reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Fabi super postawa :) nie wszyscy by tak umieli. Fajnie ze chłopcy mają pełna rodzinę

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Nie mamy. To moja druga ciąża. Pierwsza niestety poronilam w lutym w dziewiątym tygodniu. Mam nadzieje ze teraz będzie inaczej.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj współczuje poronienia ale teraz na pewno będzie dobrze trzymam kciuki ;) Doskonale wiem co teraz czujesz bo ja również poroniłam w 9 tygodniu tyle że w styczniu. Teraz strasznie się boje ale najważniejsze żeby myśleć pozytywnie :)

Hankowa gratulacje podwójnego szczęścia!!! Ja mam siostrę bliźniaczkę i podziwiam moją mamę jak ona sobie dała z nami radę. Mamy z siostrą naprawdę wyjątkową więź :)

Magdziocha, sojnabig śliczne kropki, niech zdrowo rosą :) Ja mam wizytę jutro i już przebieram nogami ;)

Martinek witaj nudnej ciąży :)

Witam nowe mamy :):):):)

Fabimama
- dzielna kobika z Ciebie !

Ja jade zaraz do teściowej na szybki obiad ;) rzadko się widujemy bo ja zazwyczaj soboty i niedziele spędzam u swoich rodziców w innym mieście ;) a mąż w pracy

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilę, już po wizycie - ciąża młodsza , wychodzi dopiero 5 tydz 6 dzień ! , dzidzia ma 3 mm, serduszko ładnie bije, termin mi się przesunął z 02.02 na aż 09.02, mam krwiaka , dostałam progesteron zakaz seksu itp, za 2 tyg wizyta .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry