reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
O matko, ale pospałam:) Obudziłam się o 6, potem o 7, a potem o 9:30:D Właśnie zjadłam śniadanie i muszę się ogarniać, bo Klaudia o 11 kończy lekcje:) Poczekam jeszcze aż zje obiad w stołówce, no ale trzeba się ogarnąć:)

A ja cos nie moge spac ostatnio, czuje sie jak wrak, a na dodatek moj synus znalazl flet i wogole energii ma za 10ciu i milion spraw ciagle . Oczywiscie to standard, ale gdy leb peka to naprawde ciezko..

Grabcia duży dzidziuś [emoji4] trzymam kciuki za święta w domu [emoji4]
Klauduska Ty faktycznie chudzinka, ale najważniejsze, że dzidzia ładnie rośnie [emoji4].
A ja dziś pospalam do 8:30, ale za to długo się wylegiwałam w łóżku.
Wczoraj z moim D zrobiliśmy pierogi, a dziś chyba wezmę się za sernik...
W piątek my mamy usg już nie mogę się doczekać, choć trochę stresu też przy tym jest.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To chwalę się tym moim sombre:) wreszcie światło oddające prawdziwy kolor
1482316765-1d1mld.jpeg
1482316774-1d1mld.jpeg
1482316782-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry