ewelina1238
Zaciekawiona BB
Anna25 gratulacje nudnej ciąży
Ja wizytę mam 13 czerwca czyli za tydzień już nie mogę się doczekać
Ja wizytę mam 13 czerwca czyli za tydzień już nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas podoba sytuacja z tesciami... rozumie Cię po całości... komunia... wysłaliśmy zaproszenie. . Nie przyjechali . kontakt mamy jakotaki...Miciur-ka Nie wiem czy czytałaś nasze drugie forum daleko do tylu...Ale z tesciami moimi były problemy od początku. ..Od początku był jeden najwiekszy- mój syn nie był córka. A ona ma swoje ukochane wnuczki,a moje to odrzutek było. Było dogadywanie- że dziewczynkę to sobie trzeba umieć zrobić, było dawanie lakierkow ze śmiechem i tekstem- masz, wlozysz mu. Wpedzili mnie w depresję tylko,a jak dziecko miało 9miesięcy tak więcej się nie pojawili i przestali- dzien dobry na ulicy odpowiadać. Nie przyjechali na chrzciny,nie odbierali tel jak dziecko było bardzo chore. ..szkoda gadać. Dlatego teraz nie chce żeby wiedzieli cokolwiek. Ja jestem spokojniejsza od 7lat prawie jak ich nie ma w naszym życiu.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A skad jestes z trojmiasta? Mozesz polecic jakiegos ginekologa?Witam wszystkie przyszłe mamy, chciałabym się przywitać i dołączyć Mam 24 lata, jestem z trójmiasta, mam już córkę z 02.01.2015 .
Co prawda kreska na teście wyszła bardzo słaba, ale widoczna, a tak naprawdę dopiero jutro mam termin spodziewanej miesiączki Termin z om wychodzi na 15.02. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dołączę do Was na stałe
Spóźnione życzenia urodzinowe życzę Ci jak najspokojniejszej ciazy sesja zdjęciowa coś pięknego... mąż mi kiedyś sprezentowal a później zrobiliśmy dzieciakom... Super pamiątka!My dziś byliśmy na sesji zdjęciowej, marzyła mi się od roku i w końcu się udało Nie mogę doczekać się efektów, chociaż Hania strasznie nie chciała współpracować[emoji14]Nie wiadomo co z tego wyjdzie
W każdym razie padam na twarz, bo fotograf nas nieźle przeciągnął po polach i lasach Młoda ledwo zjadła kolację, taka była zmęczona, od razu zasnęła. Idę spać i ja !
Doszedł mi nowy objaw, czuję mrowienie piersi, czyli hormony jednak działają
Airfix, a co mąż na tą całą sytuację? Nie widuje się z rodzicami?
Jestem jak najbardziej zaaa!Anna gratulacje może zrobimy oddzielny wątek z naszymi testami usg wynikami i niedługo z brzuszkami? Będzie fajna pamiątka jak to się toczyło u nas
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna nasza Maciur-ka już zaczęła robić tabelkęA tak wogole, moze jakas lista lutowych mam? z datami porodu?
===Dwóch chłopców juz mamy ===