ? Ja juz sie nie daje wkrecic w leczenie w ciemno... Posiew moczu i ogolny mocz bym zrobila.
Jesli chodxi o imie to nie mam kompletnie jeszcze w glowie takich spraw;) sa typy z poprzedniej ciazy jeszcze... Bardzo podoba mi sie Jagienka, Gaja, Feliks i Tadeusz :) ciekawe czy ktores z tych wybierzemy... Brzuch mnie boli dzisiaj ostro ciagnie i prawy jajnik kluje. Zapisalam sie do gina na 29.06- juz sie nue moge doczekac!

ckai3e3kfhebulz8.png

Witam wszystkie Lutóweczki :)
Trochę tu po cichu zaglądałam z nadzieją, że uda mi się załapać do Waszego grona. I oto od 4 dni @ brak, a teściki pokazują zgodnie II , więc zaczynam świętować w chwilach przerwy od ataków paniki pt "jak to ja sobie z dwójką dzieci poradzę ":)
Widzę, że tu u Was już po pierwszych wizytach. Ach, jak ja juz bym chciała zobaczyć dzidziusia i serduszko ;)

reklama
ooo widzę, że Kaja popularne się robi, u nas też ten wybór. Jak wybierałam imię dla córki to nikt nie miał Hania, a potem same Hanie się rodziły. Widzę, że z Kają będzie podobnie. Dla chłopca - brak pomysłu :/

Do góry