reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Fabimama Też planuje pocztą wysłać zaproszenie . Taa od 6-tego ;) mi zgaga jako tako przeszła, mam ok 4tyg i 5dni A mdłości rano mnie wykonczyly dziś...do tego mega bol głowy. Nie mogę jeść, chudne jak nie wiem i wszystko śmierdzi starym moczem..To dopiero hardcore hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam że tylko mi coś mi na głowę siadlo bo mi też wszystko śmierdzi starym moczem!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ja wam zazdroszczę objawów... Przynajmniej wiecie na pewno ze jest ok. Ja to już nie wiem czy sobie wmawiam czy nie. Piersi raz tkliwe raz nie, takie lekkie mulenie mam od czasu do czasu ale też nie wiem od czego, coś ukluje w podbrzuszu czasem, zgage mialam 2 dni i tyle. Nic takiego konkretnego. Tylko beta pokazuje że coś się tam dzieje...

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja wam zazdroszczę objawów... Przynajmniej wiecie na pewno ze jest ok. Ja to już nie wiem czy sobie wmawiam czy nie. Piersi raz tkliwe raz nie, takie lekkie mulenie mam od czasu do czasu ale też nie wiem od czego, coś ukluje w podbrzuszu czasem, zgage mialam 2 dni i tyle. Nic takiego konkretnego. Tylko beta pokazuje że coś się tam dzieje...

Kochana!!!! Spokojnie... ja w pierwsZej ciąży przez pierwsze 4 tygodnie nic nie czułam tylko piersi bolały.. spokojnie....bedzie dobrze!

Chciałam salozyc wątek o testach i zdjęciach a nie potrafię.. :(

Dzien dobry Lutowki. Zrobilam rano bete, pod koniec dnia wyniki i bede zapisywala sie na usg. Non stop chce mi sie spac, jestem mega zmeczona i jeszcze ta gonitwa mysli jak to bedzie.. Po odstawieniu synka od piersi wrocilam do palenia i teraz nie wiem jak rzucic to dziadostwo,oby szybko przyszly mdlosci :p

Dzien dobry Lutowki. Zrobilam rano bete, pod koniec dnia wyniki i bede zapisywala sie na usg. Non stop chce mi sie spac, jestem mega zmeczona i jeszcze ta gonitwa mysli jak to bedzie.. Po odstawieniu synka od piersi wrocilam do palenia i teraz nie wiem jak rzucic to dziadostwo,oby szybko przyszly mdlosci :p
Trzymam kciuki za bete na pewno będzie super :) no i za rzucenie palenia ;)

Kruczyca - moja siostra jest w 23 tyg i do tej pory nie miała żadnych objawów ciąży oprócz braku miesiączki...

Sojnabig póki nie ma plamien bólu itp to się ciesze i wiem że jest ok ale w bijące serduszko, lapki, nóżki, główkę itp tez nie wierze.

reklama
Suddenly kochana ja od kiedy zaczelismy staranka ograniczylam fajki do minimum... a od momentu testu który był pozytywny nie zapaliła papierosa... jak mnie mocno ciągnie biorę od męża raz pociągnąć i mam nadzieję ze jeszcze Góra kilka dni i tego nie będę potrzebować. Pamiętaj że masz w sobie maleństwo i nie można palić. Może zapytaj lekarza jak sobie pomóc? Jeśli czujesz że sama nie dasz rady... w pierwszej ciąży rzucial fajki do 8tygodnia.. Tym razem chce jak najszybciej. Dasz radę!

Do góry