reklama
joanna4258
Fanka BB :)
U mnie ktg robią od 26 tyg, ja strasznie tego nie lubię
U
użytkownik 902
Gość
Ellie to jest doppler, ktg bada czynność serca dziecka i czynność skurczową macicy. U nas dopiero po terminie robią. Chyba, że są wskazania, to o 30tc
super_mysz17
Ja nie miałam ktg, za tydzień dowiem się czy będę mieć i kiedy. O ile nie wyśle mnie do szpitala.
Ostatnio czuję małego bardzo nisko, tak łaskocze mnie w podbrzuszu, prawie o moje uda zahacza.. trochę się martwię, żałuję że nie wspomniałam jej o tym dzisiaj jak wypisywała mi receptę. I drętwieje mi prawa strona brzucha ale to chyba dlatego, że w nocy miałam taki nerwoból że nie mogłam się z boku na bok przerzucić.
A zauważyłam, ze mi przez cały miesiąc nic nie jest a jakiś tydzień przed wizytą nagle mnie wszystko kłuje, boli i dokucza
Ostatnio czuję małego bardzo nisko, tak łaskocze mnie w podbrzuszu, prawie o moje uda zahacza.. trochę się martwię, żałuję że nie wspomniałam jej o tym dzisiaj jak wypisywała mi receptę. I drętwieje mi prawa strona brzucha ale to chyba dlatego, że w nocy miałam taki nerwoból że nie mogłam się z boku na bok przerzucić.
A zauważyłam, ze mi przez cały miesiąc nic nie jest a jakiś tydzień przed wizytą nagle mnie wszystko kłuje, boli i dokucza
Klauduska
Dziewczyny dzisiaj zauwazylam, ze bardzo opuścił mi sie brzuszek, na dodatek mam strasznie opuchniety wzgorek lonowy i cale podbrzusze. Chodze w tym momencie momencie jak slonica, na dodatek mam duzy problem z jakimikolwiek ruchem ze wzgledu na bol i dyskomfort brzucha, podbrzusza i okolic intymnych. Myslicie, ze to chwilowe czy juz do porodu bede sie z tym meczyla?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
Niestety myślę ze tak będzie do końca.. Ja już tak mam od kilku dni.Dziewczyny dzisiaj zauwazylam, ze bardzo opuścił mi sie brzuszek, na dodatek mam strasznie opuchniety wzgorek lonowy i cale podbrzusze. Chodze w tym momencie momencie jak slonica, na dodatek mam duzy problem z jakimikolwiek ruchem ze wzgledu na bol i dyskomfort brzucha, podbrzusza i okolic intymnych. Myslicie, ze to chwilowe czy juz do porodu bede sie z tym meczyla?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Klauduska
Grabcia a ja termin mam dopiero na 25 lutego i wedlug lekarza poki co nie szykuje nam sie porod [emoji37]
Grabcia123
A to wcale nie musi oznaczac poród. Maleństwo rośnie miejsca coraz mniej musi nas gdzieś uciekać. A jak masz ulozonego dzidziusia?
reklama
Klauduska
Chodzilo mi bardziej o to, ze jeszcze tyle czasu [emoji26] Glowka w dol już od dluzszego czasu