wszystkozajete
Moderatorka
Bercik może to przepona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz takie odczucia jak ja. Jeszcze jak w nowy rok pisały mi się regularne skurcze to już trochę nadzieję sobie narobilam
u mnie ok 14 na plusie;/ początek ciąży plus miesiąc egz zrobiły swoje, tadam...
wczoraj złapało mnie jakieś zwątpienie? strach? stres związany z porodem? Stwierdziłam, że nie ma opcji, że urodzę sn. Nawkładałam sobie głupot do głowy, nawetprywatnej kliniki szukałam na cc, bo z tego co mi wiadomo żadnego wskazania do cc nie mam. Koszt min. 6000.... masakra! przynajmniej dla naszych finansów. Popisałam z koleżanką, która rodziła w styczniu zeszłego roku i jak ręką odjął, powrócił spokój. Dzisiaj poczytam coś więcej o masażu krocza, o którym pisałyście (dopóki znowu nie najdą mnie wątpliwości)
joanna - ładna waga;d będzie dobrze, i słuchaj lekarza - oszczędzaj się) my wizytę mamy jutro, też wtedy zaczniemy 35 tydz., mam nadzieję, że tym razem nasza panna pozwoli sobie zdjęcie na pamiątkę zrobić
Chyba nawet ma to nazwę tokofobiaPodobno wskazaniem do cc jest strach przed porodem SN. Wtedy idzie się do psychologa, który wypisuje takie zaświadczenie. Na tej podstawie robią cc. Tak nam mówili na szkole rodzenia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom