reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jeśli któraś ma niedoczynnosc tarczycy i Hashimoto, to znalazłam te witaminy bez jodu - Elevit Pronatal....cena tak jak pisałam, duża. W granicach 80-130zl. Będę szukać zamiennika jakiegoś ale z tego co się orientowalam kiedyś to nie było nic więcej na rynku.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewpa- tez myślę że nie powinnaś na rolki iść, najlepiej to poczekaj do 1 wizyty żeby spr. Jak tam wygląda, z tymi wszystkimi aktywnościami jak wszytsko ok to przecież można chodzić na basen , siłownię itp.z głowa oczywiście wszytsko :)

Kruczyca- my mieliśmy dziś dzień otwarty w przedszkolu , A jutro wizyta i taki to mój weekend a ty jakie plany? :)

Rozmaryn- faceci tacy sami plotkarze co i kobiety :) hehe, ja już musiałam mamie powiedzieć bo mi dziwnie było ze koleżanka wie a rodzina nie - wiec wiem co czujesz ;). A kiedy mówicie ?

Słodkie te wasze psinki z tych opowieści - strasznie chciałabym psa ale nie mamy warunków. Małe mieszkanie i tylko wynajmujemy a z psem to już w ogóle by nas nigdzie nie chcieli.

Jeju jak mnie dziś potwornie boli głowa to szok.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie lutowe Mamusie :-) chciałabym dołączyć do Waszego grona. Ostatnia miesiaczke miałam piątego maja, a przewidywany termin porodu to dziewiąty luty. W czwartek miałam pierwsze USG i było widać sam pecherzyk. Kolejna wizyta 23 czerwca i mam nadzieje ze mój Ukochany dostanie najlepszy prezent z okazji dnia ojca czyli bijace serduszko naszego malenstwa :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Micurka rok temu tak byłam szczęśliwa że paplałam wszystkim od pierwszego pozytywnego testu a potem nic z tego nie było. Teraz chcę być bardziej wstrzemięźliwa. Mamie powiem pewnie na dniach bo i tak się zorientuje że do pracy nie chodzę. Teściowej wogóle nie powiem jak się domyśli to będzie wiedziała a jak nie to powiemy w sierpniu na weselu szwagierki jak będzie coś widać a jak nie to może na święta.

Drusia witaj wśród nas :)

Ewpa- tez myślę że nie powinnaś na rolki iść, najlepiej to poczekaj do 1 wizyty żeby spr. Jak tam wygląda, z tymi wszystkimi aktywnościami jak wszytsko ok to przecież można chodzić na basen , siłownię itp.z głowa oczywiście wszytsko :)

Kruczyca- my mieliśmy dziś dzień otwarty w przedszkolu , A jutro wizyta i taki to mój weekend a ty jakie plany? :)

Rozmaryn- faceci tacy sami plotkarze co i kobiety :) hehe, ja już musiałam mamie powiedzieć bo mi dziwnie było ze koleżanka wie a rodzina nie - wiec wiem co czujesz ;). A kiedy mówicie ?

Słodkie te wasze psinki z tych opowieści - strasznie chciałabym psa ale nie mamy warunków. Małe mieszkanie i tylko wynajmujemy a z psem to już w ogóle by nas nigdzie nie chcieli.

Jeju jak mnie dziś potwornie boli głowa to szok.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
My też wynajmujemy... w umowie mamy żadnych zwierząt z sierscią... więc zapytaliśmy landlady o psa z wlosem :) zgodziła się bez problemu jak wytlumaczylismy ze nigdzie nie będzie sierści ;)
Witam wszystkie lutowe Mamusie :-) chciałabym dołączyć do Waszego grona. Ostatnia miesiaczke miałam piątego maja, a przewidywany termin porodu to dziewiąty luty. W czwartek miałam pierwsze USG i było widać sam pecherzyk. Kolejna wizyta 23 czerwca i mam nadzieje ze mój Ukochany dostanie najlepszy prezent z okazji dnia ojca czyli bijace serduszko naszego malenstwa :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam :) macie już jakieś dzieci??? 7

34bwcsqvxs7xh9od.png

reklama
Nie mam wg żadnych powiadomień od was :/ i przez to nie jestem na bieżąco... Witam nowa macie oby teraz wszystko było dobrze. Byliśmy dziś na działce ale tylko się wymarzlam. Ide się grać herbatka z cytryna pod kołdrę :) dobrej nocki :)

7u223e3k88z714o0.png

Do góry