reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja muszę się doszukiwać objawów, zwłaszcza ze nie wiem co przypisać chorobie a co ciąży ;) Trochę mnie ciągnie brzuch wieczorami, jak mam taki bardziej aktywne popoludnie. Budzę się jak na kacu, ale za jakiś czas przechodzi :) Na zmianę mi zimno i gorąco... No i trochę mi niektóre rzeczy śmierdzą bardziej niż zwykle ;)

reklama
Magdziocha- nie ma sprawy... Rozumiem ze masz silne skojarzenie:) ja mam skojarzenie silne poprzednia ciaza i mdlosci... Ciekawe czy teraz bedzie inaczej. Oby!

ckai3e3kfhebulz8.png

U mnie to takie ogolne i jakbym ciagle była po kilku piwkach, osłabienie, lekkie kłucie. No i zachcianki dziwne. Czasem myślę że mam objawy a raz zupełnie nic nie czuje

7u223e3k88z714o0.png

Jestem padnieta ; ( właśnie opilam się pysznego koktajli na kolację... ja też się zmuszał do jedzenia... i to 5 razy dziennie. Dziś przyjaciółka dostała opierdziel.... wyobraźcie sobie siedzicie w domu macie ochotę na niewiadomo co... i nagle przychodzi wam wiadomość ze zdjęciem placka po węgiersku..... dostałam takiego slinitoku ze ciągnąc za sobą najmłodszego byłam u niej 3 minuty później!

85993e3k7isr1pev.png

Jestem padnieta ; ( właśnie opilam się pysznego koktajli na kolację... ja też się zmuszał do jedzenia... i to 5 razy dziennie. Dziś przyjaciółka dostała opierdziel.... wyobraźcie sobie siedzicie w domu macie ochotę na niewiadomo co... i nagle przychodzi wam wiadomość ze zdjęciem placka po węgiersku..... dostałam takiego slinitoku ze ciągnąc za sobą najmłodszego byłam u niej 3 minuty później!

hahaha a to menda :D cięzarnej takie zachcianki robić :D dobrze że chociaż poczęstowała jak już do niej poszłaś :-D:-D:-D

a ja nie umiem gotować, jakieś proste rzeczy i owszem ale w ogóle nie mam fantazji do gotowania przez co ciągle przewija się w moim menu tylko kilka przepisów, nigdy nie miałam ani czasu by pichcić a dwa że jakoś nie specjalnie mi to było potrzebne dotychczas , ale pasowałoby to w końcu zmienić :yes::yes::yes: coś czuję że chyba Wy tu na forum będziecie moimi dobrymi duszyczkami które będą mnie online instruować jak coś ugotować :-D:-D:-D

Dołączam dziewczyny do Was :) U mnie 5tc, zero mdłości, zero zachcianek. Byłam w trakcie diagnozowania braku owulacji przez kilka miesięcy, a tu się 5 dni spóźniała @. I dwie kreski :) Totalny szok :D Mam nadzieję, ze mdłości mnie nie dopadną

Dołączam dziewczyny do Was :) U mnie 5tc, zero mdłości, zero zachcianek. Byłam w trakcie diagnozowania braku owulacji przez kilka miesięcy, a tu się 5 dni spóźniała @. I dwie kreski :) Totalny szok :D Mam nadzieję, ze mdłości mnie nie dopadną

młoda 1234 witaj ! ;) gratulacje i nudnej ciąży !!!:cool2:;);)

Witaj Młoda. Magdziocha nie jesteś sama, ja tez nie jestem kucharka. Jak muszę to ugotuje ale nie wszystko mi wychodzi, np pierogi to moja zmora . Teraz uczę się piec, myśle żeby pójść na kurs.

Ja trochę gotuję i nieźle mi wychodzi, ale pieczenie ... o matko, za dużo już ciast wylądowało w koszu, zeby dalej próbować :D Można stworzyć wątek i dzielić się przepisami, co myślicie?

reklama
Młoda witaj! Moja ciąża też na razie bez objawów :) a to już 6t4d :p

A ja uwielbiam gotować! Jutro pierogi ruskie które od tygodnia chodzą za mną :D

Do góry