reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Miciurka Z dziewczynkami często ciaze sa młodsze -choć to nie reguła. Tego Ci życzę aby się spełniło :) mój synek był 2tyg starszy znowu na usg. Bedzie dobrze, musimy byc dobrej mysli:)

Kruczyca Oj moi dali mi popalic w czasie meczu hahah mlody zamiast -Polska! Polska!...krzyczał - Legia! Legia! ( skąd to wziął nie wiem ;) )...A mąż nie umiał mi powiedziec do której bramki mają nasi strzelać [emoji23]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka nic sie nie martw w pierwszej ciazy miakam krwiaka ale wchlonal sie bardzo szybciutko.. Gratuluje serduszka [emoji173]️
Lau- hejka! Piekna beta!

Gdyby 3 testy nie wyszly pozytywnie nie zauwazylabym pewnie swoich objawow;) a teraz oczywiscie juz wszystko czuje: brzuch, jajniki, spac mi sue chce [emoji23] baba to jednak baba ;) a co do meczu to z trzylatka przebrana za ksiezniczke tanczaca na srodku pokoju mecz jest jedyny w swoim rodzaju ;) kobitki w ktorym tc najlepiej isc do gina zeby bylo juz bicie serduszka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka nic sie nie martw w pierwszej ciazy miakam krwiaka ale wchlonal sie bardzo szybciutko.. Gratuluje serduszka [emoji173]️
Lau- hejka! Piekna beta!

Gdyby 3 testy nie wyszly pozytywnie nie zauwazylabym pewnie swoich objawow;) a teraz oczywiscie juz wszystko czuje: brzuch, jajniki, spac mi sue chce [emoji23] baba to jednak baba ;) a co do meczu to z trzylatka przebrana za ksiezniczke tanczaca na srodku pokoju mecz jest jedyny w swoim rodzaju ;) kobitki w ktorym tc najlepiej isc do gina zeby bylo juz bicie serduszka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok 7 tyg ;)

7u223e3k88z714o0.png

Witam nowe mamusie :) . W pędzie dzisiejszego dnia zapomniałam. Się przywitać i pogratulować ;).

Dziękuję za wsparcie , trochę się zmartwilam bo z małym nie miałam żadnych krwiakow ani nic. Wiec to dla mnie nowość totalna.

Martinek -tez myślę że jak pójdziesz 7 tydzień to spokojnie usłyszysz serduszko , no to niezły doping drużyna miała u was domu od córki hihi

Airfix - dowiem się za 8 miesięcy co tam siedzi hehe ;). Bo my płci nie poznajemy. Ale może może laseczka ;). Jak będzie syn to praktycznie nic nie musze kupować bo wszytsko po synku mam :). To u Ciebie w domu prawdziwi kibice. Hihi.

Wiecie co my nie usłyszeliśmy serduszka niestety bo Fasolka taka mała ze facet nie mógł jej " złapać" bo wiercipietek hehe, ale było widać wyraźnie bicie , także fajnie ,

Ja tam nawet meczu nie widziałam ..wow...

Lou- piękna beta

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Japko Witaj :) Ja również brak objawów.....no dziś trochę zawroty głowy i słabo mi. I również najlepiej mi smakuje cola :/

Fabimama Z wróżby z obrączka od zawsze wychodzi synek i córka. Zobaczymy:)
Powiadasz na kawkę idziesz. ...nie mogę znieść zapachu :)))

Miciurka Gratuluję serduszka :))) Ja coś czuje ze u mnie w środku nie jest w porządku. ..też podejrzewam jakas torbiel albo krwiaczka...okaże się za 4dni :/ za duży i za dziwny ten ból mam w jednym miejscu,nawet kichnac nie moge,a jak mi się kichnelo tak myślałam ze mi wnętrzności pekly w tym jednym miejscu

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Masz już synka prawda? ;) kurde ciekawa jestem... wiele moich znajomych to robiło i za każdym razem prawda.... wszystko się zgadza... mi wychodzi syn potem córka... mężowi za to 3x syn na końcu córka... więc zgadzało by się ;)
I jak tam kibicujecie czy macie wolne od facetów? :D

7u223e3k88z714o0.png
I nas wszyscy antypilkowi ;) u mnie w domu nikt meczu bo ogląda ;)
Dziekuje -ale jakos hm dziwnie ze az tyle mlodsza ciaza wychodzi bo wg tego co komp wyliczył to za późno by było zaplodnie a to mi nie pasuje juz - myślę że jeszcze nadgoni dzidzia. Musimy za 2 tyg iść na spr.,

Dziewczyny dziwne bo mi z obrączki wychodzi tez syn i córka, hehe.

