reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Supermysz póki są w środku to właśnie warto zadbać, by je wyleczyć, bo dopiero po porodzie jak wyjdą to będziesz miała problem. A cyclo3fort spokojnie w ciąży można brać.

reklama
Jagódka pytałam już i ginekologa i internisty. Niestety w ciąży nie można nic z tym zrobić oprócz tego Cyclo3Fort. Ja leczyłam się na nie długo przed ciążą i kuracja średnio mi pomogła, bo co jakiś czas miałam nawrót. Aktualnie raz na jakiś czas mi się pojawiają ale to śladowe ilości właśnie dzięki jabłkom

Supermysz,ale są czopki i maści, których można używać w ciąży i które zmniejszają problem. Mojej koleżance po porodzie siłami natury tak dały czadu, że na tyłku siąść nie mogła;) Dlatego ja bym robiła wszystko, żeby je zlikwidować jeszcze przed porodem.

Ją z zatwardzeniami mam problem całe życie ale z hemoroidami nigdy problemu nie miałam. Nie wiem dokładnie czy to to ale tak mi się wydaje

Hej. A U nas rewolucje. Przyszły wczoraj wyniki odrobinkę spadły puścili mnie warunkowo do domu ze względu na święta a dzis rano powrót bo nerka się odezwała jutro wymiana cewnika... Ja się załamie chyba. Wczoraj wracając do domu zdążyłam dokupić resztę brakujących rzeczy. Z małym na szczęście jest ok. Waży 2460g. Główka już bardzo nisko szyjka się powoli skraca

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry