reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku to chyba nieuniknione. Ja założyłam sobie limit na 8/10kg. I w sumie juz mam 6kg a wlasnie teraz zaczelam dopiero przybierac na wadze [emoji35]

Od rana meczy mnie bol spojenia lonowego, eh. W nocy meczyl mnie bol zeba. Ten dzien raczej nie będzie nalezal do najlepszych..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie dla bezpieczeństwa założyłam 30 kg wiec na pewno nie przekrocze :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biorę szlafrok, bo nie wiem jak wygląda porodówka ale na ginekologii trzeba przejść przez korytarz żeby dojść do łazienki a często odwiedzający siedzą na korytarzu i tak głupio w koszuli przed obcymi paradować ;) A mam cienki szlafrok więc sie w nim nie uduszę

ja myslalam, ze 16 to granica, a tu do treminu 5tygodni jeszcze.. caly czs mysle, ze to woda, bo puchne, ale kurde jakos mnie nie cieszy widok na wadze..

Tutaj daja koszule nocne, skarpetki i szlafrok i takie majtki-jednorazowki. Codziennie (albo i czesciej) mozna sobie zmieniac na swieze. Wiec ja nie wiem czy zabiore swoje czy nie

Dziewczyny siedze wlasnie w pracy i mnie boli tak u gory ... miedzy klatka piersiowa a brzuchem... to zebra? Czy co innego??
U mnie waga plus 14 kg, tragedia w poprzednich ciazach mailam Max po 10 na plusid

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam jak tak piszecie o tej wadze ja dziś mam wizytę i aż się boję tego warzenia, właśnie przeżyłam traume wciskając tyłek w leginsy było ciężko:( Ale pocieszam się, że to pewnie dlatego, że skórzane:p

Czytam jak tak piszecie o tej wadze ja dziś mam wizytę i aż się boję tego warzenia, właśnie przeżyłam traume wciskając tyłek w leginsy było ciężko:( Ale pocieszam się, że to pewnie dlatego, że skórzane:p

Dlatego ja chodzę w najzwyklejszych leginsach bo boje się sprawdzać inne haha :D

reklama
Dlatego ja chodzę w najzwyklejszych leginsach bo boje się sprawdzać inne haha :D

Ja też [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Ale poki co 5 kg na plusie więc nie jest zle
W nocy kość ogonowa mnie naparzala, ale już przeszło, a wczoraj udało się nawet wyprawkę kosmetyczna zrobić, więc teraz już odbiór wózka [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Do góry