reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A my wracamy właśnie od Pana Doktora z bijącym serduszkiem :) jutro wstawię zdjęcie fasolki :)
Gratulacje dla synka!!!!
Ja też dziś miałam wizytę :D będą bliźniaki :D
mąż jak się dowiedział, to usiadł z wrażenia, a potem szczerzył się jak głupi i powtarzał "ma się tą dwururkę" hahah
a do mnie powoli dociera, że będzie dwójeczka
Ooo ja:) ale wiesci!!!!! Podwójne szczęście!

34bwcsqvxs7xh9od.png

Martyyyna- dobry pomysł ze zdjęciem testu dla rodziny hihi.

Anade, Peri86- syrop z cebuli, dużo czosnku i imbiru, płukać wodą z solą lub roztworem z wody utlenionej.

Sojnabig- gratulacje ! Czekamy na foto :) .

Han.kowa- haha no to mąż niezle.dał czadu ;) gratulacje ! A ja tu na jedno panikuje :) , macie już dzieci czy to będzie pierwsza para ;) ?

Suddenly- gratulacje dla syna, :)

Ja mam wizyte w niedziele , i już panikuje co to będzie jakoś to do mnie powoli dociera ze w ciąży jestem - chyba jakaś wolna jestem hahhaha[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Han.kowa gratuluję bliźniaków :) podwójne szczęście
Na gorączkę dozwolony dla ciężarówek jest apap. Na gardło ja piję herbate z miodem i cytryną + płucze wodą utleniona.

Gratuluję serduszek

Ja niestety niewiedzę zdjęcia...

Witajcie z rana.. ja niewyspana... spać nie mogę i u mnie zaczęły się nocne poty...

Pytanie do lutoweczek które mają zwierzaki.... zauważyliście zmianę w zachowaniu waszych psow/kotów ?0d kiedy jesteście w ciąży? Moja sunia jest mega delikatna w stosunku do mnie.. to była "corunia tatusia" poza mężem świata nie widziała... a teraz zmiana o 180 stopni... jak wchodzi do łóżka to bardzo delikatnie, słucha się mnie jak nigdy... ostatnio z mężem się wyglupialismy a ona go za nogawke i odciagala odemnie... wczoraj ja obcinalam... zazwyczaj to było 3 godziny meczarni a wczoraj 40min i pięknie stała cierpliwie... szok! Jak by mi ktoś psa podmienil... chodzi za mną krok w krok... !

34bwcsqvxs7xh9od.png

Ja niestety niewiedzę zdjęcia...

Witajcie z rana.. ja niewyspana... spać nie mogę i u mnie zaczęły się nocne poty...

Pytanie do lutoweczek które mają zwierzaki.... zauważyliście zmianę w zachowaniu waszych psow/kotów ?0d kiedy jesteście w ciąży? Moja sunia jest mega delikatna w stosunku do mnie.. to była "corunia tatusia" poza mężem świata nie widziała... a teraz zmiana o 180 stopni... jak wchodzi do łóżka to bardzo delikatnie, słucha się mnie jak nigdy... ostatnio z mężem się wyglupialismy a ona go za nogawke i odciagala odemnie... wczoraj ja obcinalam... zazwyczaj to było 3 godziny meczarni a wczoraj 40min i pięknie stała cierpliwie... szok! Jak by mi ktoś psa podmienil... chodzi za mną krok w krok... !

34bwcsqvxs7xh9od.png
A teraz? ;)

reklama
Do góry