reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Polska służba zdrowia. ..ja jak dowiedziałam się że jestem w ciąży w ten sam dzień mnie przyjęła. Badania krwi na miejscu. A jak jest w Anglii bo widziałam ze ktoś jest?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty z Anglii? Pierwsze trzeba iść do GP i tam wszystko Ci wyjaśnia ;) ja z ie ale podobnie jest.. wizyty na zmianę szpital/GP . Pierwsza wizyta w szpitalu między 10-12tyg zależy jak bardzo sa busy ;)
Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczki;) dziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran;) no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png
Domek cudny!!!!!!! Sama i takim marzę ale no cóż nieprędko ;) mogę spytać czym zajmuje się mąż ze studio potrzebuje? :)
Dziewczyny jestem strasznie do tylu.bwyjechalam na weekend odwiedzić koleżankę (wrzesniowke :D) i nie miałam czasu czytać i pisać. Wczoraj byłam w pracy Ale zwolnilam sie i dzisiaj ide do lekarza. moje plamienia nie ustają mimo prochów które lykam. Denerwuje się bardzo :(
Kochana lekarz to najlepsze wyjście! Trzymam kciuki. Ja w pierwszej ciąży też plamilam i mimo to mam zdrowego synka.

Ledwo chodzę... coś mi się stało w palec u nogi. .. spuchniety i zaczerwieniony.. a boli jak nie wiem co :(

85993e3khvkj6go2.png

Witam sie ja i moje mdlosci-choc dzis chyba slabsze...
Kciuki za dzisiejsze wizyty.My wg om konczymy dzis 6 tydz, wg usg 5 i zastanawiam sie, czy czekac jeszcze te 3 tyg na swojego gin czy jednak isc kontrolnie do innego, chcialabym wiedziec, ze wszystko jest oki, a tu jeszcze 20 dni czekania...

2nn3yx8dg37nn3lj.png

A Ty z Anglii? Pierwsze trzeba iść do GP i tam wszystko Ci wyjaśnia ;) ja z ie ale podobnie jest.. wizyty na zmianę szpital/GP . Pierwsza wizyta w szpitalu między 10-12tyg zależy jak bardzo sa busy ;)

Domek cudny!!!!!!! Sama i takim marzę ale no cóż nieprędko ;) mogę spytać czym zajmuje się mąż ze studio potrzebuje? :)

Kochana lekarz to najlepsze wyjście! Trzymam kciuki. Ja w pierwszej ciąży też plamilam i mimo to mam zdrowego synka.

Ledwo chodzę... coś mi się stało w palec u nogi. .. spuchniety i zaczerwieniony.. a boli jak nie wiem co :(

85993e3khvkj6go2.png

[emoji8] jest kompozytorem i producentem muzycznym i to jest studio muzyczne, pracownia :)

ckai3e3kfhebulz8.png

Martinek Piękny masz domek! Uwielbiam takie domki inne:) mój projekt też przerabialam według swojego uznania:)

Mloda1234 Ja mam takie duże drzwi tarasowe, przesuwne,szerokie na 3,20m tylko ze w salonie ,bo kuchnie z jadalnią mam osobno . Powiem Ci ze one mi sie marzyly od poczatku..ale cenyyy kosmos...w koncu znalazlam firmę, bralam wszystkie okna do ktorych dostalam rabat i uznalam ze rabat częściowo mi pokryje drzwi, reszte doloze:) i nie powiem bo kto wjedzie to pierwsze co- ale masz okno!!! Robi wrażenie. Wiec czasem warto zainwestować we własne marzenie.

Kochane ale cudne te Wasze kropeczki :) najważniejsze ze u każdej z Was jest wszystko w porządku.

Magdziocha I ja tak chciałam zrobić z lekarzem. Prywatnie i na NFZ żeby badania wyciągnąć ale robi się taki problem ze u nas w przychodni na NFZ nie mają końcówki do usg tej do brzucha :/ wiec i tak od któregoś tygodnia trzeba jeździć prywatnie na samo to usg. Zastanawiam się czy tak kombinować czy dac sobie spokój.

Kami80 Jakie czapeczki cudne [emoji7] ja ostatnio się zakochałam w różowym kocyku. ..ehhs

Lu-Cyferka Ojej, ciekawe co lekarz na to powie...żeby tylko dobrze było . Oby to takie chwilowe było i przeszło

Airfix - dziekuje:) no wlasnie oprocz przesuwanych duzych drzwi w jadalni mysle jeszcze czy zrobic tez w salonie.. Ale to dodatkowe 16tys;)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Martinek W salonie to super wygląda, a nie mówię już ile światła daje:) dzięki temu mogę zrobić salon taki jaki chcialam- biel z szaroscia

Do góry