Witam! Życzę szczęśliwych 9 miesięcy!!! Trzeba wierzyć że będzie dobrze!Od początku jestem na duphastonie i wierze ze będzie dobrze. Pozostaje czekać. Życzę Wam wszystkim ( i sobie )dużo cierpliwości :-)
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Może masz powiadomienia nie włączone ?Nie mam wg żadnych powiadomień od was :/ i przez to nie jestem na bieżąco... Witam nowa macie oby teraz wszystko było dobrze. Byliśmy dziś na działce ale tylko się wymarzlam. Ide się grać herbatka z cytryna pod kołdrę dobrej nocki
Magdziocha! Piękne maleństwo... !! U mojego męża w rodzinie są sami chłopcy od strony jego ojca... jego brat ma syna... My w domu trójkę chłopców. . Marzymy o córci... teraz naszą dieta żywieniowa była bardzo bogata z wapno i magnez... dodatkowo lykamy je w tabletkach . A to niby dieta na dziewczynke... u mnie w rodzinie też sami chłopcy od strony ojca... wyjątkiem jestem ja i moją siostra... mam 9 kuzynów!a to nasz Tymek podświadomie czuję że będzie chłopak , u męża w rodzinie prawie same chłopy
https://lh3.googleusercontent.com/-...s720/13392975_1084813534891172_22217570_n.jpg
Trzymam kciuki za wizyte!!!Magdziocha - jeny to co ty sprzedajesz kobieto ze te paczki takie ciężkie ?! Meble jakieś rzeźby czy coś?
Ale mała Fasolka ojej, oj tam nigdy nie wiesz szanse są 50/50 ale zapamiętam i zobaczymy czy będziesz miała rację , u mnie same dziewczyny w rodzinie milion kuzynek zero facetów a teraz się "wybijaja" hehe - myślałam że będę miała córkę a syn wyskoczył . Fajne imię wymysliliscie - właśnie dziś mówiłam do W. Że może Tymek hehe .
Wiesz co chyba coś w tym jest ze dzieci czują podświadomie naprawdę ... ale chyba tylko właśnie takie małe . Do mnie dzis jakiś mały w przedszkolu mamo gdzie ja nawet nie wygladalam jak jego mama z samego koloru włosów chociażby hehe .
Dam znać co i jak i napisze u Ciebie ze pierwsze w drodze, no ja się cykam przed wizytą, jakiś stres itp. - trzymajcie kciuki jutro o 13.30 Polskiego czasu . Hihi .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Magdziocha Śliczny kropek ja jeszcze do czwartku muszę czekać na foteczke ehhs
Miciurka Kciuki za wizytę i czekamy na Twoją foteczke fasoleczki
Hankova Gratuluję podwójnego szczęścia u nas w rodzinie co 3 pokolenie bliźniaków, na razie kuzyn i ja mamy tylko dzieci i jeszcze się nie przytrafiło, a kuzynki chyba nigdy dzieciaków mieć nie beda-bo może akurat by się trafilo
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też co 3 pokolenie bliźniaki!!!! Od mamy strony i też pada na mnie i moje rodzeństwo... mam nadzieję ze mnie to nie będzie dotyczyć!
Gratuluje!!!!!! Super! Ja tu byłam już pół godziny po zrobionym teście!Czesc kobitki! Ja dopiero patrze na swoj pozytywny test ciazowy termin wypada na ok.25.02 wiec niesmialo narazie sie witam i licze na to ze zostalam lutowka i bedzuecie sie tu ze mna meczyly postaram sie nadrobic zaleglosci forumowe..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam się nie nastawiam na żadną płeć.... boję się ze jak bym się nastawila to później było by mi przykro.. nie wiem czy wiezycie czy nie wróżka mnie kiedyś zaczepila sama i powiedziała że będę mieć córkę. .. zobaczymy czy sie spelni.
Ja mam zamiar ubranka kupować i wszystko inne w neutralnych kolorach tak jak w pierwszej ciąży. W sumie lepsza dziewczynką w niebieskim niż chłopak w różowym!
Tym bardziej ze w pierwszej ciąży 4 różnych lekarzy polskich i irlandzkich mówiło nam ale piękna dziewczynka! Pani doktor jak nas zegnala po wizytach zawsze mowila do meza: Dbaj o swoje dziewczyny. Nawet na usg 3d powiedzieli że to dziewczynka! - dobrze że sukienek nie kupowalismy ! Ale pokuj maluszka był cały różowy!!
Moja mama mówiła że w jej czasach to obrączka na nitce sprawdzaly babcie płeć dzieci... mi od zawsze wychodził syn i córka... wszystkim w rodzinie się sprawdza.... - robiła któraś z Was?