reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

jagódka ładniutki kolor włosków masz :) ja odkąd urodziłam mojego młodszego mam problem z farbowaniem, bo włosy zaczęły się wybarwiać na żółto o_O a ja nie lubię siebie w takich kolorach :o nawet moja fryzjerka się poddała z moim wybarwianiem, bo próbowała rozjaśnić mnie na biel, żeby potem nadać nowy kolor i mimo, że rozjaśniacz miałam na głowie 15min dłużej niż powinnam (moje włosy wytrzymują takie rzeczy) to i tak miałam kolor żółty - nie biały :mad: teraz ratuję się szamponem fioletowym :) i włosy mam bardziej siwe :D
a mi dziś po wyjściu na te zimnoty krew z nosa się puściła i od razu zatoki zatkało :( normalnie masakra :mad:

reklama
Nasz dzień ma dziś dobre i zle strony... nazbierało się tego ale nie wiem co zrobić z jednym faktem.. tutaj gdzie leżę w szpitalu ciąże chcą rozwiązać zaraz po nowym roku... mój lekarz prowadzący woli kontrolować i czekać bo każdy dzień się liczy... I kogo tu słuchać??

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Nasz dzień ma dziś dobre i zle strony... nazbierało się tego ale nie wiem co zrobić z jednym faktem.. tutaj gdzie leżę w szpitalu ciąże chcą rozwiązać zaraz po nowym roku... mój lekarz prowadzący woli kontrolować i czekać bo każdy dzień się liczy... I kogo tu słuchać??

Rzeczywiście trudna sprawa. Dużo się pisze ze 36 tc to już można rodzic ale ja ostatnio czytałam artykuł ze właśnie od 36 tygodnia zwiększa się bardzo mózg dziecka. Wiec jeśli jest możliwość to chyba lepiej poczekac. Jeśli nie zagrażaloby to oczywiście bardzo twojemu zdrowiu i fizycznemu i psychicznemu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia ja myślę, że jeśli nie odbija się to bardzo na twoim zdrowiu to żeby jeszcze przeciągnąć tą ciążę. Chyba, że twój organizm nie wytrzymuje a w 36 tc już dzieciątko sobie doskonale poradzi.

Jagódka super kolor. Ja aktualnie mam brąz ale wcześniej wiele lat miałam blond i korci mnie żeby wrócić do niego ale boję się o swoje włosy jak to zniosą :D bo pokazuje mi się coraz więcej siwych włosów a na brązie dość mocno je widać choć odrost ogólnie mam jasny

Ja zaraz wyruszam na zakupy i aż się boję stania w tych kolejkach :szok:

Właśnie w tym problem ze każdy z lekarzy mówi co innego i sama już nie wiem

A i tak ty musisz sama zdecydowac, wspolczuje. Wszyscy wiemy ze każdy dzień w brzuchu dla dziecka jest dobry. Ale jak dzidziuś się urodzi ty tez będziesz chciała się nim zajmować i tez musisz mieć na to siły i zdrowie. Ciężko coś podpowiedzieć bo nie wiem jak choroba na ciebie wplywa. Zastanów się może czy ty sama dasz rady wytrzymać jeszcze miesiąc? A jak w ogóle się czujesz? I co podpowiada maz?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Jagódka kolor piękny!
Ja odkąd jestem w ciąży to farba na włosach trzyma mi się max dwa tygodnie i zaraz się splukuje paranoja...
Muszę zafarbowac przed świętami bo już z 2 miesiące przerwy mialam... A tak mi się nie chce... Przeziębienie postepuje, rozbita jestem, oddychać to już totalnie nie mogę, latam tylko z chusteczkami i herbatkami :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rodosek ja kupiłam teraz zestaw z kemona yo cond argento i będę sobie to nakładać - to odżywka koloryzująca. Podobno kryje żółte tony. Jako, że kolor miałam robiony tonerem to wiadomo, że się będzie wypkukiwac i dla dłuższego efektu fryzjer polecił mi tego yo conda.

Kurde nie podoba mi się dzisiaj mój śluz:/ jakiś dziwny brunatny kolor ma. Wiktor też mało ruchliwy. Brzuch miękki, ale będę obserwować
Sojna zdrówka! Ja nie malowałam 2.5 roku a w ciąży mi odwalilo i potrzebowałam zmiany. Dobrze, że przy sombre nie ma odrostu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia ja myślę że w szpitalu myślą kompleksowo o maluszki ale też o Tobie. Co z tego że dotrwasz do terminu jak np. Twój organizm będzie wykończony chorobą i nie będziesz mogła się dzieckiem zajmować ( oczywiście nie życzę Ci tego) w Twojej sytuacji nie można patrzeć tylko na zdrowie dziecka ale i Twoje. Takie jest moje zdanie.
A tak z innej beczki styczniówki zaczęły się rozpakowywać

reklama
Rodosek ja kupiłam teraz zestaw z kemona yo cond argento i będę sobie to nakładać - to odżywka koloryzująca. Podobno kryje żółte tony. Jako, że kolor miałam robiony tonerem to wiadomo, że się będzie wypkukiwac i dla dłuższego efektu fryzjer polecił mi tego yo conda.
tzn. ja już się poddałam przy moich włosach ;) skoro fryzjer nie dał rady wybarwić z żółcieni to już pewnie nic nie pomoże o_O teraz nie farbuję i odrasta mi taki fajny ciemno-szary kolor i tylko mam nadzieję, że odziedziczyłam geny po rodzicach i siwieć zacznę po 60 :D
jagódko obserwuj sięo_O
Grabcia123 mogę tylko napisać, że rób to, co Ci serce i rozum podpowiada o_O

Do góry