reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Anna gratulacje :) może zrobimy oddzielny wątek z naszymi testami usg wynikami i niedługo z brzuszkami? Będzie fajna pamiątka jak to się toczyło u nas :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca, jestem za :-)

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

Ale nas tu przybywa :) super :) ja daty porodu nie znam w sumie..obstawiam 8-10luty...choć w tym cyklu ciągle powtarzalam " no i urodze sobie corke na walentynki,a co :) " 16-tego się dowiem co tam u dzidzi słychać. O ile coś bedzie widać

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Nie wiem czy czytałaś nasze drugie forum daleko do tylu...Ale z tesciami moimi były problemy od początku. ..Od początku był jeden najwiekszy- mój syn nie był córka. A ona ma swoje ukochane wnuczki,a moje to odrzutek było. Było dogadywanie- że dziewczynkę to sobie trzeba umieć zrobić, było dawanie lakierkow ze śmiechem i tekstem- masz, wlozysz mu. Wpedzili mnie w depresję tylko,a jak dziecko miało 9miesięcy tak więcej się nie pojawili i przestali- dzien dobry na ulicy odpowiadać. Nie przyjechali na chrzciny,nie odbierali tel jak dziecko było bardzo chore. ..szkoda gadać. Dlatego teraz nie chce żeby wiedzieli cokolwiek. Ja jestem spokojniejsza od 7lat prawie jak ich nie ma w naszym życiu.

U nas podoba sytuacja z tesciami... rozumie Cię po całości... komunia... wysłaliśmy zaproszenie. . Nie przyjechali . kontakt mamy jakotaki...
Witam wszystkie przyszłe mamy, chciałabym się przywitać i dołączyć :) Mam 24 lata, jestem z trójmiasta, mam już córkę z 02.01.2015 .
Co prawda kreska na teście wyszła bardzo słaba, ale widoczna, a tak naprawdę dopiero jutro mam termin spodziewanej miesiączki :) Termin z om wychodzi na 15.02. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dołączę do Was na stałe :)
A skad jestes z trojmiasta? Mozesz polecic jakiegos ginekologa?
My dziś byliśmy na sesji zdjęciowej, marzyła mi się od roku i w końcu się udało ;) Nie mogę doczekać się efektów, chociaż Hania strasznie nie chciała współpracować[emoji14]Nie wiadomo co z tego wyjdzie :D
W każdym razie padam na twarz, bo fotograf nas nieźle przeciągnął po polach i lasach :D Młoda ledwo zjadła kolację, taka była zmęczona, od razu zasnęła. Idę spać i ja !

Doszedł mi nowy objaw, czuję mrowienie piersi, czyli hormony jednak działają :D

Airfix, a co mąż na tą całą sytuację? Nie widuje się z rodzicami?
Spóźnione życzenia urodzinowe :) życzę Ci jak najspokojniejszej ciazy;) sesja zdjęciowa coś pięknego... mąż mi kiedyś sprezentowal a później zrobiliśmy dzieciakom... Super pamiątka!
Anna gratulacje :) może zrobimy oddzielny wątek z naszymi testami usg wynikami i niedługo z brzuszkami? Będzie fajna pamiątka jak to się toczyło u nas :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem jak najbardziej zaaa!
A tak wogole, moze jakas lista lutowych mam? z datami porodu?

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Anna nasza Maciur-ka już zaczęła robić tabelkę :)

Jeśli chodzi o objawy.... zabije jak ktoś mi powie że mdlosci to zaczynają się po 6 tygodniu ciąży... jestem 4+3 i ledwo wyrabiam... robiłam mężowi jajecznicę z cebulką na śniadanie... myślałam że tam padne... co za smród! !! Piersi bolą okropnie.. i kłucie jak na okres... czy tylko ja jak głupia biegam co chwilkę sprawdzić czy przypodkiem@ nie przyszła???

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie było mnie tylko przez weekend, a tu aż 20 stron, żeby was nadrobić...
nigdy nie sądziłam, że aż tak będę się cieszyć z powodu wymiotów :p dopadło mnie niestety u babci, wczoraj rano. Od razu się skubana domyśliła... już oczywiście zdążyła połowie rodziny powiedzieć. A chcieliśmy poczekać do 12 tygodnia z takimi wieściami

A u mnie oprocz standardowych mdlisci i kluc, doszlo jeszcze krwawienie z nosa :-( na szczescie delikatne

2nn3yx8dg37nn3lj.png

reklama
Fabimama Też planuje pocztą wysłać zaproszenie . Taa od 6-tego ;) mi zgaga jako tako przeszła, mam ok 4tyg i 5dni A mdłości rano mnie wykonczyly dziś...do tego mega bol głowy. Nie mogę jeść, chudne jak nie wiem i wszystko śmierdzi starym moczem..To dopiero hardcore hahah

Do góry