O kurczę Maciurka oszczędzaj się kochana!!!! Dobrze że serduszko bije!Hej dziewczyny ja tylko na chwilę, już po wizycie - ciąża młodsza , wychodzi dopiero 5 tydz 6 dzień ! , dzidzia ma 3 mm, serduszko ładnie bije, termin mi się przesunął z 02.02 na aż 09.02, mam krwiaka , dostałam progesteron zakaz seksu itp, za 2 tyg wizyta .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Miciur-ka super gratuluje serduszka mimo że ciąża młodsza oszczędzaj sięHej dziewczyny ja tylko na chwilę, już po wizycie - ciąża młodsza , wychodzi dopiero 5 tydz 6 dzień ! , dzidzia ma 3 mm, serduszko ładnie bije, termin mi się przesunął z 02.02 na aż 09.02, mam krwiaka , dostałam progesteron zakaz seksu itp, za 2 tyg wizyta .
Kruczyca
Szybko czas leci oby jeszcze zdrowo leciałKruczyca dobrze że powiedzialas ze suwaczek się nie aktualizuje... już swój poprawilam 5 tydzień leci!
Japko Witaj Ja również brak objawów.....no dziś trochę zawroty głowy i słabo mi. I również najlepiej mi smakuje cola :/
Fabimama Z wróżby z obrączka od zawsze wychodzi synek i córka. Zobaczymy
Powiadasz na kawkę idziesz. ...nie mogę znieść zapachu ))
Miciurka Gratuluję serduszka )) Ja coś czuje ze u mnie w środku nie jest w porządku. ..też podejrzewam jakas torbiel albo krwiaczka...okaże się za 4dni :/ za duży i za dziwny ten ból mam w jednym miejscu,nawet kichnac nie moge,a jak mi się kichnelo tak myślałam ze mi wnętrzności pekly w tym jednym miejscu
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Fabimama Z wróżby z obrączka od zawsze wychodzi synek i córka. Zobaczymy
Powiadasz na kawkę idziesz. ...nie mogę znieść zapachu ))
Miciurka Gratuluję serduszka )) Ja coś czuje ze u mnie w środku nie jest w porządku. ..też podejrzewam jakas torbiel albo krwiaczka...okaże się za 4dni :/ za duży i za dziwny ten ból mam w jednym miejscu,nawet kichnac nie moge,a jak mi się kichnelo tak myślałam ze mi wnętrzności pekly w tym jednym miejscu
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dziekuje -ale jakos hm dziwnie ze az tyle mlodsza ciaza wychodzi bo wg tego co komp wyliczył to za późno by było zaplodnie a to mi nie pasuje juz - myślę że jeszcze nadgoni dzidzia. Musimy za 2 tyg iść na spr.,
Dziewczyny dziwne bo mi z obrączki wychodzi tez syn i córka, hehe.
Airfix - ja mam i torbiel i krwiaka ale o torbiel mam się nie martwić bo ciąża to uleczy, ale strasznie szybko się rozwinęło bo byłam w styczniu i nie było a teraz dopiero czerwiec, ja dzis juz jedna mała cole wypiłam staram się unikać.
Dziewczyny dziwne bo mi z obrączki wychodzi tez syn i córka, hehe.
Airfix - ja mam i torbiel i krwiaka ale o torbiel mam się nie martwić bo ciąża to uleczy, ale strasznie szybko się rozwinęło bo byłam w styczniu i nie było a teraz dopiero czerwiec, ja dzis juz jedna mała cole wypiłam staram się unikać.
LauLau
Witam ☺
I nieśmiało dołączam ...
Z terminem poczekam do wizyty, bo to był baaardzo dziwny cykl. Zastanawiałam się nawet, czy test nie zrobił nam dowcipu, ale beta nie pozostawia wątpliwości ☺
Wynik z wczoraj ponad 5000, więc względnie pasuje do OM ...
Gratulacje dla wszystkich ☺
I nieśmiało dołączam ...
Z terminem poczekam do wizyty, bo to był baaardzo dziwny cykl. Zastanawiałam się nawet, czy test nie zrobił nam dowcipu, ale beta nie pozostawia wątpliwości ☺
Wynik z wczoraj ponad 5000, więc względnie pasuje do OM ...
Gratulacje dla wszystkich ☺
reklama