reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Magdziocha, a miałaś jakieś objawy, plamienie czy coś podobnego przed wizytą? Wizyte mam za 1,5 tyg, codziennie cwicze, biegam, chodze na basen. Nic mnie nie boli, ale i tak staram się bardziej oszczędzać. Obawiam się tylko, czy nie dać sobie spokoju do pierwszej wizyty.
to muszę przenosić i pakować dość cieżkie produkty

Ewpa nic nie miałam dlatego tym bardziej to dla mnie dziwne , u mnie to może być od dźwigania , sprzedaje na all i często muszę dzwigać i pakowac sama takie rzeczy nawet po 15 kg gdzie czasami jedną paczkę się pakuje samemu nawet i 30 minut

reklama
Ja w piątek miałam spotkanie z moimi psiapsiółami ze studiów jeszcze , jesteśmy już dwa lata po skończeniu ale na szczęście kontakt utrzymujemy i wyrwałyśmy się do jednej na noc która mieszka 200 km od nas ;) był grill i nocne pogaduchy , tego mi było trzeba ;) Wróciłam do domu 2 godziny temu . Wyobraźcie sobie że ta moja koleżanka ma dziecko 1,5 roczne i to dziecko jak lep do mnie choć miało też inne ciocie które je zaczepiały a ja nic byłam obojętna dla tego dziecka bo ona cały czas chciała na ręce a przecież ja nie mogę dźwigać ona dalej tylko do mnie i nawet cały weekend mówiła do mnie " mamo " , tak się zastanawiam czy dzieci mogą podświadomie wyczuwać kobietę w stanie błogosławionym ? Bo powiem szczerze dziwne to dla mnie było że to dziecko tak do mnie jak lep bo ani ja jej nie zaczepiałam ani nic a tamte ciotki i owszem :D

Miciurka - ja nie mam dzieci ( takie info do tej tabelki bo widziałam znak zapytania ) koniecznie daj znać jutro jak będziesz po wizycie USG;) bo u nas tylko 3 dni różnicy o ile dobrze pamiętam więc pewnie twój kropek podobny do mojego :D

Magdziocha - jeny to co ty sprzedajesz kobieto ze te paczki takie ciężkie ?! Meble jakieś rzeźby czy coś?

Ale mała Fasolka ojej, oj tam nigdy nie wiesz szanse są 50/50 ale zapamiętam i zobaczymy czy będziesz miała rację , u mnie same dziewczyny w rodzinie milion kuzynek zero facetów a teraz się "wybijaja" hehe - myślałam że będę miała córkę a syn wyskoczył ;) . Fajne imię wymysliliscie - właśnie dziś mówiłam do W. Że może Tymek hehe :) .

Wiesz co chyba coś w tym jest ze dzieci czują podświadomie naprawdę ... ale chyba tylko właśnie takie małe :). Do mnie dzis jakiś mały w przedszkolu mamo gdzie ja nawet nie wygladalam jak jego mama z samego koloru włosów chociażby hehe .

Dam znać co i jak i napisze u Ciebie ze pierwsze w drodze, no ja się cykam przed wizytą, jakiś stres itp. - trzymajcie kciuki jutro o 13.30 Polskiego czasu :). Hihi .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka , zegary, ławki stoły - więc swoje waży ;) ale przeszłam już na odpoczywanie i nie będe tego ruszać. Mój P . nawet nie chce słyszec o tym Tymku on by najchętniej nazwał go swoim imieniem i mówił junior co dla mnie jest idiotyczne :D póki co dla mnie jest Tymek i narazie tak zostanie a mojego jeszcze przekabacę jeśli to faktycznie będzie chłopak, mi to obojętne co wyskoczy byle zdrowe ;) czekamy jutro na wieści co u Ciebie na USG i nie stresuj się tak , będzie dobrze , musi być !!! kciukasy ;););)

Magdziocha Śliczny kropek ;) ja jeszcze do czwartku muszę czekać na foteczke ehhs

Miciurka Kciuki za wizytę i czekamy na Twoją foteczke fasoleczki:)

Hankova Gratuluję podwójnego szczęścia :) u nas w rodzinie co 3 pokolenie bliźniaków, na razie kuzyn i ja mamy tylko dzieci i jeszcze się nie przytrafiło, a kuzynki chyba nigdy dzieciaków mieć nie beda-bo może akurat by się trafilo:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kobitki! Ja dopiero patrze na swoj pozytywny test ciazowy:) termin wypada na ok.25.02 wiec niesmialo narazie sie witam i licze na to ze zostalam lutowka i bedzuecie sie tu ze mna meczyly ;) postaram sie nadrobic zaleglosci forumowe..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry