reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jestem dziewczyny :) wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty :) dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory :)
1465917548-1d1mld.jpeg
Wow super że już widać fasolkę ;););) ciesze się że wszystko ok :)

Dzisiaj nie miałam czasu w dzień aby tu zajrzeć i dopiero nadrabiam, nie pamiętam czyja to była kuchnia ale jest przepiękna :) normalnie kuchnia jak z moich snów :) :) bardzo mi się podobają te kuchnie w stylu angielskim i prowansalskim , ahhhh aż żałuję że jak robilismy generalny remont to kasy zabrakło na tak piękne meble i wyszły zwykłe nowoczesne

Dzisiaj się zapisałam do ginekologa na NFZ , chyba jakaś kiepska ta ginekolożka bo termin mam już za 6 dni :-D:-D:-D:-D zamierzam prowadzić ciąże u dwóch , do tej co chodze prywatnie bo pracuje w szpitalu w którym chce rodzić a dwa że jest super lekarzem , ma świetne podejście i dobry sprzęt a do tej z NFZ żeby mieć badania labolatoryjne za free

także ja mam wizytę na NFZ 21 czerwca a dwa dni potem prywatnie :D

Trzymam kciuki za wizyty:)
Ja dzisiaj robie pieczone uda, kalafiora mlodego, fasolke i ziemniaczki;) dziecko juz w pkolu, a ja troche na kacu od rana...widze ze nikomu nie podoba sie moj dom z wyjatkiem ayran;) no trudno haha... Macie jakies plany na wakacje? Bo my przez budowe ruszamy sie tylko do mojej mamy na dzialke nad rzeke i chyba nigdzie poza tym sie nie uda.. Ale cos za cos.. Bylismy teraz 5dni w Sopocie i musi mi to wystsrczyc:) miłego dnia!

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Do góry