reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja też mam wrażenie że ta ciąża to tylko sen i że się obudzę i wszystko się skończy, bardzo się tego boje. Ja również życzę sobie i wam wszystkim żebyśmy dotrwały do lutego w komplecie ;)

Moja córka jak urodzi się drugie dziecko będzie miała 6 lat ale już wiem że będzie mi bardzo pomagać a zresztą ona bardzo chce rodzeństwo ciągle to powtarza.

A co do moich objawów to tylko delikatne kłucie w dole brzucha wahania nastrojów i senność no chociaż trochę tkliwe piersi.

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy, GRATULACJE spokojnych i nudnych ciąż. :-) :)

Ayran- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :)

Nie było mnie 2 dni i nie wiem w co ręce włożyć , tyle naskrobałyście :Dale fajnie fajnie że coraz więcej nas tutaj , witam nowe mamusie :-) :)

mnie od 2 dni boli brzuch mocniej niby jak na okres ale nawet ciut mocniej , z objawów dalej cyce obrzmiałe i doszedł mi jadłowsręt na mięso , nie mogę ani na mięso patrzec ani jeść , no i potworne zmęczenie gdybym mogła to spałabym non stop

Miałąm zamiar Was nadrobić ale jestem tak potwornie zmęczona że znowu idę w kimę

Do jutra :-p

My dziś byliśmy na sesji zdjęciowej, marzyła mi się od roku i w końcu się udało ;) Nie mogę doczekać się efektów, chociaż Hania strasznie nie chciała współpracować :p Nie wiadomo co z tego wyjdzie :D
W każdym razie padam na twarz, bo fotograf nas nieźle przeciągnął po polach i lasach :D Młoda ledwo zjadła kolację, taka była zmęczona, od razu zasnęła. Idę spać i ja !

Doszedł mi nowy objaw, czuję mrowienie piersi, czyli hormony jednak działają :D

Airfix, a co mąż na tą całą sytuację? Nie widuje się z rodzicami?

Ayran Tez mi sie marzy sesja :) Moj maz po tym jak zaczęli dzień dobry nie odpowiadać był u nich z dwa razy i się skończyło. Oni nigdy nie mieli potem potrzeby nawet zadzwonienia do syna. Na chrzciny prosić ich mąż dzwonił po 30razy dziennie,przez tydzień, prosił sąsiada żeby odebrali telefon - sąsiad usłyszał - ze czasu nie mają. Więc szkoda słów. Komunia jeszcze trochę,a ja już myślę co z tym zrobić.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie lutoweczki[emoji1]
test powtorzony w sobote, kreseczka testowa widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307]
oficjalnie witamy sie wiec na lutowkach.
W srode idziemy do gina potwierdzic ciaze [emoji1]
troche wczesnie, ale wizyta zaplanowana przed zaciazeniem, wiec pojdziemy chociaz potwierdzic nasz cud <3
milego dnia :-)

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

reklama
Do góry