sojnabig
Fanka BB :)
No jak sama nazwa mówi "lutowe mamy" więc raczej tak...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj lekarz zleca po 32 tygodniu . Tętno skakało z tym że mała bardzo sie ruszała po brzuchu było widać. Położna mówiła że też ten dźwięk może tak na nią działać .Tętno zawsze skacze przy ruchach. Dlaczego robiłaś ktg?
Co na to położna ?Ja mam ktg co tydzień i tętno często skacze bo mój syn nie lubi ktg wiec próbuje uciekać albo walczyc
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ktg lekarka ocenia, bo mam wizyty co tydzien, wszystko w porzadku, skacze ale nigdy ponad norme, w ogóle czasem cały zapis jest w kratkę bo ciężko to serce wylapac. Dzidziuś jest ruchliwy a i ja mam wód ponad norme. Ja bym się nie martwiła na twoim miejscu.Co na to położna ?
Jutro rano mam iść zrobić jeszcze jeszcze jeszcze zapis. Z tym że dziecko u mnie jest bardzo ruchliwe. Czasem wydaje mi się że wcale nie spiMi ktg lekarka ocenia, bo mam wizyty co tydzien, wszystko w porzadku, skacze ale nigdy ponad norme, w ogóle czasem cały zapis jest w kratkę bo ciężko to serce wylapac. Dzidziuś jest ruchliwy a i ja mam wód ponad norme. Ja bym się nie martwiła na twoim miejscu.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Polozna też mówiła że może tętno skakać bo dziecko jest jeszcze małe . Bo to 32 tydzien