reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Jeśli któraś ma niedoczynnosc tarczycy i Hashimoto, to znalazłam te witaminy bez jodu - Elevit Pronatal....cena tak jak pisałam, duża. W granicach 80-130zl. Będę szukać zamiennika jakiegoś ale z tego co się orientowalam kiedyś to nie było nic więcej na rynku.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewpa- tez myślę że nie powinnaś na rolki iść, najlepiej to poczekaj do 1 wizyty żeby spr. Jak tam wygląda, z tymi wszystkimi aktywnościami jak wszytsko ok to przecież można chodzić na basen , siłownię itp.z głowa oczywiście wszytsko :)

Kruczyca- my mieliśmy dziś dzień otwarty w przedszkolu , A jutro wizyta i taki to mój weekend a ty jakie plany? :)

Rozmaryn- faceci tacy sami plotkarze co i kobiety :) hehe, ja już musiałam mamie powiedzieć bo mi dziwnie było ze koleżanka wie a rodzina nie - wiec wiem co czujesz ;). A kiedy mówicie ?

Słodkie te wasze psinki z tych opowieści - strasznie chciałabym psa ale nie mamy warunków. Małe mieszkanie i tylko wynajmujemy a z psem to już w ogóle by nas nigdzie nie chcieli.

Jeju jak mnie dziś potwornie boli głowa to szok.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie lutowe Mamusie :-) chciałabym dołączyć do Waszego grona. Ostatnia miesiaczke miałam piątego maja, a przewidywany termin porodu to dziewiąty luty. W czwartek miałam pierwsze USG i było widać sam pecherzyk. Kolejna wizyta 23 czerwca i mam nadzieje ze mój Ukochany dostanie najlepszy prezent z okazji dnia ojca czyli bijace serduszko naszego malenstwa :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Micurka rok temu tak byłam szczęśliwa że paplałam wszystkim od pierwszego pozytywnego testu a potem nic z tego nie było. Teraz chcę być bardziej wstrzemięźliwa. Mamie powiem pewnie na dniach bo i tak się zorientuje że do pracy nie chodzę. Teściowej wogóle nie powiem jak się domyśli to będzie wiedziała a jak nie to powiemy w sierpniu na weselu szwagierki jak będzie coś widać a jak nie to może na święta.

Drusia witaj wśród nas :)

Ewpa- tez myślę że nie powinnaś na rolki iść, najlepiej to poczekaj do 1 wizyty żeby spr. Jak tam wygląda, z tymi wszystkimi aktywnościami jak wszytsko ok to przecież można chodzić na basen , siłownię itp.z głowa oczywiście wszytsko :)

Kruczyca- my mieliśmy dziś dzień otwarty w przedszkolu , A jutro wizyta i taki to mój weekend a ty jakie plany? :)

Rozmaryn- faceci tacy sami plotkarze co i kobiety :) hehe, ja już musiałam mamie powiedzieć bo mi dziwnie było ze koleżanka wie a rodzina nie - wiec wiem co czujesz ;). A kiedy mówicie ?

Słodkie te wasze psinki z tych opowieści - strasznie chciałabym psa ale nie mamy warunków. Małe mieszkanie i tylko wynajmujemy a z psem to już w ogóle by nas nigdzie nie chcieli.

Jeju jak mnie dziś potwornie boli głowa to szok.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
My też wynajmujemy... w umowie mamy żadnych zwierząt z sierscią... więc zapytaliśmy landlady o psa z wlosem :) zgodziła się bez problemu jak wytlumaczylismy ze nigdzie nie będzie sierści ;)
Witam wszystkie lutowe Mamusie :-) chciałabym dołączyć do Waszego grona. Ostatnia miesiaczke miałam piątego maja, a przewidywany termin porodu to dziewiąty luty. W czwartek miałam pierwsze USG i było widać sam pecherzyk. Kolejna wizyta 23 czerwca i mam nadzieje ze mój Ukochany dostanie najlepszy prezent z okazji dnia ojca czyli bijace serduszko naszego malenstwa :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam :) macie już jakieś dzieci??? 7

34bwcsqvxs7xh9od.png

reklama
Nie mam wg żadnych powiadomień od was :/ i przez to nie jestem na bieżąco... Witam nowa macie oby teraz wszystko było dobrze. Byliśmy dziś na działce ale tylko się wymarzlam. Ide się grać herbatka z cytryna pod kołdrę :) dobrej nocki :)

7u223e3k88z714o0.png

Do góry