A chłopczyk czy dziewczynka ?1560 g po zakończonym 30tc
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Kamila, a Ty masz termin na luty, czy o co chodzi, bo tak wpadasz do nas, nic o sobie nie napiszesz tylko zadajesz pytania na wyrywki..
Ja miałam usg robione w skończonym 29tc i Młody miał 1280g bodajże i teraz w 32tc 1800g
Ja miałam usg robione w skończonym 29tc i Młody miał 1280g bodajże i teraz w 32tc 1800g
Oj i ja mam ochotę na szampana i może jutro lampkę wypije [emoji51]
Właśnie jestem po zakupach, bo jutro mamy gości. Ludzi w sklepach ogrom, kolejki do kas, jestem ledwo żywa. Myślałam, ze jak dziś skoczę to szybciutko załatwię sprawę, ale chyba wszyscy robili dziś zakupy na sylwestra[emoji37]
Dziś córka przyjechała z trzy dniowego wyjazdu. Należy do Skautów Europy i zawsze po świętach maja takie mini zimowiska. Zadowolona strasznie, a i stęskniłyśmy się za sobą okropnie. Teraz spały w jakimś gimnazjum, ale w lecie spędza tydzień czasu w lesie, w namiotach bez bieżącej wody i toalety o elektryczności nawet nie wspominam. Zawsze przyjeżdża zadowolona, ale i szorować jest co [emoji12]
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dziewczyny [emoji898][emoji898][emoji898]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie jestem po zakupach, bo jutro mamy gości. Ludzi w sklepach ogrom, kolejki do kas, jestem ledwo żywa. Myślałam, ze jak dziś skoczę to szybciutko załatwię sprawę, ale chyba wszyscy robili dziś zakupy na sylwestra[emoji37]
Dziś córka przyjechała z trzy dniowego wyjazdu. Należy do Skautów Europy i zawsze po świętach maja takie mini zimowiska. Zadowolona strasznie, a i stęskniłyśmy się za sobą okropnie. Teraz spały w jakimś gimnazjum, ale w lecie spędza tydzień czasu w lesie, w namiotach bez bieżącej wody i toalety o elektryczności nawet nie wspominam. Zawsze przyjeżdża zadowolona, ale i szorować jest co [emoji12]
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dziewczyny [emoji898][emoji898][emoji898]
kasiu_linka
Fanka BB :)
A ja póki co to chyba rozstępów nie mam, chyba bo na prawej piersi raz widać raz nie widać małe kreseczki. Ale podejrzewam, że to to. Chciałabym, żeby już nic nie wyskoczyło niby smaruje od początku, ale zobaczymy bo tak chyba jagodka pisała po porodzie mogą też się pojawić. Co najwyżej trzeba będzie się pokochać z tymi kreseczkami [emoji6]
Nasz mały koniec 32 tygodnia coś koło 2 kilo tyle nam pani powiedziała. Nawet się zastanawiałam czy to oby nie dużo...
A z tą sterylnościa to też myślałam, ale przy naszym labradorku to i tak się nie da [emoji6] tak więc cieszę się, że normalne sprzątanie starczy [emoji4]
A mój D marudzi, żeby już wózek rozkładać [emoji6] a ja znowu się zastanawiam kiedy łóżeczko wprowadzić do naszej sypialni bo mój D mówi, żeby trochę przeszło naszymi bakteriami. Śmiechu mam z nim co nie miara [emoji23]tylko czasem nie wiem jak ostudzić ten jego zapał, bo jak by mógł to chyba by już z wózkiem na spacer się wybrał [emoji23][emoji28][emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nasz mały koniec 32 tygodnia coś koło 2 kilo tyle nam pani powiedziała. Nawet się zastanawiałam czy to oby nie dużo...
A z tą sterylnościa to też myślałam, ale przy naszym labradorku to i tak się nie da [emoji6] tak więc cieszę się, że normalne sprzątanie starczy [emoji4]
A mój D marudzi, żeby już wózek rozkładać [emoji6] a ja znowu się zastanawiam kiedy łóżeczko wprowadzić do naszej sypialni bo mój D mówi, żeby trochę przeszło naszymi bakteriami. Śmiechu mam z nim co nie miara [emoji23]tylko czasem nie wiem jak ostudzić ten jego zapał, bo jak by mógł to chyba by już z wózkiem na spacer się wybrał [emoji23][emoji28][emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
super_mysz17
A ja właśnie skończyłam robić dwie sałatki na jutro i jestem padnięta jak nie wiem.. ledwo na oczy patrzę u mnie znowu z rana były pustki w sklepie, aż się zdziwiłam ale na spokojnie zrobiłam zakupy bo jak już wyjeżdżałam do domu to się zaczęły korki robić więc mi się udało
A co do sprzątania to tak jak Kasiu_linka, mam w domu dwa psy i ciężko przy nich o sterylność sprzątałam porządnie mieszkanie na święta i nie będę tego powtarzać. Męża tylko pogonie jak już będę w szpitalu żeby ogarnął tak jak zwykłe sprzątanie i już
U nas łóżeczko już dawno stoi tylko przykryte aby się nie kurzyło za bardzo
A co do sprzątania to tak jak Kasiu_linka, mam w domu dwa psy i ciężko przy nich o sterylność sprzątałam porządnie mieszkanie na święta i nie będę tego powtarzać. Męża tylko pogonie jak już będę w szpitalu żeby ogarnął tak jak zwykłe sprzątanie i już
U nas łóżeczko już dawno stoi tylko przykryte aby się nie kurzyło za bardzo
Asia3003
Hej Dziewczyny
Ja dziś mam dzień spania,Młoda wstała o 8 ja do 10 jeszsze spałam, pojechałam do miasta na 3 h i później do siostry, a tam padlam i znów spałam do 18 hehehe masakra.
