reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja muszę się doszukiwać objawów, zwłaszcza ze nie wiem co przypisać chorobie a co ciąży ;) Trochę mnie ciągnie brzuch wieczorami, jak mam taki bardziej aktywne popoludnie. Budzę się jak na kacu, ale za jakiś czas przechodzi :) Na zmianę mi zimno i gorąco... No i trochę mi niektóre rzeczy śmierdzą bardziej niż zwykle ;)

reklama
Magdziocha- nie ma sprawy... Rozumiem ze masz silne skojarzenie:) ja mam skojarzenie silne poprzednia ciaza i mdlosci... Ciekawe czy teraz bedzie inaczej. Oby!

ckai3e3kfhebulz8.png

U mnie to takie ogolne i jakbym ciagle była po kilku piwkach, osłabienie, lekkie kłucie. No i zachcianki dziwne. Czasem myślę że mam objawy a raz zupełnie nic nie czuje

7u223e3k88z714o0.png

Jestem padnieta ; ( właśnie opilam się pysznego koktajli na kolację... ja też się zmuszał do jedzenia... i to 5 razy dziennie. Dziś przyjaciółka dostała opierdziel.... wyobraźcie sobie siedzicie w domu macie ochotę na niewiadomo co... i nagle przychodzi wam wiadomość ze zdjęciem placka po węgiersku..... dostałam takiego slinitoku ze ciągnąc za sobą najmłodszego byłam u niej 3 minuty później!

85993e3k7isr1pev.png

Jestem padnieta ; ( właśnie opilam się pysznego koktajli na kolację... ja też się zmuszał do jedzenia... i to 5 razy dziennie. Dziś przyjaciółka dostała opierdziel.... wyobraźcie sobie siedzicie w domu macie ochotę na niewiadomo co... i nagle przychodzi wam wiadomość ze zdjęciem placka po węgiersku..... dostałam takiego slinitoku ze ciągnąc za sobą najmłodszego byłam u niej 3 minuty później!

hahaha a to menda :D cięzarnej takie zachcianki robić :D dobrze że chociaż poczęstowała jak już do niej poszłaś :-D:-D:-D

a ja nie umiem gotować, jakieś proste rzeczy i owszem ale w ogóle nie mam fantazji do gotowania przez co ciągle przewija się w moim menu tylko kilka przepisów, nigdy nie miałam ani czasu by pichcić a dwa że jakoś nie specjalnie mi to było potrzebne dotychczas , ale pasowałoby to w końcu zmienić :yes::yes::yes: coś czuję że chyba Wy tu na forum będziecie moimi dobrymi duszyczkami które będą mnie online instruować jak coś ugotować :-D:-D:-D

Dołączam dziewczyny do Was :) U mnie 5tc, zero mdłości, zero zachcianek. Byłam w trakcie diagnozowania braku owulacji przez kilka miesięcy, a tu się 5 dni spóźniała @. I dwie kreski :) Totalny szok :D Mam nadzieję, ze mdłości mnie nie dopadną

Dołączam dziewczyny do Was :) U mnie 5tc, zero mdłości, zero zachcianek. Byłam w trakcie diagnozowania braku owulacji przez kilka miesięcy, a tu się 5 dni spóźniała @. I dwie kreski :) Totalny szok :D Mam nadzieję, ze mdłości mnie nie dopadną

młoda 1234 witaj ! ;) gratulacje i nudnej ciąży !!!:cool2:;);)

Witaj Młoda. Magdziocha nie jesteś sama, ja tez nie jestem kucharka. Jak muszę to ugotuje ale nie wszystko mi wychodzi, np pierogi to moja zmora . Teraz uczę się piec, myśle żeby pójść na kurs.

Ja trochę gotuję i nieźle mi wychodzi, ale pieczenie ... o matko, za dużo już ciast wylądowało w koszu, zeby dalej próbować :D Można stworzyć wątek i dzielić się przepisami, co myślicie?

reklama
Młoda witaj! Moja ciąża też na razie bez objawów :) a to już 6t4d :p

A ja uwielbiam gotować! Jutro pierogi ruskie które od tygodnia chodzą za mną :D

Do góry