reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A na brzuchu nie mam wcale, na bokach mam po 3. Myślę, że już nie popękam, bo tylko po pierwszej ciąży miałam, w drugiej nic nie doszło.

reklama
Ja się z moimi rozstępami juz dawno polubiłam :D mam ich miliony na brzuchu, posladkach, biuście. Siostra ma tak samo. A mama, która w ciazy tyła tak jak my (po 25 kg) 4 razy nie ma w ogóle i skórę ma na brzuchu lepsza niż my a oczywiście nie smarowala się niczym..

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Śniło mi sie dzisiaj, ze wypadl mi czop [emoji19] [/URL]

Mnie pierwszy raz śnił się poród. Z tym, że urodziłam... pieska [emoji23] W dodatku przez cesarkę, bo nie szło naturalnie.

Airfix 52??! To z jakiej Ty wagi startowałaś??? Ja już z 10kg na plusie, choć podobno poza brzuchem nie widać (ja widzę człowieka galaretę) :/Chciałabym nie przekroczyć 70kg. Rozstępów póki co nie mam i oby tak zostało, smaruje po kąpieli oliwką Palmersa i dodatkowo 1-2 razy dziennie baby dream.

Dziewczyny czy przygotowujecie jakos bardzo mieszkanie na narodziny malucha? Chodzi mi o kwestie sprzatania. Juz teraz odkurzam wszedzie i staram sie bardzo dokladnie sprzatac, zeby nie bylo w domu za duzo kurzu. Ale czy powinnam przed samym przyjazdem dziecka oddelegowac K do mycia i sprzatania czy nie jest to potrzebne? [emoji29]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To super bo mama cos przebakiwala ostatnio, ze jak pojade na porodowke to one przyjadą z teściową i posprzątają mieszkanie (maja 4godziny drogi do nas...). Co od razu wybilam im z glow [emoji16] Na dodatek tesciu sie mnie zapytal kiedy POZWOLĘ im przyjechac, zeby zobaczyc małą. Na początku smialam sie, ze nie wpuszczam nikogo przez miesiąc i chyba wzial sobie to do serca [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry