reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Magdziocha, a miałaś jakieś objawy, plamienie czy coś podobnego przed wizytą? Wizyte mam za 1,5 tyg, codziennie cwicze, biegam, chodze na basen. Nic mnie nie boli, ale i tak staram się bardziej oszczędzać. Obawiam się tylko, czy nie dać sobie spokoju do pierwszej wizyty.
to muszę przenosić i pakować dość cieżkie produkty

Ewpa nic nie miałam dlatego tym bardziej to dla mnie dziwne , u mnie to może być od dźwigania , sprzedaje na all i często muszę dzwigać i pakowac sama takie rzeczy nawet po 15 kg gdzie czasami jedną paczkę się pakuje samemu nawet i 30 minut

reklama
Ja w piątek miałam spotkanie z moimi psiapsiółami ze studiów jeszcze , jesteśmy już dwa lata po skończeniu ale na szczęście kontakt utrzymujemy i wyrwałyśmy się do jednej na noc która mieszka 200 km od nas ;) był grill i nocne pogaduchy , tego mi było trzeba ;) Wróciłam do domu 2 godziny temu . Wyobraźcie sobie że ta moja koleżanka ma dziecko 1,5 roczne i to dziecko jak lep do mnie choć miało też inne ciocie które je zaczepiały a ja nic byłam obojętna dla tego dziecka bo ona cały czas chciała na ręce a przecież ja nie mogę dźwigać ona dalej tylko do mnie i nawet cały weekend mówiła do mnie " mamo " , tak się zastanawiam czy dzieci mogą podświadomie wyczuwać kobietę w stanie błogosławionym ? Bo powiem szczerze dziwne to dla mnie było że to dziecko tak do mnie jak lep bo ani ja jej nie zaczepiałam ani nic a tamte ciotki i owszem :D

Miciurka - ja nie mam dzieci ( takie info do tej tabelki bo widziałam znak zapytania ) koniecznie daj znać jutro jak będziesz po wizycie USG;) bo u nas tylko 3 dni różnicy o ile dobrze pamiętam więc pewnie twój kropek podobny do mojego :D

Magdziocha - jeny to co ty sprzedajesz kobieto ze te paczki takie ciężkie ?! Meble jakieś rzeźby czy coś?

Ale mała Fasolka ojej, oj tam nigdy nie wiesz szanse są 50/50 ale zapamiętam i zobaczymy czy będziesz miała rację , u mnie same dziewczyny w rodzinie milion kuzynek zero facetów a teraz się "wybijaja" hehe - myślałam że będę miała córkę a syn wyskoczył ;) . Fajne imię wymysliliscie - właśnie dziś mówiłam do W. Że może Tymek hehe :) .

Wiesz co chyba coś w tym jest ze dzieci czują podświadomie naprawdę ... ale chyba tylko właśnie takie małe :). Do mnie dzis jakiś mały w przedszkolu mamo gdzie ja nawet nie wygladalam jak jego mama z samego koloru włosów chociażby hehe .

Dam znać co i jak i napisze u Ciebie ze pierwsze w drodze, no ja się cykam przed wizytą, jakiś stres itp. - trzymajcie kciuki jutro o 13.30 Polskiego czasu :). Hihi .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka , zegary, ławki stoły - więc swoje waży ;) ale przeszłam już na odpoczywanie i nie będe tego ruszać. Mój P . nawet nie chce słyszec o tym Tymku on by najchętniej nazwał go swoim imieniem i mówił junior co dla mnie jest idiotyczne :D póki co dla mnie jest Tymek i narazie tak zostanie a mojego jeszcze przekabacę jeśli to faktycznie będzie chłopak, mi to obojętne co wyskoczy byle zdrowe ;) czekamy jutro na wieści co u Ciebie na USG i nie stresuj się tak , będzie dobrze , musi być !!! kciukasy ;););)

Magdziocha Śliczny kropek ;) ja jeszcze do czwartku muszę czekać na foteczke ehhs

Miciurka Kciuki za wizytę i czekamy na Twoją foteczke fasoleczki:)

Hankova Gratuluję podwójnego szczęścia :) u nas w rodzinie co 3 pokolenie bliźniaków, na razie kuzyn i ja mamy tylko dzieci i jeszcze się nie przytrafiło, a kuzynki chyba nigdy dzieciaków mieć nie beda-bo może akurat by się trafilo:)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kobitki! Ja dopiero patrze na swoj pozytywny test ciazowy:) termin wypada na ok.25.02 wiec niesmialo narazie sie witam i licze na to ze zostalam lutowka i bedzuecie sie tu ze mna meczyly ;) postaram sie nadrobic zaleglosci forumowe..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry