reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu to właśnie zgaga, u mnie jest to samo, a że leżę dużo, bo to najlepsza pozycja dla szyjki, to ciągle mam z tym problem. Wczoraj zjadłam kebaba (jak mi się chciało!! od początku ciąży miałam na niego zachciankę;)) i o dziwo nie miałam po nim zgagi, aż nie mogłam uwierzyć. Mam takie dni, że od rana od śniadania mnie męczy, a czasem dopiero od obiadu. Dni bez zgagi prawie się nie zdarzają.

reklama
No to ja już nie wiem, myślałam że jak jest zgaga to tak pali od środka :)
Ale ja w ogóle nic nie mogę zjeść bo zjem kęsa i już czuję jakby mi to stało w przełyku, jakby nie mogło dalej "popłynąć" bo mam za ciasno. Ale czekolada jakoś "płynie" dalej:D

Ja jak do tej pory jeszcze nie wiem co oznacza zgaga... A na wadze +0,5 kg.... postanowilam ze od poniedzialku biorę się za pranie rzeczy dla malutkiego bo mi już dużo czasu nie zostało... licząc ze będzie wszytsko ok za 2 tyg o tej porze maluszek może być już z namo

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jedynie zgage ale nie az tak często [emoji4]

No właśnie ja o dziwo tez jeszcze nie widzę żadnego rozstępu. A tylko sporadycznie smaruje sie oliwka i olejem kokosowym na zmianę. Boje sie tylko, ze teraz mnie wybrzuszy strasznie i skora mi sie okropnie porozciąga ;/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chcę Wam psuć humorów, ale ja w pierwszej ciąży nic nie miałam, a sorry, po dwa na każdej piersi, cud miód orzeszki.. Cieszyłam się, że nie wdałam się w mamę, która rozstępy miała. Urodziłam, waga spadła i wylazły... Na brzuchu nic, ale całe uda mam pocięte aż do kolan:wściekła/y:

.jagodka akurat na nogach mialam juz od dzieciństwa i wygladam jak tygrysek, na piersiach mam ale malowidoczne. Dziwie sie, ze na brzuchu nie wyszly bo skórę mam strasznie napiętą ;l

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja o rozstępach nawet nie mówię, bo to dla mnie drażliwy temat :D ale i tak jak porównywałam ostatnio z brzuchem mojej siostry to mam naprawdę ładny brzuch poprzecinany w kilku miejscach a siostra ma rozstęp na rozstępie. I to miała je już na tym etapie na którym jestem ja.

A co do zgagi to ostatnio mam ją ciągle :( w sumie odkąd mały zaczął się tak boleśnie ruszać. Wali mnie po tym żołądku. I też mi się ulewa ;)

Do góry