sojnabig
Fanka BB :)
Cześć mamusie. Szczęśliwego roku 2017 [emoji3]. Widzę większość wypoczęta po świętach. Marudzenie sie włączyło tak jak i u mnie. Dzisiaj miałam takiego stracha że sie poród zaczyna, masakra. Od 4 dni bolał mnie brzuch, mały strasznie wywijał, czyściło mnie, dostałam skurczy. Jak dzisiaj obudził mnie ból kręgosłupa i znowu pojawiły sie skurcze to zaczęłam panikować. Pojechałam do sklepu dokupić reszta ubrań i wszystko co bedzie mi potrzebne. Na szczęście sie uspokoiło. Rozstępy mam na tyłku i dookoła pępka ale to stare. Sprzątać nie sprzątam jakoś specjalnie, tak jak na codzień. Pomysłu na imię brak [emoji17]. Was też wszystko drażni? Wiecznie coś mnie denerwuje. Siły brak na cokolwiek, golić sie to wyzwanie, libido minus sto.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Japko ja ostatnio mam tak samo z tymi skurczami... Ostatnio młody wywijał jak szalony a wczoraj cały dzień cisza, przez dwie godziny ani nie drgnął... Już się tak wystraszylam... Ale wypiłam słodkie, położyłam się i się przebudzil na chwilę
Rozstępów nie mam, ale kto wie... Jeszcze trochę do końca, zresztą tak jak Jagódka mówi, dużo historii słyszałam, że dopiero po porodzie wychodziły :/
Ja spać nie mogę, kręce się, pić mi się chce, jeść, non stop coś :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom