reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

MAM PATENT NA MDŁOŚCI !!!!! u mnie zadziałało:) rano przed wyjściem do przedszkola zjadłam prawie kilo pomidorów a ja wracałam to kupiłam sobie pepsi i jak wróciłam do domu musiałam to wszystko "oddać" ale już mnie nie muli :) ulga na maxa.
Martinek mi ogólnie podobają się domki ale niestety szybko się swojego nie dorobię. Parę lat temu kupiliśmy swoje m-5. Mieszka się fajnie tylko na trzecim piętrze. Mieszkanko jest malutkie bo 57 metrów ale zmieściło się tu 4 pokoje, kuchnia, łazienka i wc. Kuchnię mam można powiedzieć jednoosobową dlatego z zachwytem patrzę na Wasze cuda.
Co do wakacji to pierwszy tydzień lipca agroturystyka nad jeziorem potem dzień lub 2 nad morzem i tydzień u "kochanych" teściów.

reklama
Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczki;) dziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran;) no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png
Mi umknęły zdjęcia Twojego domku, ale już nadrobiłam. Bardzo nowoczesny i minimalistyczny styl. Ja jestem bardziej fanką stylu skandynawskiego, ale ... TEN TARAS !!!!!!!! <3 o matko ! moim marzeniem jest mieć jadalnię z ogromnymi przesuwnymi oknami z wyjściem na taras <3 <3 <3 zazdroszczę na maxa :)

Ja rano byłam zrobić betę. Nie mam żadnych objawów, mdłości, zmęczenia nic .. Mam nadzieję, że to nie wróży nic złego.
Korzystając z dnia wolnego w pracy ja dziś obiad robię po włosku - tagliatelle z oliwą, czosnkiem, pomidorkami i oliwą i z indykiem :)

A co do planów na wakacje - mieliśmy lecieć w podróż poślubną we wrześniu, jakieś last minute. Zobaczymy jak to będzie :)

O 14 endokrynolog. Odezwę się :) Miłego dnia !

Dzieki:) no to jest troche skandynawski dom;) mloda1234 ja w pierwszej ciazy nie czulam kompletnie nic az do8tc kiedy dostalam mdlosci na 4m ;) teraz czuje brzuch i piersi czasami i jyz sie modle zeby chociaz troszke mdlosci byly mniejsze niz 4 lata temu bo wtedy ryczalam z bezsilnosci i mowilam mężowi ze nigdy wiecej dzieci ;)
Rozmaryn- widze ze tez masz "kochanych" tesciow ;) powodzenia

ckai3e3kfhebulz8.png

Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke :D) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo :(

Ten mój suwak to jest dużo do przodu. Ja miałam długie cykle nawet 40 dni. Na usg wczoraj był widać dopiero ten woreczek a dzidziuś to kropka. A jak wstawiacie fotki???

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wrzucilam przez aplikacje.. Jak piszesz odpowiedz na dole jest rysuneczek aparat i zdjecie i jak wcisniej zdjecie to mozesz dodac:)

ckai3e3kfhebulz8.png

Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke :D) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo :(

Nie martw sie! Na poczatku to sie czeso zdarza.. Bedzie wszystko ok. Trzymam kciuki i tule!:)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Do góry