reklama
Nie slodzcie mi tak bo jeszcze wpadnę wpadnę samozachwyt!!!! HahahaFabi super postawa nie wszyscy by tak umieli. Fajnie ze chłopcy mają pełna rodzinę
Ja zaraz się zbieram do przyjaciółki na kawkę... a co
Fabimama, jesteś naprawdę wyjątkowa. Super z was rodzinka
martinek
Fanka BB :)
Ja mam corke 3,5 roku- maly buntownik uparciuch Aż sie sama dziwie skad ta chec na drugie bobo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelina1238
Zaciekawiona BB
Nie mamy. To moja druga ciąża. Pierwsza niestety poronilam w lutym w dziewiątym tygodniu. Mam nadzieje ze teraz będzie inaczej.
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj współczuje poronienia ale teraz na pewno będzie dobrze trzymam kciuki Doskonale wiem co teraz czujesz bo ja również poroniłam w 9 tygodniu tyle że w styczniu. Teraz strasznie się boje ale najważniejsze żeby myśleć pozytywnie
Hankowa gratulacje podwójnego szczęścia!!! Ja mam siostrę bliźniaczkę i podziwiam moją mamę jak ona sobie dała z nami radę. Mamy z siostrą naprawdę wyjątkową więź
Magdziocha, sojnabig śliczne kropki, niech zdrowo rosą Ja mam wizytę jutro i już przebieram nogami
Martinek witaj nudnej ciąży
Magdziocha
Zaangażowana w BB
Witam nowe mamy
Fabimama - dzielna kobika z Ciebie !
Ja jade zaraz do teściowej na szybki obiad rzadko się widujemy bo ja zazwyczaj soboty i niedziele spędzam u swoich rodziców w innym mieście a mąż w pracy
Fabimama - dzielna kobika z Ciebie !
Ja jade zaraz do teściowej na szybki obiad rzadko się widujemy bo ja zazwyczaj soboty i niedziele spędzam u swoich rodziców w innym mieście a mąż w pracy
Magdziocha
Zaangażowana w BB
jak wy ustawiacie ten suwaczek ciążowy ?
Musisz wejść N stronkę suwaczek i stworzyć swoj własny. Potem na końcu wygeneruje Ci link który wklejasz w swoich ustawieniach sygnatury na forumjak wy ustawiacie ten suwaczek ciążowy ?
Kruczyca
Fanka BB :)
W suwaczek ach sobie robisz a link wklejane w sygnature w ustawieniach. U mnie nie aktualizuje się na bieżąco i przez ten suwaczek będę w ciazy jak słonica 2 lata chociaż ostatnio się ogarnął i tylko dzień się spóźniajak wy ustawiacie ten suwaczek ciążowy ?
reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilę, już po wizycie - ciąża młodsza , wychodzi dopiero 5 tydz 6 dzień ! , dzidzia ma 3 mm, serduszko ładnie bije, termin mi się przesunął z 02.02 na aż 09.02, mam krwiaka , dostałam progesteron zakaz seksu itp, za 2 tyg wizyta .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom