reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Supermysz póki są w środku to właśnie warto zadbać, by je wyleczyć, bo dopiero po porodzie jak wyjdą to będziesz miała problem. A cyclo3fort spokojnie w ciąży można brać.

reklama
Jagódka pytałam już i ginekologa i internisty. Niestety w ciąży nie można nic z tym zrobić oprócz tego Cyclo3Fort. Ja leczyłam się na nie długo przed ciążą i kuracja średnio mi pomogła, bo co jakiś czas miałam nawrót. Aktualnie raz na jakiś czas mi się pojawiają ale to śladowe ilości właśnie dzięki jabłkom

Supermysz,ale są czopki i maści, których można używać w ciąży i które zmniejszają problem. Mojej koleżance po porodzie siłami natury tak dały czadu, że na tyłku siąść nie mogła;) Dlatego ja bym robiła wszystko, żeby je zlikwidować jeszcze przed porodem.

Ją z zatwardzeniami mam problem całe życie ale z hemoroidami nigdy problemu nie miałam. Nie wiem dokładnie czy to to ale tak mi się wydaje

Hej. A U nas rewolucje. Przyszły wczoraj wyniki odrobinkę spadły puścili mnie warunkowo do domu ze względu na święta a dzis rano powrót bo nerka się odezwała jutro wymiana cewnika... Ja się załamie chyba. Wczoraj wracając do domu zdążyłam dokupić resztę brakujących rzeczy. Z małym na szczęście jest ok. Waży 2460g. Główka już bardzo nisko szyjka się powoli skraca

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry