reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Magdziocha U mnie też z objawów prawie nic, raczej trzeba się doszukiwać objawów. Piersi lekko wrażliwe ale tylko przy dotyku,mogę się normalnie rozebrać, ubrac- z synkiem piersi to był ogien;) jem na siłę bo przecież trzeba coś. Troszkę dziś mnie mdlilo ale też myślę ze to z głodu bardziej. Serki waniliowe mi tylko wchodzą. Mam stałą godzinę do zasypiania 14-15 :) Potem funkcjonuje ledwo aby do wieczora. O , i przeszkadzają mi zapachy - kawy, śledzi, octu ...na samą myśl mam odruch wymiotny

Magdziocha a co ja mam powiedzieć jak mam to i to? Mogę spać non stop a jak nie śpię to mam mega mdłości a jak one odpuszczają delikatnie wieczorem to włącza się ssanie i mogę ściągnąć wszystko co mam pod ręką

Mi sie zrobilo troche przykro z tym imieniem.. Ale w tej kwestii trzeba byc twardym i trzymac sie swojego planu! Czekam teraz na mdlosci.. Przy Helence mialam 4m non stop 24h na dobe bleeee... Cos okropnego! A czym sie kobitki zajmujecie w zyciu? Jakie macie zawody? :)

ckai3e3kfhebulz8.png

Mi sie zrobilo troche przykro z tym imieniem.. Ale w tej kwestii trzeba byc twardym i trzymac sie swojego planu! Czekam teraz na mdlosci.. Przy Helence mialam 4m non stop 24h na dobe bleeee... Cos okropnego! A czym sie kobitki zajmujecie w zyciu? Jakie macie zawody? :)

Jej przepraszam Cię , ;););) nie chciałam żeby Ci było przykro po prostu , ten Felek to bardzo rzadkie imię i jak o nim wspomniałaś to od razu mi się ta nasza zakała rodziny przypomniała , może faktycznie nie powinnam tego tutaj wspominać żeby Ci imienia nie obrzydzać , sorka ;););)

Ja po tym bigosie to wyglądam przynajmniej na 5 mc...kapucha. ..dziś już resztę zamrozilam. Ja nie mam mdłości. ..jedynie trochę senna jestem. I piersi bola. Jedynie co na słodycze mnie nie ciągnie ale to dobrze bo by było kiepsko.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Magdziocha a co ja mam powiedzieć jak mam to i to? Mogę spać non stop a jak nie śpię to mam mega mdłości a jak one odpuszczają delikatnie wieczorem to włącza się ssanie i mogę ściągnąć wszystko co mam pod ręką

Rozmaryn o cie kurka biedna jesteś :hmm::hmm::hmm: szczerze współczuję , mam nadzieję że chociaż jedna przypadłość Ci się niedługo skończy ;););)

reklama
Hi. Ja tez nie mam objawów. Bałam się ze będzie jak w ostatniej ciąży. Wtedy miałam wszystkie możliwe dolegliwości plus swędzenie nóg. Wraca mi apetyt. Z imionami zawsze mamy problem, dla pierwszej córki wybrał partner, dla drugiej ja. Nie mam żadnych pomysłów . Widać wam już brzuszki? Ja wyglądam jak w 5 miesiącu.

Do góry