reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny , dzisiaj byłam pierwszy raz na ktg. Dziecko bardzo dużo się ruszalo i tętno skakało. Jutro powtórka . Martwię się strasznie :( czy miała tak któraś z was.?

Ją już mam wszystko dla mnie i dla maluszka. Torbę mam spakowaną tylko wystarczy wrzucić do niej tylko kosmetyczkę. Zastanawiam się co kupić do pielęgnacji pępuszka ioczków malutkiej ale zapytam się położnych w szpitalu i kupimy po porodzie. No i musimy kupić śruby do łóżeczka.
Od wczoraj bolą mnie plecy, nie mogę siedzieć ani leżeć, drętwieje mi lewa ręka i męczę się strasznie. Smok nie pomaga nic a nic
Do pępka octanisept i do przecierania ewentualnie gaziki (z doświadczenia wiem, że warto unikać wacikow, bo zostawiają włókna i potem są podrażnienia). Do oczu ja Alicji stosowałam zwykle gaziki jałowe z solą fizjologiczną. Miałyśmy zatkane kanaliki łzowe,więc naprzecierałam się tych oczek.

Też mam ostatnio schizy, że mi brzuch opadł, choć poza mną nikt tego nie widzi. Jeszcze Młoda tak nisko się grzebie i głową mi tam w sam dół uderza.

reklama
Do góry