reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ogólnie wygląda to tak :
Szpital w którym jestem - leżeć tutaj cały czas dostaje tabletki i robią wyniki ciąże rozwiązać 2 stycznia. Tutaj tylko cesarska.
Mój lekarz prowadzący - podejmie się żeby dalej się nami zajmować jeśli wyniki ok mogę być w domu dojeżdżać do niego na oddział ( odleglosc 10 minut samochodem ) gdzie może mi robić wyniki ktg usg kontrolować. Ustalić datę porodu przyjść w ten dzień próbować wywołać ostatecznie cesarka. Jeżeli wyniki kiepskie leżeć u niego na oddziale kontrolować oby jak najdłużej donosic.
Wyniki z cholestazy spadają. Z nerka sie uspokoilo. Z dzidzia wszystko ok a ja mam diete ale czuję się w porzadku siły mi wróciły apetyt też... aż mnie tutaj nosi żeby coś robic

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Żadna z nas Ci nie doradzi co robić. Komuś z lekarzy zaufać musisz i stosować się do jego zaleceń. Ja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się dla Was skończyło

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagodka suuuper wloski, zawsze chcialam ombre albo sombre ale balam sie ze mi zrobia takie widoczne linie bo niestety nie kazdy umie dobrze zrobic ...
Dzisiaj zaczynamy 34 tc i mamy usg za 4 h :) juz sie nie moge doczekac ... Maz obstawia wage 1400 ale jak powiedzialam ile wazy Grabcia Twoj maluszek to zmienil na 1950 :)

Ellie to czekam na wyniki, zobaczymy czy meza intuicja nie myli [emoji4]

Podpytalam lekarza jaki porod mi wrozy sn czy cc. Powiedzial, ze dzidzius jest dosc duzy a ja jestem baardzo szczuplutka i wszystko zalezy od tego do jakich rozmiarow urosnie Pola. Cora główka w dół nad, już od 2miesiecy ponad, mam nadzieje, ze tak juz zostanie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.jagodka super kolor! Mnie kusi powrot do ombre, maz strasznie nalega ale nie moge jakos sie odwazyc na powrot do ciemniejszych wlosow od glowy ;x

Grabcia rzeczywiscie najlepiej, zebys wziela teraz pod uwage swoje sily i samopoczucie. Musisz ich miec wystarczajaco na porod i dalsza opieke wiec zastanow sie na ile dobrze sie czujesz. Dzidzius jest juz spory, jest pod stala opieka lekarzy wiec czego bys nie wybrala na pewno bedzie dobrze!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale naskrobałyście ;-)
Ja miałam jakiś wisielczy humor, ale wstałam o 10, szyłam do 15 i już mi lepiej jakoś, tylko tyłek boli i plecy bo jak siądę do maszyny do szycia to wstać nie mogę tak się wkręcam...
Mi też się farba zmywa w ciąży szybciej. Stosowałam Color&Soin-zostawała na dłużej, ale nie mam siły jej sama nakładać już-jest bardzo wodnista, spływa mi wszędzie...używam bardzo ciemnego brązu-wanna potem to tragedia, wszystko tragedia, ja cała w płamach. W styczniu chyba się wybiorę na generalne malowanie do fryzjera ;-)
Jagódka, jaki fajny ten bob na głowie ;-)!
Grabcia, jaki duży dzidziuś już, o jejciu! Ja nie wiem co doradzić, nie da się doradzić. Słuchaj intuicji i lekarza chyba...
Klauduska - najważniejsze, że Pola rośnie i się jakoś mieści w tym małym brzuszku:)
ja też dzisiaj wizytuję o 20:20, jestem poddenerwowana, będzie Mała caluteńka sprawdzana..czy Wy się też stresujecie wizytami, czy tylko ja?

Ja się cieszę, bo wygląda naturalnie, przy odroście nic nie majstrował, więc nie będzie go widać.
Turluturlu chyba każda z nas trochę się denerwuje wizytami.
Dzieci właśnie poszły do babci, więc biorę się za obiad. Dziś na szybko kotlety mielone, żeby za długo nie stać przy garach, zupę mam z wczoraj.
A tak w ogóle to jestem wściekła, bo mi nie wypłacą premii świątecznej. Nie dość że dostałam tylko połowę talonów, to nic gotówką (jestem w plecy jakieś 1,4tys:() Nienawidzę tej chorej polityki w mojej firmie i na serio mam nadzieję, że więcej moja noga tam nie postanie, jako aktywnego pracownika.

reklama
Do góry