reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dzięki ! :*
Kruczyca u mnie nadal właściwie brak objawów. No może leciuteńkie uczucie w brzuchu jak na okres. Ale tak tylko chwilami i minimalnie ;)

reklama
Ayran najlepszego :-) nie czytalam od wczoraj i ledwo ogarniam co tu się dzieje :-D jak druga dzidzia sie urodzi moja cora bedzie miala 3lata i tez boje sie jak zareaguje bo ogolnie jest mega zazdrosna. Do meza przytulic sie nie moge a co dopiero jak do innego dziecka :-) zobaczymy jak to bedzie, po usg jej powiemy ze bedzie dzidzia w domu :-) jak spedzacie niedziele? Ja dzis w pracy :-( slabo mi czasami i mam nadzieje ze dam rade pracowac bo kiepsko to widze przy takim samopoczuciu:-/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny też Was czytam, ale ciąża mi na głowę padła i nie mogę coś ogarnąć. Jest lista wszystkich mam? Może będzie mi łatwiej ;) Też jestem za grupą fb, taką ukrytą!
Umówiłam się na 1 wizytę na 20 czerwca, a następną wizytę na 28 lipca. W pierwszej ciąży poszłam jakoś koniec 7 tyg, teraz to będzie 8! Wcześniej nie widzę sensu by iść, oglądać pęcherzyk a potem się stresować czy pęcherzyk pusty czy jednak nie... Miłej niedzieli ;) Ja się zabieram za składanie komody z mężem ;)

Airfix- smutne ze Ci co mieszkają najbliżej mają "najdalej", ale masz rację czemu zawsze wy macie latac,

Anade- tak jest lista jesteś na niej już :) , dopisze resztę mam.dzis :) , u to już dwie wizyty umówione niezle :) . Miłego składania komody !

Marzycielkaaa- macie długo żeby córci wspominać i tłumaczyć , mam nadzieję że się przestawi, ja też mam obawy na temat zazdrości ,y robimy grilla na balkonie (niestety nie mamy ogrodka) heh,

Kruczyca u mnie dalej to samo z objawów , hihi, i jedna "nadprzyrodzona moc" zabijanie wzrokiem hahhaha ;) :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka Nie wiem czy czytałaś nasze drugie forum daleko do tylu...Ale z tesciami moimi były problemy od początku. ..Od początku był jeden najwiekszy- mój syn nie był córka. A ona ma swoje ukochane wnuczki,a moje to odrzutek było. Było dogadywanie- że dziewczynkę to sobie trzeba umieć zrobić, było dawanie lakierkow ze śmiechem i tekstem- masz, wlozysz mu. Wpedzili mnie w depresję tylko,a jak dziecko miało 9miesięcy tak więcej się nie pojawili i przestali- dzien dobry na ulicy odpowiadać. Nie przyjechali na chrzciny,nie odbierali tel jak dziecko było bardzo chore. ..szkoda gadać. Dlatego teraz nie chce żeby wiedzieli cokolwiek. Ja jestem spokojniejsza od 7lat prawie jak ich nie ma w naszym życiu.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix straszne to jest ale sama wiem że z rodziną to się najlepiej na zdjęciach wychodzi. Dobrze ze synio nie musi znosić chorych dziadków.
Ja jakoś nie mogę uwierzyć w ta ciążę. Ciagle mysle ze zaraz się to skończy, że to pomyłka. Jakieś to nierealne dla mnie wszystko

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca Ja również nie moge uwierzyć. ..jakieś takie nie realne to dla mnie jest. Jak mi się wcześniej udawało to czułam to ze zaraz będzie po wszystkim.A teraz czuje ze będzie wszystko w porządku :) Pewnie jak pójdę na usg to dalej nie uwierzę :) Bijące serduszko mnie chyba dopiero uświadomi tak na dobre

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix straszne to jest ale sama wiem że z rodziną to się najlepiej na zdjęciach wychodzi. Dobrze ze synio nie musi znosić chorych dziadków.
Ja jakoś nie mogę uwierzyć w ta ciążę. Ciagle mysle ze zaraz się to skończy, że to pomyłka. Jakieś to nierealne dla mnie wszystko

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie bardzo bije, ze ta bajka sie zaraz skonczy. [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie przyszłe mamy, chciałabym się przywitać i dołączyć :) Mam 24 lata, jestem z trójmiasta, mam już córkę z 02.01.2015 .
Co prawda kreska na teście wyszła bardzo słaba, ale widoczna, a tak naprawdę dopiero jutro mam termin spodziewanej miesiączki :) Termin z om wychodzi na 15.02. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dołączę do Was na stałe :)

reklama
Do góry