reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Hej dziewczyny ja tylko na chwilę, już po wizycie - ciąża młodsza , wychodzi dopiero 5 tydz 6 dzień ! , dzidzia ma 3 mm, serduszko ładnie bije, termin mi się przesunął z 02.02 na aż 09.02, mam krwiaka , dostałam progesteron zakaz seksu itp, za 2 tyg wizyta .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
O kurczę Maciurka oszczędzaj się kochana!!!! Dobrze że serduszko bije!

34bwcsqvxs7xh9od.png

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilę, już po wizycie - ciąża młodsza , wychodzi dopiero 5 tydz 6 dzień ! , dzidzia ma 3 mm, serduszko ładnie bije, termin mi się przesunął z 02.02 na aż 09.02, mam krwiaka , dostałam progesteron zakaz seksu itp, za 2 tyg wizyta .

Miciur-ka super gratuluje serduszka mimo że ciąża młodsza :) oszczędzaj się :)

7u223e3k88z714o0.png

Japko Witaj :) Ja również brak objawów.....no dziś trochę zawroty głowy i słabo mi. I również najlepiej mi smakuje cola :/

Fabimama Z wróżby z obrączka od zawsze wychodzi synek i córka. Zobaczymy:)
Powiadasz na kawkę idziesz. ...nie mogę znieść zapachu :)))

Miciurka Gratuluję serduszka :))) Ja coś czuje ze u mnie w środku nie jest w porządku. ..też podejrzewam jakas torbiel albo krwiaczka...okaże się za 4dni :/ za duży i za dziwny ten ból mam w jednym miejscu,nawet kichnac nie moge,a jak mi się kichnelo tak myślałam ze mi wnętrzności pekly w tym jednym miejscu

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziekuje -ale jakos hm dziwnie ze az tyle mlodsza ciaza wychodzi bo wg tego co komp wyliczył to za późno by było zaplodnie a to mi nie pasuje juz - myślę że jeszcze nadgoni dzidzia. Musimy za 2 tyg iść na spr.,

Dziewczyny dziwne bo mi z obrączki wychodzi tez syn i córka, hehe.

Airfix - ja mam i torbiel i krwiaka ale o torbiel mam się nie martwić bo ciąża to uleczy, ale strasznie szybko się rozwinęło bo byłam w styczniu i nie było a teraz dopiero czerwiec, ja dzis juz jedna mała cole wypiłam staram się unikać.

Miciur-ka na pewno nadrobi :) dwa tygodnie w ta czy w tą to normalne podobno. Organizm lubi zaskakiwać. Ważne że wszystko jest dobrze. Od wizyty do wizyty później do szpitala i do domku z dzidzia :)

7u223e3k88z714o0.png

Witam ☺

I nieśmiało dołączam ...
Z terminem poczekam do wizyty, bo to był baaardzo dziwny cykl. Zastanawiałam się nawet, czy test nie zrobił nam dowcipu, ale beta nie pozostawia wątpliwości ☺
Wynik z wczoraj ponad 5000, więc względnie pasuje do OM ...

Gratulacje dla wszystkich ☺

reklama
Do góry