Co do rozstępów mi po pierwszej ciąży pojawiły się tylko takie dwie kreseczki w kształcie litery V nad pepkiem mają jakiś 1 cm myślę, że to może przez to,że miałam tam kiedyś kolczyk? A brzuch mam jak kamień twardy żadna pozycja już nie jest dobra...
Ja dziś mam dzień spania,Młoda wstała o 8 ja do 10 jeszsze spałam, pojechałam do miasta na 3 h i później do siostry, a tam padlam i znów spałam do 18 hehehe masakra.
Co do rozstępów mi po pierwszej ciąży pojawiły się tylko takie dwie kreseczki w kształcie litery V nad pepkiem mają jakiś 1 cm myślę, że to może przez to,że miałam tam kiedyś kolczyk? A brzuch mam jak kamień twardy żadna pozycja już nie jest dobra...
joanna4258
U mnie rozstępy pojawiły się mimo częstego smarowania w pierwszej ciąży w 8 miesiącu i to tak całkowicie bez ostrzeżenia, położyłam się spać a rano na piersiach i udach pojawiło się pełno okropnych krech, brałam pod uwagę, że mogą się pojawić na brzuchu bo bardzo szybko mi rósł, ale nie tam gdzie wyszły, długo nie mogłam ich zaakceptować, chyba dopiero po porodzie przestałam zwracać na nie uwagę...
A co do porządków to też nie zamierzam jakoś specjalnie, ze względu na maluszka wprowadzać zmian, sprzątać będziemy tak jak do tej pory.
A co do porządków to też nie zamierzam jakoś specjalnie, ze względu na maluszka wprowadzać zmian, sprzątać będziemy tak jak do tej pory.
Klauduska
.jagodka powiedzialam, ze przez pierwszy minimum tydzien od powrotu ze szpitala zadnych gości nie przyjmuje. Musimy sie nacieszyc soba i oswoić z maluszkiem i tyle [emoji4] Jak bedziemy gotowi to damy znac.
Ja w 30t4d mialam 1768g.
Dzisiaj wlasnie nie wytrzymalam marudzen męża i zgodzilam sie na wypad w góry... Zastanawiam sie czy on nie ma za duzo hobby. Nurkuje, wedkuje, motocykl i co zima wraca temat snowboardu... Tym razem nie wytrzymalam i stwierdzilam, ze ok. Pojedziemy. Ale ja chce miec blisko do jakiegos aquaparku. Dziewczyna, z pary ktora z nami jedzie, nie chce jezdzic wiec sobie razem pozwiedzamy restauracje i baseny [emoji16] Małż jest przerażony wizją tego, ze moge urodzić w trakcie drogi lub gdzieś tam na miejscu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 30t4d mialam 1768g.
Dzisiaj wlasnie nie wytrzymalam marudzen męża i zgodzilam sie na wypad w góry... Zastanawiam sie czy on nie ma za duzo hobby. Nurkuje, wedkuje, motocykl i co zima wraca temat snowboardu... Tym razem nie wytrzymalam i stwierdzilam, ze ok. Pojedziemy. Ale ja chce miec blisko do jakiegos aquaparku. Dziewczyna, z pary ktora z nami jedzie, nie chce jezdzic wiec sobie razem pozwiedzamy restauracje i baseny [emoji16] Małż jest przerażony wizją tego, ze moge urodzić w trakcie drogi lub gdzieś tam na miejscu.
Klauduska
Asia ja tez mam wokol pepka cos co wyglada troche jak popekane naczynka a troche jak rozstepy wiec mysle, ze to moga byc początki.
Ale powiem Wam, ze ja sie wcale nie boje rozstępów. Będą to będą, nie to nie. Juz mam nogi i pupe nimi pokrytą i sie tego nie wstydzę ani troche [emoji6]
Ale powiem Wam, ze ja sie wcale nie boje rozstępów. Będą to będą, nie to nie. Juz mam nogi i pupe nimi pokrytą i sie tego nie wstydzę ani troche [emoji6]
reklama
Cześć mamusie. Szczęśliwego roku 2017 [emoji3]. Widzę większość wypoczęta po świętach. Marudzenie sie włączyło tak jak i u mnie. Dzisiaj miałam takiego stracha że sie poród zaczyna, masakra. Od 4 dni bolał mnie brzuch, mały strasznie wywijał, czyściło mnie, dostałam skurczy. Jak dzisiaj obudził mnie ból kręgosłupa i znowu pojawiły sie skurcze to zaczęłam panikować. Pojechałam do sklepu dokupić reszta ubrań i wszystko co bedzie mi potrzebne. Na szczęście sie uspokoiło. Rozstępy mam na tyłku i dookoła pępka ale to stare. Sprzątać nie sprzątam jakoś specjalnie, tak jak na codzień. Pomysłu na imię brak [emoji17]. Was też wszystko drażni? Wiecznie coś mnie denerwuje. Siły brak na cokolwiek, golić sie to wyzwanie, libido minus sto.