reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny, a kiedy brzuszek zaczyna być widoczny? :) zastanawiam sie co z sukienka ślubna zrobić [emoji23] może pójdę w dresie :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za 2 miesiace juz bedzie widoczny troche.. Nie ryzykuj jakies obcislej w tych okolicach bo tez ci nie bedzie wygodnie potem.. Musisz miec kiecke rozwojowa;)

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Ja też już po wizycie. Niestety dużo się nie dowiedziałam bo to dopiero 5t+1 i na usg widać tylko szpileczkę, jak to określił lekarz. Pęcherzyk ma 5 mm. Mam przyjść za 3 tyg i wtedy będzie mógł powiedzieć czy wszystko jest ok. Teraz tylko czekanie.
Muszę iść też do alergologa po jakieś inne leki na alergię bo moje mają niezbadany wpływ na płód. Niestety bez tych leków mam cały czas katar, zatkany nos, drapie mnie w gardle, w nocy ciągle się budzę :-( :(

Sukienka zamówiona od grudnia, ale podobno dwa rozmiary w górę mogą mi przerobić na tydzień przed ślubem. Wprawdzie z przodu ma takie fiszbiny, ale nie jest to gorset i plecy są mocno wycięte. Może jakoś się zmieszczę :D

Martyyyyna alergia potrafi dać w kość :( współczuję

Ayran pięknie :) bardzo się cieszę :)
Martyna no widzisz ale jest pęcherzyk jest szpileczka wszystko się rozwija :) leć szybko do alergologa. pozytywny dzień na forum widzę :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

mloda1234, jakoś tak średnio w 5 miesiącu zaczyna być coś widać :) Pewnie na ślubie jeszcze bedzie ok :)

Martyyyna najważniejsze że nie jest pusto :) Za 3 tygodnie szpileczka pewnie już sie pieknie rozwinie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry