reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć dziewczyny. Gratuluje kropek . Już nie pamiętam od której ale się zarazilam. Czasami mam wrażenie ze dzidzie wykaszle. Kami80 ja jestem z Anglii i tak jak u Fabimamy, najpierw wizyta u lekarza rodzinnego który zapisze nas do położnej. Położna pobiera krew itp. Na usg do szpitala ale dopiero koło 12 tygodnia. Myślałam żeby iść prywatnie ale ceny są kolosalne. My na wakacje jedziemy do Polski na 4 tygodnie a tam do parku dinozaurów, Kazimierza itp.

reklama
Martinek W salonie to super wygląda, a nie mówię już ile światła daje:) dzięki temu mogę zrobić salon taki jaki chcialam- biel z szaroscia

Ale u nas tak jak widac sa cale przeszklone sciany w kuchni, jadalni i salonie... Ale chodzi mi o samo wyjscie na taras czy wystarczy z jadalni czy jeszcze w salonie robic:) wszyscy teraz biel i szarosc robia moda sue na maxa zrobila ale nie dziwie sie bo to bardzo elegancko wyglada

ckai3e3kfhebulz8.png

Martinek Ja uznałam ze u nas będzie lepiej jeśli wyjście bedzie przez salon na taras, nie znoszę jak coś robię w kuchni A tu mi ktoś lata i się drzwiami przetwiera co przy dziecku nie uniknione.Stąd postanowione zostało ze jedynie przez salon wyjscie:) Ty masz większy domek, pewnie i jadalnia duża to może wystarczy tylko tam to wyjście. Ja nie mam na przyklad połączonego salonu z kuchnią i jadalnia, moje królestwo mam osobno:) więc to też inaczej

Martinek biel i szarość tworzą fantastyczną bazę :) Można zmieniać wtedy dodatki co jakiś czas i odmienić całkowicie wnętrze bez ingerencji malarza :) Mi się podoba bardzo zestawienie biel/szarość/turkus

A co do wyjścia to wydaje mi się, że z jadalni wystarczy.

Anetka80 - jak wizyta?

Kami80 - czapeczki piękne ! Ja podbudowana wynikami bety chyba też dziś coś kupię :D

Airfix - wszystko co piękne kosztuje mega dużo. Ale warto walczyć o takie marzenia, bo to juz do końca życia będziesz w tym domu mieszkać :)

Ja to się trochę boje 800 km autem sama bo mąż nie ma urlopu. Ale pani doktor mówiła żeby częściej pause robić. Boje się żeby mnie nie wytrzeslo zabardzo. Ale muszę jechać bo musze dokumenty zrobić na nowe nazwisko. Ja mieszkam niedaleko Wrocławia ale już woj. Wlkp. U nas kręcą pierwsza miłość te sceny ze wsi...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Was nadrobić graniczy z cudem :) domy piękne mi to się marzy taki z bali w stylu zakopiańskim a w środku styl skandynawski i trochę folku :D czyli zupełnie co innego ;) może kiedyś się spełni :)
U mnie chyba mdlosci coraz bardziej się od wczoraj pokazują. Myslalam ze to z nerwów ale trzymają się i dziś. W ogóle się nie wyspałam cała noc się krecilam jak nawiedzona

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix- ja mam tez oddzielnie kuchnie.. Tak samo nieznosze tego jak mi sie ktos w kuchni snuje;) u mnie pewnie beda swieta jakies rodzinne spotkania i nie chcialam zeby mi kazdy sue gapil na gary i pospieszal wzrokiem;) wiec wiem o czym piszesz:)

ckai3e3kfhebulz8.png

Was nadrobić graniczy z cudem :) domy piękne mi to się marzy taki z bali w stylu zakopiańskim a w środku styl skandynawski i trochę folku :D czyli zupełnie co innego ;) może kiedyś się spełni :)
U mnie chyba mdlosci coraz bardziej się od wczoraj pokazują. Myslalam ze to z nerwów ale trzymają się i dziś. W ogóle się nie wyspałam cała noc się krecilam jak nawiedzona

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dom powinien pasowac do otoczenia ale takie drewniane domy sa przepiekne, maja duzo ciepla w sobie.
Szkoda ze nie widze waszych sueaczkow w aplikacji bo nie wiem w ktorym jestes tc.. I kiedy mam sue spodziewac mdlosci;) ja dopiero 4t2d

ckai3e3kfhebulz8.png

reklama
Do góry