reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku to chyba nieuniknione. Ja założyłam sobie limit na 8/10kg. I w sumie juz mam 6kg a wlasnie teraz zaczelam dopiero przybierac na wadze [emoji35]

Od rana meczy mnie bol spojenia lonowego, eh. W nocy meczyl mnie bol zeba. Ten dzien raczej nie będzie nalezal do najlepszych..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie dla bezpieczeństwa założyłam 30 kg wiec na pewno nie przekrocze :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biorę szlafrok, bo nie wiem jak wygląda porodówka ale na ginekologii trzeba przejść przez korytarz żeby dojść do łazienki a często odwiedzający siedzą na korytarzu i tak głupio w koszuli przed obcymi paradować ;) A mam cienki szlafrok więc sie w nim nie uduszę

ja myslalam, ze 16 to granica, a tu do treminu 5tygodni jeszcze.. caly czs mysle, ze to woda, bo puchne, ale kurde jakos mnie nie cieszy widok na wadze..

Tutaj daja koszule nocne, skarpetki i szlafrok i takie majtki-jednorazowki. Codziennie (albo i czesciej) mozna sobie zmieniac na swieze. Wiec ja nie wiem czy zabiore swoje czy nie

Dziewczyny siedze wlasnie w pracy i mnie boli tak u gory ... miedzy klatka piersiowa a brzuchem... to zebra? Czy co innego??
U mnie waga plus 14 kg, tragedia w poprzednich ciazach mailam Max po 10 na plusid

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam jak tak piszecie o tej wadze ja dziś mam wizytę i aż się boję tego warzenia, właśnie przeżyłam traume wciskając tyłek w leginsy było ciężko:( Ale pocieszam się, że to pewnie dlatego, że skórzane:p

Czytam jak tak piszecie o tej wadze ja dziś mam wizytę i aż się boję tego warzenia, właśnie przeżyłam traume wciskając tyłek w leginsy było ciężko:( Ale pocieszam się, że to pewnie dlatego, że skórzane:p

Dlatego ja chodzę w najzwyklejszych leginsach bo boje się sprawdzać inne haha :D

reklama
Dlatego ja chodzę w najzwyklejszych leginsach bo boje się sprawdzać inne haha :D

Ja też [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Ale poki co 5 kg na plusie więc nie jest zle
W nocy kość ogonowa mnie naparzala, ale już przeszło, a wczoraj udało się nawet wyprawkę kosmetyczna zrobić, więc teraz już odbiór wózka [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Do góry