Airfix - ja mam i torbiel i krwiaka ale o torbiel mam się nie martwić bo ciąża to uleczy, ale strasznie szybko się rozwinęło bo byłam w styczniu i nie było a teraz dopiero czerwiec, ja dzis juz jedna mała cole wypiłam staram się unikać.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Więc i u Ciebie synek się zgadza ;)
Witam [emoji5]

I nieśmiało dołączam ...
Z terminem poczekam do wizyty, bo to był baaardzo dziwny cykl. Zastanawiałam się nawet, czy test nie zrobił nam dowcipu, ale beta nie pozostawia wątpliwości [emoji5]
Wynik z wczoraj ponad 5000, więc względnie pasuje do OM ...

Gratulacje dla wszystkich [emoji5]
Witamy !!!!! Piękna beta! Może bliźniaki ;)

85993e3k7isr1pev.png

dzieki za przyjecie ja juz tydz w domu bo odrazu jak zobaczylam dwie kreski wybralam siee do lekarza. tam pobrali mi probke moczu i potwierdzili ciaze testem i pobrali krew z wyniku takz ciaza. Nie mialam jeszcze badania. We wtorek ide ponownie na krew. Ja mialam dlugie cykle nawet do 40 dni czasem dluzej. A z objaw ciazy to tylko bardzo bola mnie piersi i cera bardzo sie pogorszyla. No i ciagle mam ochote na cos ostrego.

Maciurka, oby wszytko się ładnie wchłonęło.

Fabimama, lepiej nie ... jedno w zupełności wystarczy ☺ oby tylko było zdrowe. Jeśli to rzeczywiście ciąża...aż ciężko uwierzyć, bo objawów nie mam absolutnie żadnych ☺

Martinek, zależy, jak długie masz cykle ... 4 tyg od owu powinno być już ładnie widać serduszko.

Miciurka ja jestem w 3 ciazy i trzecia ciaza mlodsza o tydzien, z dwoch poprzednich ciaz mamy dwoch dorodnych synkow, takze tym sie absolutnie nie przejmuj ;-) dzidzius w odpowiednim czasie nadrobi.
Witam nowe mamusie i zycze spokojnych ciaz.
My po malu mowimy najblizszej rodzinie o dzidziusiu,a jak ktos mi jeszcze powie, ze teraz coreczka musi byc to kopne w d.pe jak nie wiem!
przeciez grunt, zeby bobas zdrowy byl!
od rana mam tak placzliwy nastroj, ze szkoda gadac, ach te hormony :-(

2nn3yx8dg37nn3lj.png

reklama
Miciurka ja jestem w 3 ciazy i trzecia ciaza mlodsza o tydzien, z dwoch poprzednich ciaz mamy dwoch dorodnych synkow, takze tym sie absolutnie nie przejmuj ;-) dzidzius w odpowiednim czasie nadrobi.
Witam nowe mamusie i zycze spokojnych ciaz.
My po malu mowimy najblizszej rodzinie o dzidziusiu,a jak ktos mi jeszcze powie, ze teraz coreczka musi byc to kopne w d.pe jak nie wiem!
przeciez grunt, zeby bobas zdrowy byl!
od rana mam tak placzliwy nastroj, ze szkoda gadac, ach te hormony :-(

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Oj kochana... głowa do góry! Pewnie ze tak będą gadać... u mnie dopiero zaczną.... Ale też wiem że będzie mnie to denerwować ;) najważniejsze zdrowie ;)

85993e3k7isr1pev.png

Do góry