reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja się właśnie dzisiaj wyjatkowo wyspałam bo o 5 się obudziłam bo bolała mnie kość ogonowa, ale postanowiłam wziąć Apap żeby chociaż raz pospać dłużej jak do 6 i się udało do 9 :)

Moje leginsy są już tak znoszone, że mają dziurę w kroku :D bo chodzę w nich cały czas po domu

reklama
Ja się właśnie dzisiaj wyjatkowo wyspałam bo o 5 się obudziłam bo bolała mnie kość ogonowa, ale postanowiłam wziąć Apap żeby chociaż raz pospać dłużej jak do 6 i się udało do 9 :)

Moje leginsy są już tak znoszone, że mają dziurę w kroku :D bo chodzę w nich cały czas po domu

To tak jak moje leginsy [emoji23]

Ja w ogóle już w nocy nie mogę spać, czasem płakać mi się chce a od dwóch nocy jak tylko się kładę to mam w głowie piosenkę "krakowiaczek jeden" hahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za to od dwoch dni chodze niewyspana. Wczoraj obudzilam sie o czwartej a dzis o piatej. Tez czesto boli mnie kosc ogonowa i na zmiane, raz prawy, raz lewy posladek i udo.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się właśnie dzisiaj wyjatkowo wyspałam bo o 5 się obudziłam bo bolała mnie kość ogonowa

Dobrze, że jest ktoś kto zrozumie mój nocny ból [emoji23][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Generalnie ja bym na miejscu mojego męża mnie zabiła, on wstaje o 4:30 do pracy a pół nocy przeze mnie nie śpi bo się tylko kręce i stękam :p on to ma jednak anielska cierpliwość, bo nie narzeka :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miło poczytać ze też ktoś ma taki problem. Ja dziewczyny jestem na wylocie.. na bank nie donoszę do terminu o ile nie urodze w tym tyg. Ale i tak się cieszę bo do terminu OM zostało 21 dni... chociaż mój lekarz prowadzący mówił od początku ze trzymalby się terminu z usg czyli 01.02...
Bole pleców, bole jak na miesiaczke spinanie brzuszka, w nocy to jest jakaś kara dla mnie bo się ułożyć Nie mogę A mój mąż co się rusze od razu gotowy jechać. I dziś bardzo dużo mleczno-zoltej gęstej wydzieliny walizkę chyba pod łóżko przeniose [emoji3]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry